Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciliśmy ze spacerku wyjazdowego :multi:.
Najpierw pojechaliśmy pojeździć /znaczy ludziowe chłopaki:razz: /na kuadzikach , a potem na spacerek do lasku i nad rzeczkę , z której zrobił sie strumyczek:razz:
Ozzy chciał koniecznie pojeździć na motorkach :evil_lol:a jak Kuba odjechał to musieliśmy go zapiąc do haka holowniczego:angryy:bo maup chciał lecieć za nim:cool3:
Fotek z kąpiółki niet bo jak Ozzy wpadł do wody to chciał ratować wszystkie dzieci które się tam bawiły no i ktoś musiał rzucać mu patple zeby się dziatwa mogła bawić :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Fotek z kąpiółki niet bo jak Ozzy wpadł do wody to chciał ratować wszystkie dzieci które się tam bawiły no i ktoś musiał rzucać mu patple zeby się dziatwa mogła bawić :cool1:

Tyle Was było to jedno moglo rzucać a drugie focic :shake:

Zero organizacji :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Tyle Was było to jedno moglo rzucać a drugie focic :shake:

Zero organizacji :shake:

Nie wiesz jak to jest kiedy ma się trójkę dzieci? Spróbuj wtedy focić:evil_lol:

Posted

[quote name='Jureja']Miłe urozmaicenie spacerku8):pa nie nie to nie spacerek to piknik na bezludziu ;)

jemy

już zjedli :placz:

nie lubię ich:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa nie nie to nie spacerek to piknik na bezludziu ;)

jemy

już zjedli :placz:

nie lubię ich:cool3:

Głodzą Ozulca :mad: :mad: :mad:

Posted

:shake: biedny Ozzulek, sami zjedli i mu nie dali .... wcale się nie dziwię, że was nie lubia :evil_lol: :evil_lol:

Jaki zrezygnowany chłopaczyna :glaszcze:

Posted

[quote name='Cola']:shake: biedny Ozzulek, sami zjedli i mu nie dali .... wcale się nie dziwię, że was nie lubia :evil_lol: :evil_lol:

Jaki zrezygnowany chłopaczyna :glaszcze::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chlebka nie ściał :ptylko kiełbache:razz:no i zlizał mi cały ketchup z tacki :razz::mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chlebka nie ściał :ptylko kiełbache:razz:no i zlizał mi cały ketchup z tacki :razz::mad:

:evil_lol: :evil_lol: szkolony :evil_lol: a co ma się chłopak chlebem zapychać :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: szkolony :evil_lol: a co ma się chłopak chlebem zapychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój tata mówi ze od chleba pylicy mozna dostać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój tata mówi ze od chleba pylicy mozna dostać ;)
ma racje chleb jest bleeeee :evil_lol: :evil_lol: kiełbacha z kethupem to jest to :p