Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']i tak zrób. W końcu Kuba nie jedzie tam na męki, prawda?
i w ogóle, żeby się nie okazało, ze po dobranocce spać :evil_lol: :angryy:Maga o 20.30:cool3:podobno ......jesteśmy na 2 dni przed wyjazdem na 98% na NIE
Jutro z samego rana dzwonię :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
Eve chciałabym zobaczyć jak posyłasz w takie miejsce swoje latorośle :evil_lol: :eviltong:
Zebym mogla to chetnie.
Nawet do wojska nie moge ich poslac.
Starszy przeszedl jednodniowe przeszkolenie (w tym obiad na koszt panstwa) i juz jest po wojsku :evil_lol:
Wiem co to szkola przezycia ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Eve chciałabym zobaczyć jak posyłasz w takie miejsce swoje latorośle :evil_lol: :eviltong::angryy:na 99,9% Kuba nie pojedzie :cool3:szkoda drogi i nerwów

Posted

[quote name='Cola']Witajcie :)
Dzwoniłaś do tego obozu przetrwania?? :cool3:Witam;)
Dzwoniłam i faktycznie tak jest:angryy:
Tam gdzie miał być Kuba sale 8 osobowe / do 10/ w pokoju luxusik:razz:łóżeczko , szafeczka na przybory toaletowe i stół z krzesełkami .Natrysk i WC na cały oddział na korytarzu ;)a ciuchy ........w garderobie jak to pani ładnie określiła :cool3:.
Zrezygnowaliśmy z wypadu :pPanie wsanatorium przyjęły to ze zrozumieniem , za to pani w Katowicach w dziale sanat. z wyrzutem mi udzieliła informacji ,ze muszę przysłać pisemną rezygnację :razz:a ja jej ładnie podziękowałam za miłą odpowiedź:evil_lol:
Kuba zaraz po rozdaniu świadectw umyka do opola do siostry a potem sie pomyśli o reszcie wakacji ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O cholera ! Ale się porobiło ... Dobrze, że zebrałaś wywiad ! :cool1:;)pomogła mi też jedna koffana dogomaniaczka:p
Haniu tam nic się nie zmieniło od 30 lat:angryy:

Posted

Ala coś ty chciała zrobić kubie kurde !!!!!!!!!!!!!!
BYłem w Rabce !
Po powrocie wyglądałem jak dziecko z oświęcimia! Miałem 5 lat ,a oni tam wogole nie dbali o nas ;/
Mój Dziadek nazywa RAbke WYSRAJEWO!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='olekg18']Ala coś ty chciała zrobić kubie kurde !!!!!!!!!!!!!!
BYłem w Rabce !
Po powrocie wyglądałem jak dziecko z oświęcimia! Miałem 5 lat ,a oni tam wogole nie dbali o nas ;/
Mój Dziadek nazywa RAbke WYSRAJEWO!!!!!!!!!!:mad:to nie trza było wcześniej pisać :razz:

Posted

Wiaj Ala :multi: :multi:
Ciesze się że Kuba się cieszy że nie jedzie :p :p
Wakacje to czas na odpoczynek , a nie tortury :angryy: :angryy:
Co to za sanatorium?? to jakiś koszmar :angryy: :angryy: powinni zamykać takie miejsca.

Posted

no to dobrze ,że Kuba nie jedzie...:cool1:

Gdyby pojechał i np.za tydzień dzwonił żebyście po niego przyjechali to jeszcze większa nerwówka by była.

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Alu :)
fajnie ze tak postanowiliscie i ze Kuba nie pojedzie do obozu tortur ;)
chocia zwidze w tym jeden minus - nie bedziesz miala wylacznosci na komputer...

będzie miała ;)
[quote name='Alarydzewska']Kuba zaraz po rozdaniu świadectw umyka do opola do siostry a potem sie pomyśli o reszcie wakacji ;-)

:evil_lol:

Posted

haha fajne sanatorium :razz: przeciez w sanatoriach sie odpozywa i wogole a nie .... warunki straszne :shake: dobrze ze Kuba nie jedzie:razz: w opolu bedzie mu pewnie 100 razy lepiej :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']haha fajne sanatorium :razz: przeciez w sanatoriach sie odpozywa i wogole a nie .... warunki straszne :shake: dobrze ze Kuba nie jedzie:razz: w opolu bedzie mu pewnie 100 razy lepiej :cool3:on już doczekać sie nie może , a Ozzulek spotka się z cioteczką Aggą ;)