Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']nnioooooooooooooom milusio powspominać :loveu: :loveu: :loveu:

wyczochraj gospodarza :multi::pgospodarz wyczochrany ;)

Jakoś tak wcześniej , ale czyszczę folder:p

i jeszcze niebo

Posted

[quote name='evaxon']a tu znowu poscielowy :evil_lol: Aliu chce zauwazyc ze jest przed 22:roll: :evil_lol:przecież napisałam ,że czyszczę folder:p

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to co w astkach podoba mi sie najbardziej ich pozycje w czasie spania:evil_lol:

Asty nie daleo od dogów są, dogi w śnie uwielbiają na plecach nawet całą noc przespać :evil_lol:

Posted

no tak..tutaj cały rok trwa wielkanoc :evil_lol: żaba na plecach :evil_lol:

jo-jo TZ - pokoik, ja - pokoik z kompem :p , Toffi - przedpoik (bo tam chłodno; latem zajmie łazienkę :cool3: ), Joker - byle gdzie, aby na słońcu :lol: ale pokoik też się znajdzie...a kociambry hmmm są wszędzie :evil_lol: ale ulubionym miejscem jest parapet i pawlacz :cool3:

Posted

[quote name='Cola']no tak..tutaj cały rok trwa wielkanoc :evil_lol: żaba na plecach :evil_lol:

jo-jo TZ - pokoik, ja - pokoik z kompem :p , Toffi - przedpoik (bo tam chłodno; latem zajmie łazienkę :cool3: ), Joker - byle gdzie, aby na słońcu :lol: ale pokoik też się znajdzie...a kociambry hmmm są wszędzie :evil_lol: ale ulubionym miejscem jest parapet i pawlacz :cool3:

No to widze że wszyscy w zgodzie żyją :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
No to widze że wszyscy w zgodzie żyją :lol:

inaczej być nie może :evil_lol: bo jak nie...to każdego do kąta postawie - a jest ich trochę :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

A po naszym niebie latał wczoraj TAKI potwór :evil_lol:

i poleciał sobie precz :razz:

i jeszcze człowieki

A Ozzy chciał koniecznie złapać z balkonu tę ogromną piłeczkę :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Asty nie daleo od dogów są, dogi w śnie uwielbiają na plecach nawet całą noc przespać :evil_lol:

hahahah chce to zobaczyc, jo-jo masz galeria psiaków załozoną :oops: :eviltong:

chyba bym sie ze strachu zesrała w tym balonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:-o jaki czaderski balon :loveu:
madziu no wiesz...tak od razu srać?? a nie wstyd by Ci było, jak potem na dgm by była fotka :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:-o jaki czaderski balon :loveu:
madziu no wiesz...tak od razu srać?? a nie wstyd by Ci było, jak potem na dgm by była fotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale by była jazda :razz:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahahah chce to zobaczyc, jo-jo masz galeria psiaków załozoną :oops: :eviltong:

Madziu pewnie że mam niedaleko nawet Ozziego bo na pierwszej stronie dzisiaj wyjątkowo :evil_lol:

Alicjo a Ty nie chciałabyś polecieć takim "potworem" ?:razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Madziu pewnie że mam niedaleko nawet Ozziego bo na pierwszej stronie dzisiaj wyjątkowo :evil_lol:

Alicjo a Ty nie chciałabyś polecieć takim "potworem" ?:razz: :evil_lol:;)chciałabym , tylko pewnie miałabym miękkie nogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)chciałabym , tylko pewnie miałabym miękkie nogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

E tam zabrałabyś Ozzulca i on by Ci potowarszył więc spokojniejsza byś była :diabloti: