Vectra Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:na laski to on jeszcze ma czas :razz: powiedziała mamusia syna jedynaka :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:na laski to on jeszcze ma czas :razz: Taaa...to ile on lat ma ? Quote
AlKil Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:na laski to on jeszcze ma czas :razz: taaaaak, jak już bedzie po 40 , to bedzie dopiero odpowiednia pora???!!!??? Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 AlKil napisał(a):taaaaak, jak już bedzie po 40 , to bedzie dopiero odpowiednia pora???!!!??? 40 letni prawiczek :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='AlKil']taaaaak, jak już bedzie po 40 , to bedzie dopiero odpowiednia pora???!!!???:angryy:po 40tce to jest TZi ja :oops:...Kuba ma 17:eviltong: Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:po 40tce to jest TZi ja :oops:...Kuba ma 17:eviltong: To kawał chłopa , 3 lata ode mnie starszy ;) Naiwną jesteś mamusią :evil_lol: chłopak mówi że jak sie bedzie w piżamie po "osrodku" szwendal, a on tylko rece zaciera :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='nathaniel']To kawał chłopa , 3 lata ode mnie starszy ;) Naiwną jesteś mamusią :evil_lol: chłopak mówi że jak sie bedzie w piżamie po "osrodku" szwendal, a on tylko rece zaciera :evil_lol::pmamusia swoje wie , mamusia też wyjeżdżała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:po 40tce to jest TZi ja :oops:...Kuba ma 17:eviltong: - ach!! co za wiek!!! (Alus to o Kubie..., bo wiesz my tak jak rownolatki ) Kurcze - lata leca, a chlopaki coraz to mlodsze!!!! Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmamusia swoje wie , mamusia też wyjeżdżała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumie że to tylko pozory, synku ale pamiętaj przed osiemnastką to ty się na dziewcyzny nei patrz, bo Ci Ozzy i tak wszystkie poderwie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='sota36']- ach!! co za wiek!!! (Alus to o Kubie..., bo wiesz my tak jak rownolatki ) Kurcze - lata leca, a chlopaki coraz to mlodsze!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:my Joluś to prawie nastolatki ;) Quote
PIKA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] i problem jak on ma w piżami po ciuchy bedzie ganiał :evil_lol: to moze bez pizamki :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']...Kuba ma 17:eviltong: oooo to najlepsza pora na laski :razz: Quote
Teklunia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 PIKA napisał(a): oooo to najlepsza pora na laski :razz:otoz to :evil_lol: przypomnij sobie Alu, czy aby na pewno Twoi 17letni koledzy nie interesowali sie płcia piekna...:cool3: Quote
malawaszka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 o jezu jak ja bym chciała mieć 17 lat jeszcze raz :placz: było superancko :diabloti: Quote
Teklunia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 malawaszka napisał(a):o jezu jak ja bym chciała mieć 17 lat jeszcze raz :placz: było superancko :diabloti:a ja nie!!! :evil_lol: wcale mi sie wtedy zycie nie podobalo... za to teraz... :p Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Kurcze , faktycznie dowiedziałam się ,ze ciuchy są w półkach w suterenie :cool3:i rano schodza do półek biorą rzeczy ,szafki są niezamknięte tylko półki :razz:i nic nie moga mieć w pokoju :crazyeye:oprócz ręczników i przyborów toaletowych....toż to obóz przetrwania :shake: Quote
Alka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ala, pogadaj z sąsiadką z 1 klatki p.Basią , jej córka Ania też była w Rabce.:lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Alka']Ala, pogadaj z sąsiadką z 1 klatki p.Basią , jej córka Ania też była w Rabce.:lol::cool3:no właśnie rozmawiałam z mamą chłopca który właśnie wrócił :razz: Quote
Cimi Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 nathaniel napisał(a):Taaa...to ile on lat ma ? A co jesteś zainteresowana :evil_lol: :lol:. ? Quote
e.v.a Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba młokosy ......bezapelacyjnie odwożę :razz:przecież muszę sobie zrobić luzik przy kompie :evil_lol: Kuba ma załamkę z tego powodu ,że podobno wielkie sale a na dodatek ciuchy w jakimś magazynku :razz:i problem jak on ma w piżami po ciuchy bedzie ganiał :evil_lol: biedny Kubuś ...mamuśka ale syny wakacje zafundowalas:evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 chciałabym wtrącić, ze w wieku 17 lat laski liczą się najbardziej :evil_lol: a co do ubrań w magazynie.... mnie się to nie podoba :shake: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Maga100']chciałabym wtrącić, ze w wieku 17 lat laski liczą się najbardziej :evil_lol: a co do ubrań w magazynie.... mnie się to nie podoba :shake: :mad:mnie też nie , jutro dzwonię do Rabki , jeśli licealisci też tak mają mieć jak małe dzieciaczki , to rezygnujemy :angryy:nie widzi mi się żeby miał latać w gaciach po ośrodku a ciuchy w suterenie na półeczkach ....na dodatek nie zamykanych :angryy: a poza tym nie daję mu szmat tylko normalne ciuchy i wolałabym je potem ogladać Quote
Pysia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:mnie też nie , jutro dzwonię do Rabki , jeśli licealisci też tak mają mieć jak małe dzieciaczki , to rezygnujemy :angryy:nie widzi mi się żeby miał latać w gaciach po ośrodku a ciuchy w suterenie na półeczkach ....na dodatek nie zamykanych :angryy: Alu nie chciałam Ci mówić ale ja byłam w Rabce jako dziecko a potem mój chrześnik i z opowiadań wiem że tam nadal obóz koncentracyjny!! Ja Karola nie wysłałam.... Jedź tam i sama zobacz bo w opowiadania nie wierz ;) Quote
Maga100 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 i tak zrób. W końcu Kuba nie jedzie tam na męki, prawda? i w ogóle, żeby się nie okazało, ze po dobranocce spać :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 a to napewno sanatorium ? :hmmmm: może lepiej się dowiec więcej szczegułów by faktycznie nie było rozczarowania i męki dla Kuby. Ja też chce mieć 17 lat Quote
KaRa_ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Co do sanatoriow to bylam w Kudowie Zdrój to dopiero byl oboz koncentracyjny:shake: pobodka o 6rano, piec po szostej baby przychodzily i patrzyly Ci czy masz poscielone lozko i czy masz pozadek w szawce:shake: pozniej na jedna lazienkie przyopadalo ok 5osob mielismy ok 10min aby z niej wszyscy skorzystac:shake: . Dali nam na sniadanie o dwa dni przeterminowane jogurty...tam to byl horror zamiast siedziec tam miesiac, wrocilam po 2tyg:evil_lol: Quote
Recommended Posts