Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Alu zadowolona jestes z tej obrozki ktora ma Ozzi?:razz:Bo strasznie mi sie podoba ale boje sie ze jest mniej wytrzymala niz łancuszek?:roll: Witam, u nas cieplutko:multi:i słonecznie:multi: Asiu obróżka jest wg mnie bardzo trwała , Ozzy ma ją w spadku po Harleyu:p Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 tak ostatnio mylalam sobie ze ozzulek moze powinien sie bawic pilka lekarska :) mocniejsza jest hihi :) Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='sota36']Alus - tak porownujac zdjecia sorzed roku Kuby i Ozzulca, musze stwierdzic, ze nie masz juz w domu chlopcow- urosli Ci mlodzi mezczyzni!!!!!:razz:no cóż czas ucieka ;) Ozzy podskocz :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no cóż czas ucieka ;) Ozzy podskocz :evil_lol: To raczej wyglada na przegld ząbków :evil_lol: Dzień Dobry Alu :multi: Quote
Medorowa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 O, Ozzy chodzi na dwóch łapkach :crazyeye: :cool3: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 :pjeszcze kilka masażyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :pto sem my Quote
Medorowa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :lol: Oooo, jaki piszczoch, jakmu dobrze:lol: :lol: :lol: masażyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :pto sem my dziendoberek :cool3: nono ale artystyczne zdiątko :D Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ala a czemu Ty na Tz-ta z wyrzutem patrzysz? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 czesc Alu :) [quote name='Alicjarydzewska'] skad ja znam tę minkę :lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='PIKA']Ala a czemu Ty na Tz-ta z wyrzutem patrzysz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wiesz PIKA ...ty też musisz wszystko wypatrzeć ;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witam i o droge pytam;) oj, dawno mnie nie było i niexle musiałam nadrabiac...ale Ty masz Kobieto tempo:D ale dobrze, dobrze wiecej równie cudownych fociszy! Quote
ewelinabuck Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ozzy jak zawsze sliczny i usmiechniety szczescie ze on nie ma tyle futra co moje psy sliczny pies " morderca":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak nawiasem to czy bedziesz w szczecinie????? Quote
sota36 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Alka napisał(a):Jola masz rację .Ja widzę Kubę bardzo często, ale przyznam ,że barzdo zmężniał , wydoroślał ... ładny chłopak z niego ! - nooooooo, ja to mowie, ze latka nam leca, a chlopaki coraz to mlodsze.... Quote
bigos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja też cholerka miałam ddużżżo do nadrobienia:evil_lol: GRATULUJĘ-ZDJĘCIA SĄ FANTASYCZNE!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 WITAM :multi::multi::multi: ;)to nie moja wina że stron przybywa to te :evil_lol:gaduły ;) Dziś byliśmy na Bezludziu , nowe fotki są ale jak zwykle monotematyczne :evil_lol:. Mam jeszcze dużo wczorajszych ;) Quote
bigos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja widzę, że piłeczka to ukochana zabawka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 ewelinabuck napisał(a):ozzy jak zawsze sliczny i usmiechniety szczescie ze on nie ma tyle futra co moje psy sliczny pies " morderca":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak nawiasem to czy bedziesz w szczecinie????? nie Ewelinko , nie będzie mnie , za daleko :razz: Quote
Cola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 no no...wyjść z domu na kilka godzin i trzeba nadrabiać tyyyyllllleee zaległości :shake: ale cóż, czego się nie robi z miłości do Ozzulca i jego pieknych fotek :loveu: A kto mnie wymasuje?? :cool3: Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Cola']no no...wyjść z domu na kilka godzin i trzeba nadrabiać tyyyyllllleee zaległości :shake: ale cóż, czego się nie robi z miłości do Ozzulca i jego pieknych fotek :loveu: A kto mnie wymasuje?? :cool3::razz:pogadaj z debe ;).....no i nie przesadzasz przypadkiem , wcale tak dużo nie ma nadrabiania :razz: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witaj Alu :) Dopiero wróciliśmy tak było fajnie :) Pooglądałam fotki Ozulca :) Robisz coraz piękniejsze jego portreciki :) Quote
sota36 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ALA DAWAJ kUBY PORTECIK!!! - taki wiesz... fajny!!!! Quote
Recommended Posts