Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Dzien doberek:p WODA leci:multi::multi::multi::multi::multi: Przyszłam z pracy , wypluskałam się, teraz trochę sprzątam , a potem ......................znów się wypluskam:multi::multi::multi: Ozzy padł jak mucha i tylko zmienia miejsce gdzie jeszcze nie zagrzane:razz:w pokoju na termometrze mam 28stopni:angryy: Quote
Patka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Lilith zdycha z upału a ja lece zaraz do drugiej pracy zastepuje koleżankę :cool3: Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Patka']Lilith zdycha z upału a ja lece zaraz do drugiej pracy zastepuje koleżankę :cool3:Ja jutro siedzę od 6do 13 a w czwartek od 6 do 15:cool3:Wszystko można wytrzymać tylko w pracy musiałby być prysznic:razz: Quote
Vectra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Alu to od kiedy są wakacje w przedszkolu ??? Fajnie że już macie wode :multi: :multi: :multi: Ja musze zaras jechać na miasto :placz: :placz: :placz: a taki skwar :placz: :placz: psy śpią na tarakocie no oprócz Lali która grzeje doopsko na słońcu Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Vectra']Alu to od kiedy są wakacje w przedszkolu ??? Fajnie że już macie wode :multi: :multi: :multi: Ja musze zaras jechać na miasto :placz: :placz: :placz: a taki skwar :placz: :placz: psy śpią na tarakocie no oprócz Lali która grzeje doopsko na słońcuMam urlopik od 1 lipca do 18sierpnia.21 sierpnia w poniedziałek zaczynam na nowo walkę :mad:z najmlodszym pokoleniem Polaków:p Ja wybierałam się do fryzjera wykosić szczypiorek ale nie wytrzymałabym jakby mi sie przyklejały spadajace włosy na spocone ciało / bo zanim dojdę to chyba się rozpłynę :angryy:/ Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Vectra napisał(a):Lali która grzeje doopsko na słońcu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Mam urlopik od 1 lipca do 18sierpnia.21 sierpnia w poniedziałek zaczynam na nowo walkę :mad:z najmlodszym pokoleniem Polaków:p Ja wybierałam się do fryzjera wykosić szczypiorek ale nie wytrzymałabym jakby mi sie przyklejały spadajace włosy na spocone ciało / bo zanim dojdę to chyba się rozpłynę :angryy:/ No i proszę...Ja czekam na moje 3 tygodnie zniecierpliwością a tu słyszę ze ktoś byczy się tyle czasu!! To niesprawiedliwe :placz: U nas w domku jest 20 st. Na dworze nawet boję się wyjść zobaczyć... Masakra. Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Pysia']No i proszę...Ja czekam na moje 3 tygodnie zniecierpliwością a tu słyszę ze ktoś byczy się tyle czasu!! To niesprawiedliwe :placz: U nas w domku jest 20 st. Na dworze nawet boję się wyjść zobaczyć... Masakra.Pysiu , ja już padam na twarz po tym roku szkolnym :shake: Fakt , mam te 35 dni urlopu , ale nie wiem jak długo tak jeszcze będzie.Teraz to tylko czekam na 30 czerwca godz 14.30 jak zamknę za sobą drzwi przedszkola :razz: U mnie w domu tropik , masakra , wentylatory szaleją :razz: Quote
Vectra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 madzia i medor napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tak Lala śpi na otwartym słońcu :roll: :roll: w największy upał. Ala to w jakim wieku będzie to pokolenie :razz: :razz: Ty powinnaś medal dostać za wytrwałość, cierpliwość ja bym wolała złom zbierać niż pracowac z dziećmi :diabloti: Bywam w takim miejścu znaczy w przedszkolu i jak widze te kilkadziesiąt rozgadanych buziek i tych malutkich rącek i biegających nóżek i czas posiłku :shake: :shake: :shake: to stanowczo mówie NIE dzieciom Quote
