Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie wiem jak wy możecie się tak ubierać :roll:
jasne ubranka - ja po kilki minutach bym była szara :evil_lol:
czarne ubranka - j.w. ale końcówka szara bądź biaława od sierści i kurzu :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Szaaaaaaaallllony :iloveyou:
Dziwne ze ta pilka jeszcze zipie :lol:

A skąd wiesz ze to ta sama pilka :evil_lol: , może Ala ma 10 identycznych pilek i Ozzy pokoleji wykańcza wszystkie :diabloti:

Posted

Cześć Alus

Cola napisał(a):
Ja nie wiem jak wy możecie się tak ubierać :roll:
jasne ubranka - ja po kilki minutach bym była szara :evil_lol:
czarne ubranka - j.w. ale końcówka szara bądź biaława od sierści i kurzu :evil_lol:

o, ta też zauwazyla dziwne stroje na psie spacery :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Alus

o, ta też zauwazyla dziwne stroje na psie spacery :evil_lol:

Słuchajcie, p.Rydzewscy przebierają się do zdjęć , ot i cała tajemnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']A skąd wiesz ze to ta sama pilka :evil_lol: , może Ala ma 10 identycznych pilek i Ozzy pokoleji wykańcza wszystkie :diabloti:to ta sama piłka :cool1:

Posted

[quote name='Alka']Słuchajcie, p.Rydzewscy przebierają się do zdjęć , ot i cała tajemnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:tia i w bagażniku mają deskę do prasowania , żelazko , i lekkie pantofelki - szpileczki :angryy::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

:evil_lol: po co deska i żelazko :evil_lol: Ozzulec zastąpi to wszystko....robi się tak: pod Ozzulka podkładasz ubranka, przykrywasz kocykiem czy czymś tam i na to kładziesz O. Gwarancja sprasowania 100% :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Ja tylko tak mówie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ciekawe , bo ja cię nie słyszę tylko czytam :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ciekawe , bo ja cię nie słyszę tylko czytam :eviltong::eviltong::eviltong:

Alu nie łap mnie za słówka miałam na myśli że ja tylko tak pisze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Alu nie łap mnie za słówka miałam na myśli że ja tylko tak pisze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:muszę Cię troszkę podenerwować :eviltong:

Posted

Witaj Alu:multi: Wybacz że dopiero teraz i tylko na chwilke ale net nie chodził a potem ja....:oops:

:lol: :lol: :lol: Przecież on się tylko z paszczy składa :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu:multi: Wybacz że dopiero teraz i tylko na chwilke ale net nie chodził a potem ja....:oops:

:lol: :lol: :lol: Przecież on się tylko z paszczy składa :evil_lol::razz:alez Pysiu to buziuchna ;)