Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
a ja juz dzisiaj wiedziałam ze nasz murzyny orżną :eviltong:

murzyny we krwi mają bieganie :evil_lol: :evil_lol: i polowanie :eviltong: :eviltong: a polacy :shake: :shake: :shake: leniwy narodek - niestety nasi się mało nadają na tak ekskluzywne występy.
Ośmieszają się i przy okazji cały nasz kraj :angryy: :angryy:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia Nostradamus :eviltong:

ale to nie bylo wcale trudne do przewidzenia :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']a ja juz dzisiaj wiedziałam ze nasz murzyny orżną :eviltong:
Ekwadorczycy to nie murzyny :evil_lol: Madzia dwoja z geografii :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ale to nie bylo wcale trudne do przewidzenia :evil_lol:

Ekwadorczycy to nie murzyny :evil_lol: Madzia dwoja z geografii :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:brawo PIKA , oj Madzia podpadziocha :razz:

Posted

Jeden brązowy drugi czarny, ale ja wiedziałam że nam dupę złoją, a w szkole mi mówili że się mylę, chyba wróżką zostanę ;)

:evil_lol::evil_lol:

Wymiziajcie odemnie Ozzego

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahahaha a maeryce mieszkają a tam połowa to murzyni:eviltong: zresztą grały bambuski :lol:

a ameryce poludniowej to latynosi :evil_lol: potomkowie indian, hiszpanów i portugalczyków :evil_lol:

Murzyny sa z Afryki :evil_lol:

Posted

Pysia, brawo :klacz: Tylko nie wiem czemu u mnie masz 3805 :question: Dziwne :lol:

Ten balon jest ekstra!!!!

Za 502 stronke :lol: :knajpa::knajpa::drinking::beerchug:
A Ozzy gra o wiele lepej niz ci nasi :shake: Porazka...

Posted

Vogue napisał(a):
Jakis rasizm czy co:shake::shake:

Nie nie jestem rasistka jesli chodiz o mnie ;)

Tylko tu dyskusja kto jest murzynem a kto nie, ja tam tyle wiem ze moga byc mulaci, murzyni (z ludzi ciemnoskorych) i takie nieporozumienie male wyszlo ;)

Posted

pamiętajcie ze tam takzę byli potokowie niewolników +_indianie rdzenni i biali piekne "mieszanki" krwi z tych połączeń wychodzą :cool3: nie wazne jakie by mieli kolory nasi to muchy w smole :evil_lol: jak sie nie chce to i z cieniasami sie nie wygra :( szkoda kibiców ....

Posted

o, a tu dyskusja mundialowa.
Mój TZ wczoraj stwierdził, że już sobie przypomniał, dlaczego nie jest fanem piłki nożnej w wykonaniu naszej reprezentacji :lol:

Posted

[quote name='Maga100']o, a tu dyskusja mundialowa.
Mój TZ wczoraj stwierdził, że już sobie przypomniał, dlaczego nie jest fanem piłki nożnej w wykonaniu naszej reprezentacji :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas w rodzinie nie ma tradycji fussbalowych:evil_lol:więc i my nie kibicujemy naszym trampkarzom .
Wolę boks ;)siatę , bardziej to widowiskowe .

Dziewczyny logujcie się na Molosach bo nam karma ucieka :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas w rodzinie nie ma tradycji fussbalowych:evil_lol:więc i my nie kibicujemy naszym trampkarzom .
Wolę boks ;)siatę , bardziej to widowiskowe .

Dziewczyny logujcie się na Molosach bo nam karma ucieka :cool3:

Alu - u nas bez zmian :shake: :angryy:
gdzie te molosy????????????

Posted

[quote name='sota36']Mundial mundialem a od 1499 strony Ozzuca na fotach nie ma kurna!!!!Joluś będzie ale troszkę później / one tyle nagadały o murzynach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/