madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 a wogóle to zdrówko ala bo juz 1500 stronka :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :crazyeye: jak te stronki szybko lecą fiu fiu :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :knajpa: :beerchug: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 extra ten balon :-o u mnie takie nie latają :shake: ale przed chwilką była piękna tecza :loveu: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A po naszym niebie latał wczoraj TAKI potwór :evil_lol: lecialam kiedys takim potworem :p Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek']extra ten balon :-o u mnie takie nie latają :shake: ale przed chwilką była piękna tecza :loveu::pmówili w telewizorni HURRRRAAA MAM 1500 STRONKĘ kolejka dla wszystkich :p :cunao::knajpa::popcorn::beerchug::laola::drinking::chlup::chlup::chlup::drink1::drink1::drink1::drinka::morning::pepsi::laola::terazpol: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Uda się czy mnie ktoś ubiegnie? Zaraz się okaże ;) Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Uda się czy mnie ktoś ubiegnie? Zaraz się okaże ;):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:BRAWO PYSIA 15000 post :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ha!! Udało się!! :multi: :multi: :multi: O godzinie 20.55 napisałam u Ali piętnastotysięczny post :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Ha!! Udało się!! :multi: :multi: :multi: O godzinie 20.55 napisałam u Ali piętnastotysięczny post :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :popcorn::popcorn::popcorn::laola::popcorn:zdrówko Pysi Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Alus :multi: przeleciala bym sie takim :oops: za 375 stronke :evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Alus :multi: przeleciala bym sie takim :oops: za 375 stronke :evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no toś mi tu przebitkę zrobiła :razz: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 o kurka - a tu znów popijawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to ja sie nie wyłamuję ;) :popcorn: :drink1: :popcorn: :drink1: :cunao: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek']o kurka - a tu znów popijawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to ja sie nie wyłamuję ;) :popcorn: :drink1: :popcorn: :drink1: :cunao::pno to na zdrowie dziewczyny ;) Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 wszyscy piją..to ja też :p a co mi tam :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao::knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Same alkoholiczki :evil_lol: Ja poczekam do jutra bo jakbym teraz popiła tobym mogła telewizor zniszczyć..... Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Same alkoholiczki :evil_lol: Ja poczekam do jutra bo jakbym teraz popiła tobym mogła telewizor zniszczyć.....:razz::razz::razz:Pysiu , jak to przecież ty jesteś oaza spokoju :p Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:Pysiu , jak to przecież ty jesteś oaza spokoju :p Wyjątek podkreśla regułę....Właśnie mistrzostwa są tym wyjątkiem... TZ nie pozwala mi oglądać meczy:angryy: :angryy: :angryy: No ale sama zobacz!! Boszzzzzzz !! To niemożliwe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Wyjątek podkreśla regułę....Właśnie mistrzostwa są tym wyjątkiem... TZ nie pozwala mi oglądać meczy:angryy: :angryy: :angryy: No ale sama zobacz!! Boszzzzzzz !! To niemożliwe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie oglądam , mamy właczone Discovery :p Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie oglądam , mamy właczone Discovery :p Masz racje. Tragikomedie teraz nie są w modzie :shake: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Masz racje. Tragikomedie teraz nie są w modzie :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mecze polskiej reprezentacji są tak samo do przewidzenia jak amerykańskie scenariusze :razz: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mecze polskiej reprezentacji są tak samo do przewidzenia jak amerykańskie scenariusze :razz: No nie do końca :eviltong: Stawiałam na Ekwador 3:0 Quote
aga1215 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Pysia napisał(a):No nie do końca :eviltong: Stawiałam na Ekwador 3:0 Pysiu - nie doceniłaś naszych, jest tylko (:angryy: ) 2:0 ale plamaaaaaaaaaaaaaaaaa nasza kadra................:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 a u mnie 376 :eviltong: :eviltong: ale fajny potffforniasty balonisko :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 aga1215 napisał(a): ale plamaaaaaaaaaaaaaaaaa nasza kadra................:angryy: :angryy: :angryy: i na koszulkach nazwiska z małej litery :diabloti: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 aga1215 napisał(a):Pysiu - nie doceniłaś naszych, jest tylko (:angryy: ) 2:0 ale plamaaaaaaaaaaaaaaaaa nasza kadra................:angryy: :angryy: :angryy: Karol mi powiedział " Prawie wykrakałaś":evil_lol: Quote
Recommended Posts