Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Maga100']i tak zrób. W końcu Kuba nie jedzie tam na męki, prawda? i w ogóle, żeby się nie okazało, ze po dobranocce spać :evil_lol: :angryy:Maga o 20.30:cool3:podobno ......jesteśmy na 2 dni przed wyjazdem na 98% na NIE Jutro z samego rana dzwonię :mad: Quote
malawaszka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 no ale się narobiło :crazyeye: ale bez sensu to jakoś że te ciuchy tak - zwłaszcza w dzisiejszych czasach :shake: Quote
Evelina Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A ja uwazam, ze Kuba powinien jechac. :cool3: Nie ma jak powrot po takim obozie na lono ukochanej Mamuni i swietna zaprawa przed wojskiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Eve chciałabym zobaczyć jak posyłasz w takie miejsce swoje latorośle :evil_lol: :eviltong: Quote
Evelina Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 malawaszka napisał(a):Eve chciałabym zobaczyć jak posyłasz w takie miejsce swoje latorośle :evil_lol: :eviltong:Zebym mogla to chetnie. Nawet do wojska nie moge ich poslac. Starszy przeszedl jednodniowe przeszkolenie (w tym obiad na koszt panstwa) i juz jest po wojsku :evil_lol: Wiem co to szkola przezycia ;) Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='malawaszka']Eve chciałabym zobaczyć jak posyłasz w takie miejsce swoje latorośle :evil_lol: :eviltong::angryy:na 99,9% Kuba nie pojedzie :cool3:szkoda drogi i nerwów Quote
agabass Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Koma'] ojej ale paszcza :lol: :lol: :lol: normalnie krokodyl :lol: piękniasty jkrokodyllo Ozzorkowy :evil_lol: :lol: Quote
Cola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witajcie :) Dzwoniłaś do tego obozu przetrwania?? :cool3: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Cola']Witajcie :) Dzwoniłaś do tego obozu przetrwania?? :cool3:Witam;) Dzwoniłam i faktycznie tak jest:angryy: Tam gdzie miał być Kuba sale 8 osobowe / do 10/ w pokoju luxusik:razz:łóżeczko , szafeczka na przybory toaletowe i stół z krzesełkami .Natrysk i WC na cały oddział na korytarzu ;)a ciuchy ........w garderobie jak to pani ładnie określiła :cool3:. Zrezygnowaliśmy z wypadu :pPanie wsanatorium przyjęły to ze zrozumieniem , za to pani w Katowicach w dziale sanat. z wyrzutem mi udzieliła informacji ,ze muszę przysłać pisemną rezygnację :razz:a ja jej ładnie podziękowałam za miłą odpowiedź:evil_lol: Kuba zaraz po rozdaniu świadectw umyka do opola do siostry a potem sie pomyśli o reszcie wakacji ;) Quote
Hanna R. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 O cholera ! Ale się porobiło ... Dobrze, że zebrałaś wywiad ! :cool1: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O cholera ! Ale się porobiło ... Dobrze, że zebrałaś wywiad ! :cool1:;)pomogła mi też jedna koffana dogomaniaczka:p Haniu tam nic się nie zmieniło od 30 lat:angryy: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='malawaszka']a Kuba się cieszy??? :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cieszy się,że nie jedzie ;) Quote
olekg89 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ala coś ty chciała zrobić kubie kurde !!!!!!!!!!!!!! BYłem w Rabce ! Po powrocie wyglądałem jak dziecko z oświęcimia! Miałem 5 lat ,a oni tam wogole nie dbali o nas ;/ Mój Dziadek nazywa RAbke WYSRAJEWO!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='olekg18']Ala coś ty chciała zrobić kubie kurde !!!!!!!!!!!!!! BYłem w Rabce ! Po powrocie wyglądałem jak dziecko z oświęcimia! Miałem 5 lat ,a oni tam wogole nie dbali o nas ;/ Mój Dziadek nazywa RAbke WYSRAJEWO!!!!!!!!!!:mad:to nie trza było wcześniej pisać :razz: Quote
Vectra Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wiaj Ala :multi: :multi: Ciesze się że Kuba się cieszy że nie jedzie :p :p Wakacje to czas na odpoczynek , a nie tortury :angryy: :angryy: Co to za sanatorium?? to jakiś koszmar :angryy: :angryy: powinni zamykać takie miejsca. Quote
Alka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 no to dobrze ,że Kuba nie jedzie...:cool1: Gdyby pojechał i np.za tydzień dzwonił żebyście po niego przyjechali to jeszcze większa nerwówka by była. Quote
Teklunia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 czesc Alu :) fajnie ze tak postanowiliscie i ze Kuba nie pojedzie do obozu tortur ;) chocia zwidze w tym jeden minus - nie bedziesz miala wylacznosci na komputer... Quote
aga1215 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Alu :) fajnie ze tak postanowiliscie i ze Kuba nie pojedzie do obozu tortur ;) chocia zwidze w tym jeden minus - nie bedziesz miala wylacznosci na komputer... będzie miała ;) [quote name='Alarydzewska']Kuba zaraz po rozdaniu świadectw umyka do opola do siostry a potem sie pomyśli o reszcie wakacji ;-) :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='aga1215']będzie miała ;) :evil_lol:;)ma się głowę na karku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 haha fajne sanatorium :razz: przeciez w sanatoriach sie odpozywa i wogole a nie .... warunki straszne :shake: dobrze ze Kuba nie jedzie:razz: w opolu bedzie mu pewnie 100 razy lepiej :cool3: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='evaxon']haha fajne sanatorium :razz: przeciez w sanatoriach sie odpozywa i wogole a nie .... warunki straszne :shake: dobrze ze Kuba nie jedzie:razz: w opolu bedzie mu pewnie 100 razy lepiej :cool3:on już doczekać sie nie może , a Ozzulek spotka się z cioteczką Aggą ;) Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']on już doczekać sie nie może , a Ozzulek spotka się z cioteczką Aggą ;) no i dobrze :):multi: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Gabryjella']Witam, pozdrawiam i czekam na fotki :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witam ....fotki są ale jakos wrzucić ni mam siły;) Quote
Recommended Posts