Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Karol mi powiedział " Prawie wykrakałaś":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia Nostradamus :eviltong: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia Nostradamus :eviltong: Prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Pysia napisał(a):Karol mi powiedział " Prawie wykrakałaś":evil_lol: Prawdę powiedziawszy liczyłam na naszą wygraną:oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 aga1215 napisał(a):Prawdę powiedziawszy liczyłam na naszą wygraną:oops: a ja juz dzisiaj wiedziałam ze nasz murzyny orżną :eviltong: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a ja juz dzisiaj wiedziałam ze nasz murzyny orżną :eviltong: murzyny we krwi mają bieganie :evil_lol: :evil_lol: i polowanie :eviltong: :eviltong: a polacy :shake: :shake: :shake: leniwy narodek - niestety nasi się mało nadają na tak ekskluzywne występy. Ośmieszają się i przy okazji cały nasz kraj :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia Nostradamus :eviltong: ale to nie bylo wcale trudne do przewidzenia :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']a ja juz dzisiaj wiedziałam ze nasz murzyny orżną :eviltong: Ekwadorczycy to nie murzyny :evil_lol: Madzia dwoja z geografii :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 PIKA napisał(a):ale to nie bylo wcale trudne do przewidzenia :evil_lol: Ekwadorczycy to nie murzyny :evil_lol: Madzia dwoja z geografii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:brawo PIKA , oj Madzia podpadziocha :razz: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 PIKA napisał(a):Ekwadorczycy to nie murzyny :evil_lol: Madzia dwoja z geografii :evil_lol: jak to nie murzyny?? :mad: mecz widziała?? czarni byli??? BYLI!!! więc murzyny :diabloti: Quote
nathaniel Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jeden brązowy drugi czarny, ale ja wiedziałam że nam dupę złoją, a w szkole mi mówili że się mylę, chyba wróżką zostanę ;) :evil_lol::evil_lol: Wymiziajcie odemnie Ozzego Quote
madzia20sosnowiec Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 PIKA napisał(a):Ekwadorczycy to nie murzyny :evil_lol: Madzia dwoja z geografii :evil_lol: hahahaha a maeryce mieszkają a tam połowa to murzyni:eviltong: zresztą grały bambuski :lol: Quote
PIKA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha a maeryce mieszkają a tam połowa to murzyni:eviltong: zresztą grały bambuski :lol: a ameryce poludniowej to latynosi :evil_lol: potomkowie indian, hiszpanów i portugalczyków :evil_lol: Murzyny sa z Afryki :evil_lol: Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Pysia, brawo :klacz: Tylko nie wiem czemu u mnie masz 3805 :question: Dziwne :lol: Ten balon jest ekstra!!!! Za 502 stronke :lol: :knajpa::knajpa::drinking::beerchug: A Ozzy gra o wiele lepej niz ci nasi :shake: Porazka... Quote
nathaniel Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Vogue napisał(a):Jakis rasizm czy co:shake::shake: Nie nie jestem rasistka jesli chodiz o mnie ;) Tylko tu dyskusja kto jest murzynem a kto nie, ja tam tyle wiem ze moga byc mulaci, murzyni (z ludzi ciemnoskorych) i takie nieporozumienie male wyszlo ;) Quote
Patka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 pamiętajcie ze tam takzę byli potokowie niewolników +_indianie rdzenni i biali piekne "mieszanki" krwi z tych połączeń wychodzą :cool3: nie wazne jakie by mieli kolory nasi to muchy w smole :evil_lol: jak sie nie chce to i z cieniasami sie nie wygra :( szkoda kibiców .... Quote
Maga100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 o, a tu dyskusja mundialowa. Mój TZ wczoraj stwierdził, że już sobie przypomniał, dlaczego nie jest fanem piłki nożnej w wykonaniu naszej reprezentacji :lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Maga100']o, a tu dyskusja mundialowa. Mój TZ wczoraj stwierdził, że już sobie przypomniał, dlaczego nie jest fanem piłki nożnej w wykonaniu naszej reprezentacji :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas w rodzinie nie ma tradycji fussbalowych:evil_lol:więc i my nie kibicujemy naszym trampkarzom . Wolę boks ;)siatę , bardziej to widowiskowe . Dziewczyny logujcie się na Molosach bo nam karma ucieka :cool3: Quote
aga1215 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas w rodzinie nie ma tradycji fussbalowych:evil_lol:więc i my nie kibicujemy naszym trampkarzom . Wolę boks ;)siatę , bardziej to widowiskowe . Dziewczyny logujcie się na Molosach bo nam karma ucieka :cool3: Alu - u nas bez zmian :shake: :angryy: gdzie te molosy???????????? Quote
sota36 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mundial mundialem a od 1499 strony Ozzuca na fotach nie ma kurna!!!! Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='aga1215']Alu - u nas bez zmian :shake: :angryy: gdzie te molosy???????????? gapa jestem http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4673 Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='sota36']Mundial mundialem a od 1499 strony Ozzuca na fotach nie ma kurna!!!!Joluś będzie ale troszkę później / one tyle nagadały o murzynach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
Teklunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 czesc Alu :) meczyk faktycznie byl... wzbudzajacy duze emocje ;) i za 1500 stronke (z 5stonicowym opoznieniem ;)) :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']gapa jestem http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4673 My juz zagłosowaliśmy dawno :) Dobry Wieczór Alu :multi: , a gdzie Ozulcowe foteczki?:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dobry wieczor Alu! Przepraszam, ze z opóźnieniem... Gratuluje 1500 strony w tej cudnej galerii! :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts