Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Alu zadowolona jestes z tej obrozki ktora ma Ozzi?:razz:Bo strasznie mi sie podoba ale boje sie ze jest mniej wytrzymala niz łancuszek?:roll:

Witam, u nas cieplutko:multi:i słonecznie:multi:
Asiu obróżka jest wg mnie bardzo trwała , Ozzy ma ją w spadku po Harleyu:p

Posted

[quote name='sota36']Alus - tak porownujac zdjecia sorzed roku Kuby i Ozzulca, musze stwierdzic, ze nie masz juz w domu chlopcow- urosli Ci mlodzi mezczyzni!!!!!:razz:no cóż czas ucieka ;)

Ozzy podskocz :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no cóż czas ucieka ;)

Ozzy podskocz :evil_lol:

To raczej wyglada na przegld ząbków :evil_lol:

Dzień Dobry Alu :multi:

Posted

[quote name='PIKA']Ala a czemu Ty na Tz-ta z wyrzutem patrzysz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wiesz PIKA ...ty też musisz wszystko wypatrzeć ;)

Posted

ozzy jak zawsze sliczny i usmiechniety szczescie ze on nie ma tyle futra co moje psy
sliczny pies " morderca":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a tak nawiasem to czy bedziesz w szczecinie?????

Posted

Alka napisał(a):
Jola masz rację .Ja widzę Kubę bardzo często, ale przyznam ,że barzdo zmężniał , wydoroślał ... ładny chłopak z niego !
- nooooooo, ja to mowie, ze latka nam leca, a chlopaki coraz to mlodsze....

Posted

WITAM :multi::multi::multi:
;)to nie moja wina że stron przybywa to te :evil_lol:gaduły ;)
Dziś byliśmy na Bezludziu , nowe fotki są ale jak zwykle monotematyczne :evil_lol:.
Mam jeszcze dużo wczorajszych ;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ozzy jak zawsze sliczny i usmiechniety szczescie ze on nie ma tyle futra co moje psy
sliczny pies " morderca":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a tak nawiasem to czy bedziesz w szczecinie?????

nie Ewelinko , nie będzie mnie , za daleko :razz:

Posted

no no...wyjść z domu na kilka godzin i trzeba nadrabiać tyyyyllllleee zaległości :shake: ale cóż, czego się nie robi z miłości do Ozzulca i jego pieknych fotek :loveu: A kto mnie wymasuje?? :cool3:

Posted

[quote name='Cola']no no...wyjść z domu na kilka godzin i trzeba nadrabiać tyyyyllllleee zaległości :shake: ale cóż, czego się nie robi z miłości do Ozzulca i jego pieknych fotek :loveu: A kto mnie wymasuje?? :cool3::razz:pogadaj z debe ;).....no i nie przesadzasz przypadkiem , wcale tak dużo nie ma nadrabiania :razz: