beria Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no co niby ja :razz:przecież napisałam że Ozzy też dostał kiełbaskę choć nie powinien;) I bardzo dobrze :cool3: Któż by się oparł takim oczętom :loveu: Quote
Teklunia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] matko :-o pies tak wygladzony ze sie az sila wyrywa do tych kielbasek :shake: Alu, Alu... nie spodziwalamsie tegopo Was :shake: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='beria']I bardzo dobrze :cool3: Któż by się oparł takim oczętom :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie on ma taką siłę perswazji ;) A u nas była taka BURZA że do teraz mi woda nie leci bo padła hydrofornia:angryy:Grad walił wielkosci czereśni :angryy:A Ozzy spał pod biurkiem , wyszedł tylko zjeść jak poczuł ,że TZ obrabia szprotki :evil_lol:a potem znów się ukrył ;) Quote
beria Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Alu, po co Ci woda :cool3: Mało deszczu było :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 beria napisał(a):Alu, po co Ci woda :cool3: Mało deszczu było :evil_lol::razz:eeee tak se chciałam palec umoczyć :p Quote
Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 dobrywieczór śpiochy i gaduły :multi: :multi: :multi: Jak można tak psi nos męczyć kiełbaską grillowaną ? :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 u nas niezle niedawno lunelo :shake: mokro wszedzie kaluże po kolana hehehe mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze:razz: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Vectra napisał(a):dobrywieczór śpiochy i gaduły :multi: :multi: :multi: Jak można tak psi nos męczyć kiełbaską grillowaną ? :mad: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyznać się ze kiełbaska kole wasze oczy :p Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Patka napisał(a):oj tak .... moje też ....:razz:mam jeszcze jedno a dzisiaj piekłam ciacho ,rano zrobię fotkę ;) Quote
Vectra Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:mam jeszcze jedno a dzisiaj piekłam ciacho ,rano zrobię fotkę ;) a ja mam karpatke własnej roboty :eviltong: :eviltong: kiełacha z grillka dobrze rzecz :eating: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ten no, u mnei też była burza, taka, że Rambo się bał strasznie :( , co chwilę miałam jasno w pokoju, wkońcu się wkurzyłam i filmik cykać zaczęłam , jakoś zawsze mi się czas kończył , kiedy ładny piorunik był w kadrze :mad: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Patka napisał(a):o nie Ty potworze :evil_lol::placz::placz::placz:Patka ....jak możesz :placz::placz::placz: Quote
aga1215 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:mam jeszcze jedno a dzisiaj piekłam ciacho ,rano zrobię fotkę ;) no i gdzie ono? kawę wypiłam bez.......... :shake: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 aga1215 napisał(a):no i gdzie ono? kawę wypiłam bez.......... :shake:zaraz zrobię tylko drugą kawę sobie zaparzę ;) Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Już , fota nie najlepsza ale ciacho pychotka :p Quote
Alka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Hej !:multi: Widzę ,że żyjecie ... Jak po wczorajszej nawałnicy ? Okna macie całe ?:roll: My mieliśmu potop w pokoju Mani.Cała ściana (ta z oknem ) zalana:placz:.Cholera , jutro z rana od razu lecę do aministracji!:diabloti: Quote
Alka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Już , fota nie najlepsza ale ciacho pychotka :p nie wierzę ,że pychota ...:evil_lol: podrzuciłabyś kawałek :sabber: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Alka napisał(a):Hej !:multi: Widzę ,że żyjecie ... Jak po wczorajszej nawałnicy ? Okna macie całe ?:roll: My mieliśmu potop w pokoju Mani.Cała ściana (ta z oknem ) zalana:placz:.Cholera , jutro z rana od razu lecę do aministracji!:diabloti:Żyjemy :angryy:ale w kuchni i u Kuby woda lała sie strumieniami spod parapetu:angryy:a Cezary koczował na balkonie bo wyłaczył alarm i auto stało otwarte:evil_lol:a wolał nie wychodzić coby na kluczyk pozamykać :razz:. Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Alka napisał(a):nie wierzę ,że pychota ...:evil_lol: podrzuciłabyś kawałek :sabber::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie mogę podrzucać bo bardzo kruche jest:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Patka napisał(a):ja naprawde nie chciałam tego oglądać .... :razz:Aga Wektorkowa sie dopraszała ;) Quote
an3czka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Uwaga, uwaga! Wróg nadchodzi:evil_lol: Quote
Recommended Posts