Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)bry , coś mi dogo zaszwankowało dzisiaj:mad:
a to chyba kazdemu :shake: ja tez przez jakis czas nie moglam sie dostac :razz:
a jak u was z pogoda?? bo u nas strasznie sie zrobilo :( deszcz pada ciemo jakos jest :shake: :angryy: a mialam dzis jechac nad rzeczke z psicą :mad:

Posted

[quote name='evaxon']a to chyba kazdemu :shake: ja tez przez jakis czas nie moglam sie dostac :razz:
a jak u was z pogoda?? bo u nas strasznie sie zrobilo :( deszcz pada ciemo jakos jest :shake: :angryy: a mialam dzis jechac nad rzeczke z psicą :mad::razz:u nas postraszyło 5 kropli deszczu i kilka grzmotków i nadal słonko praży , parówa straszna , nie ma czym oddychać :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:u nas postraszyło 5 kropli deszczu i kilka grzmotków i nadal słonko praży , parówa straszna , nie ma czym oddychać :razz:
a u nas sie rozpadala nozle ...ale burzy zero .. na dworku nadal cieplo :razz: a w domu cos strasznego ni ema czym oddychac:razz:

Posted

[quote name='evaxon']a u nas sie rozpadala nozle ...ale burzy zero .. na dworku nadal cieplo :razz: a w domu cos strasznego ni ema czym oddychac:razz::shake:ja już nawet nie myślę co będzie jak zacznie u nas padać , bo ja na 4 piętrze pod dachem mieszkam i jak popada to będzie sauna :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:ja już nawet nie myślę co będzie jak zacznie u nas padać , bo ja na 4 piętrze pod dachem mieszkam i jak popada to będzie sauna :angryy:
hehe ja tez na 4 mieszkam :evil_lol: u nas jak leje to dach przecieka na klatce schodowej :shake: nieraz z rur fontanna leci :razz: naszczescie narazie jest rura dobrze zalepiona :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hehe ja tez na 4 mieszkam :evil_lol: u nas jak leje to dach przecieka na klatce schodowej :shake: nieraz z rur fontanna leci :razz: naszczescie narazie jest rura dobrze zalepiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz prysznic;)

Posted

[quote name='Patka']twraz mieszkam na 4 ale jest nieźle :cool3: chłodek z jednej strony i "robiony" chłodek z drugiej ;)ja mam jeden chłodek z lodówki a drugi z wentylatora ;)

jak galeria to galeria :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pmoje wyrko ...wczoraj godz.22.23:razz:

;)Dobranoc

Hehehe u mnie też tak bywa , tylko gdzie ja mam spać

Posted

cześć Ala

hahaha no to ja juz zdjecia cytować nie będę, tylko napiszę ze strasznie działacie na kubki smakowe Ozzulka takimi frykasami z grilla :evil_lol:

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']Ta galeria mnie kiedyś zabije...dobe mnie nie było i prawie godziny trzeba żeby nadrobic...:loveu:co złego to nie MY;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

No daj mi jeść!!!

[quote name='Alicjarydzewska']

Jak tak można psa męczyć?! Toż to do TOZ'u trzeba zgłosić :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']No ni, Alu - Ty też??? :mad: ;) :evil_lol:no co niby ja :razz:przecież napisałam że Ozzy też dostał kiełbaskę choć nie powinien;)