Alka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] U mnie w domu tropik , masakra , wentylatory szaleją :razz: u mnie podobnie :evil_lol: Ulga, mamy wodę .Mati miał dzisiaj w szkole Dzień Sportu. Brał czynny udział w zawodach.Przy tej temperaturze jaką mamy nietrudno się spocić.Można sobie wyobrazić jaki mokry i brudny wrócił...:evil_lol:Przed chilą wyszedł na komers.Wyobrażasz go sobie spoconego ,niewymytego na komersie ?:evil_lol: Miał farta że puścili wodę ...:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Vectra']tak Lala śpi na otwartym słońcu :roll: :roll: w największy upał. Ala to w jakim wieku będzie to pokolenie :razz: :razz: Ty powinnaś medal dostać za wytrwałość, cierpliwość ja bym wolała złom zbierać niż pracowac z dziećmi :diabloti: Bywam w takim miejścu znaczy w przedszkolu i jak widze te kilkadziesiąt rozgadanych buziek i tych malutkich rącek i biegających nóżek i czas posiłku :shake: :shake: :shake: to stanowczo mówie NIE dzieciom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy podobnie jak Lala najpierw śpi na słońcu na rozgrzanym balkonie , potem ucieka do cienia ;) Co do pokolenia ...to chyba tym razem 5 latki :mad: A co do pracy to czasem myślę że takie zbieranie złomu by na zdrowie mi wyszło a kasy to chyba miałabym więcej za zbieractwo niż za tą mordęgę :angryy: Quote
Vectra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 5 lat to chyba ten wiek gdzie zaczyna się milony pytań :hmmmm: każda odpowiedz rodzi nowe pytanie..... a dlaczego tak ? bo tak i tak , a dlaczego tak i tak ..... i tak wnieskończoność :shake: :shake: Zbieranie złomu jest mniej stresujące :evil_lol: :evil_lol: bynajmniej uzbierane przedmioty nie wydają z siebie dzięków :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Vectra']5 lat to chyba ten wiek gdzie zaczyna się milony pytań :hmmmm: każda odpowiedz rodzi nowe pytanie..... a dlaczego tak ? bo tak i tak , a dlaczego tak i tak ..... i tak wnieskończoność :shake: :shake: Zbieranie złomu jest mniej stresujące :evil_lol: :evil_lol: bynajmniej uzbierane przedmioty nie wydają z siebie dzięków :diabloti: :diabloti::evil_lol:nie nie ten wiek ,,a dlaczego ''to tak w okolicy 3-4 teraz jest :pja mam te małe mądre:angryy:potem to już małe przemadrzałe;) Jak złom nie wydaje dźwięków :razz:zależy jaki :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:nie nie ten wiek ,,a dlaczego ''to tak w okolicy 3-4 teraz jest :pja mam te małe mądre:angryy:potem to już małe przemadrzałe;) Jak złom nie wydaje dźwięków :razz:zależy jaki :evil_lol: wiek nieistotny i tak dzieci są bee:evil_lol: :evil_lol: wogóle to nowoczesne wychowanie to pożal się Boże :shake: :shake: :shake: dzieci komputerów i TV dziś byłam na zakupach i taki mały troll pól sklepu roznosił w powietrze ,a jego mamusia ze stoickim spokojem "Stasiu bądz grzeczny mama prosi" a Staś chyba nawet nie usłyszał :diabloti: wszyscy klienci mieli ochote Stasia :mad: :mad: :mad: i jegoi mamusie :angryy: :angryy: może jakies foteczki grzecznego Ozzulka :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 fotki grzecznego Ozzulka dam po spacerku :p Quote
PIKA Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cześc Alus :multi: Ale Wy marudzicie :evil_lol: jak bylo -30 to narzekaly, ze za zimno, :evil_lol: jak jest + 30 to, że za gorąco :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A ja sobie tutaj wchodze przygotowana na 10000000 stron do przeczytania a tu tylko jedna :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Alu - czy dobrze się czujesz?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Alus :multi: Ale Wy marudzicie :evil_lol: jak bylo -30 to narzekaly, ze za zimno, :evil_lol: jak jest + 30 to, że za gorąco :evil_lol: bo najlepiej jest tak w okoilicach +20 :p Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='malawaszka']bo najlepiej jest tak w okoilicach +20 :p;)otóż to taka temperaturka mi pasi :p Ozzulek chciał pojechać na quadziku:razz: i pańcia przypięła do haka holowniczego:razz:ale autko i tak szarpałem:p Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jejjj też bym na quadziku pomykała :multi: :multi: Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Alu ja tez bym chętnie pojeździła :) Szukam tego białego z podjazdem dla Twojej fury non stop ;) Quote
Alka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 fiu, fiu , ale quadzik , Ozzy miał wielką chętkę przejechania się nim :evil_lol: Kiedy zabierzecie ciocię Alę z Tuffciem na bezludzie :placz: a to prezencik, nie wiem czy się spodoba , ale przylazłam i już :evil_lol: Quote
Recommended Posts