Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: jak te stronki szybko lecą fiu fiu

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:drink1: :drink1: :knajpa: :beerchug:

Posted

[quote name='Gosiek']extra ten balon :-o

u mnie takie nie latają :shake: ale przed chwilką była piękna tecza :loveu::pmówili w telewizorni
HURRRRAAA MAM 1500 STRONKĘ
kolejka dla wszystkich :p
:cunao::knajpa::popcorn::beerchug::laola::drinking::chlup::chlup::chlup::drink1::drink1::drink1::drinka::morning::pepsi::laola::terazpol:

Posted

[quote name='Pysia']Uda się czy mnie ktoś ubiegnie? Zaraz się okaże ;):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:BRAWO PYSIA 15000 post :multi::multi::multi:

Posted

Ha!! Udało się!! :multi: :multi: :multi: O godzinie 20.55 napisałam u Ali piętnastotysięczny post :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Ha!! Udało się!! :multi: :multi: :multi: O godzinie 20.55 napisałam u Ali piętnastotysięczny post :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :popcorn::popcorn::popcorn::laola::popcorn:zdrówko Pysi

Posted

Witaj Alus :multi:

przeleciala bym sie takim :oops:

za 375 stronke :evil_lol:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Alus :multi:

przeleciala bym sie takim :oops:

za 375 stronke :evil_lol:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no toś mi tu przebitkę zrobiła :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']o kurka - a tu znów popijawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to ja sie nie wyłamuję ;)

:popcorn: :drink1: :popcorn: :drink1:
:cunao::pno to na zdrowie dziewczyny ;)

Posted

wszyscy piją..to ja też :p a co mi tam :evil_lol:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1:
:beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:
:cunao: :cunao::knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao:

Posted

[quote name='Pysia']Same alkoholiczki :evil_lol: Ja poczekam do jutra bo jakbym teraz popiła tobym mogła telewizor zniszczyć.....:razz::razz::razz:Pysiu , jak to przecież ty jesteś oaza spokoju :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:Pysiu , jak to przecież ty jesteś oaza spokoju :p
Wyjątek podkreśla regułę....Właśnie mistrzostwa są tym wyjątkiem... TZ nie pozwala mi oglądać meczy:angryy: :angryy: :angryy:
No ale sama zobacz!! Boszzzzzzz !! To niemożliwe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Wyjątek podkreśla regułę....Właśnie mistrzostwa są tym wyjątkiem... TZ nie pozwala mi oglądać meczy:angryy: :angryy: :angryy:
No ale sama zobacz!! Boszzzzzzz !! To niemożliwe :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie oglądam , mamy właczone Discovery :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie oglądam , mamy właczone Discovery :p
Masz racje. Tragikomedie teraz nie są w modzie :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Masz racje. Tragikomedie teraz nie są w modzie :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mecze polskiej reprezentacji są tak samo do przewidzenia jak amerykańskie scenariusze :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mecze polskiej reprezentacji są tak samo do przewidzenia jak amerykańskie scenariusze :razz:
No nie do końca :eviltong: Stawiałam na Ekwador 3:0

Posted

Pysia napisał(a):
No nie do końca :eviltong: Stawiałam na Ekwador 3:0

Pysiu - nie doceniłaś naszych, jest tylko (:angryy: ) 2:0
ale plamaaaaaaaaaaaaaaaaa nasza kadra................:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

aga1215 napisał(a):

ale plamaaaaaaaaaaaaaaaaa nasza kadra................:angryy: :angryy: :angryy:

i na koszulkach nazwiska z małej litery :diabloti:

Posted

aga1215 napisał(a):