Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek :);)bry , coś mi dogo zaszwankowało dzisiaj:mad: Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)bry , coś mi dogo zaszwankowało dzisiaj:mad: a to chyba kazdemu :shake: ja tez przez jakis czas nie moglam sie dostac :razz: a jak u was z pogoda?? bo u nas strasznie sie zrobilo :( deszcz pada ciemo jakos jest :shake: :angryy: a mialam dzis jechac nad rzeczke z psicą :mad: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='evaxon']a to chyba kazdemu :shake: ja tez przez jakis czas nie moglam sie dostac :razz: a jak u was z pogoda?? bo u nas strasznie sie zrobilo :( deszcz pada ciemo jakos jest :shake: :angryy: a mialam dzis jechac nad rzeczke z psicą :mad::razz:u nas postraszyło 5 kropli deszczu i kilka grzmotków i nadal słonko praży , parówa straszna , nie ma czym oddychać :razz: Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:u nas postraszyło 5 kropli deszczu i kilka grzmotków i nadal słonko praży , parówa straszna , nie ma czym oddychać :razz: a u nas sie rozpadala nozle ...ale burzy zero .. na dworku nadal cieplo :razz: a w domu cos strasznego ni ema czym oddychac:razz: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='evaxon']a u nas sie rozpadala nozle ...ale burzy zero .. na dworku nadal cieplo :razz: a w domu cos strasznego ni ema czym oddychac:razz::shake:ja już nawet nie myślę co będzie jak zacznie u nas padać , bo ja na 4 piętrze pod dachem mieszkam i jak popada to będzie sauna :angryy: Quote
Patka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 już 3 razy padąlo pogoda super ale na spacer a nie w domku bo duszno .... Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:ja już nawet nie myślę co będzie jak zacznie u nas padać , bo ja na 4 piętrze pod dachem mieszkam i jak popada to będzie sauna :angryy: hehe ja tez na 4 mieszkam :evil_lol: u nas jak leje to dach przecieka na klatce schodowej :shake: nieraz z rur fontanna leci :razz: naszczescie narazie jest rura dobrze zalepiona :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='evaxon']hehe ja tez na 4 mieszkam :evil_lol: u nas jak leje to dach przecieka na klatce schodowej :shake: nieraz z rur fontanna leci :razz: naszczescie narazie jest rura dobrze zalepiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz prysznic;) Quote
Patka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 twraz mieszkam na 4 ale jest nieźle :cool3: chłodek z jednej strony i "robiony" chłodek z drugiej ;) Quote
BeaC Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 super psiaczek a to ze szczawiem mnie rozbroiło:lol::lol::lol::lol: Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 a bo to duzo zalezy z qtorej strony sa okna:evil_lol: ja mam wschod zachod :shake: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Patka']twraz mieszkam na 4 ale jest nieźle :cool3: chłodek z jednej strony i "robiony" chłodek z drugiej ;)ja mam jeden chłodek z lodówki a drugi z wentylatora ;) jak galeria to galeria :razz: Quote
e.v.a Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no nieeeee... Alu jak mozesz nas tak meczyc :placz: i Ozzulka:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='BeaC']super psiaczek a to ze szczawiem mnie rozbroiło:lol::lol::lol::lol:;)on często robi takie minki Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='evaxon']no nieeeee... Alu jak mozesz nas tak meczyc :placz: i Ozzulka:evil_lol::razz:nie ślimtaj kiełbache dostał ;) Quote
BeaC Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmoje wyrko ...wczoraj godz.22.23:razz: ;)Dobranoc Hehehe u mnie też tak bywa , tylko gdzie ja mam spać Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='majoka']Jawny sadyzm:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy liczył ile dostanie ;) Quote
Gosiek Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 cześć Ala hahaha no to ja juz zdjecia cytować nie będę, tylko napiszę ze strasznie działacie na kubki smakowe Ozzulka takimi frykasami z grilla :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ta galeria mnie kiedyś zabije...dobe mnie nie było i prawie godziny trzeba żeby nadrobic... Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Ta galeria mnie kiedyś zabije...dobe mnie nie było i prawie godziny trzeba żeby nadrobic...:loveu:co złego to nie MY;) Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] No daj mi jeść!!! [quote name='Alicjarydzewska'] Jak tak można psa męczyć?! Toż to do TOZ'u trzeba zgłosić :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='aga1215']No ni, Alu - Ty też??? :mad: ;) :evil_lol:no co niby ja :razz:przecież napisałam że Ozzy też dostał kiełbaskę choć nie powinien;) Quote
Agga Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Alu tylko mi nie mow, że Ozzy nie dostał kiełbaski.:mad: TO gdzie spałaś Alu jak Ozzy łóżko zajął.:evil_lol: Quote
Recommended Posts