Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie Ozulcowe plemie:multi:

Wiesz co Alu? Wróciłam ze spacerku :) Bawiliśmy się z ASTkiem takim całym jasnym i stwierdzam że brakowało mu wyrazu jakiegoś.... Teraz już wiem! Ozulec mi się dużo bardziej podoba z tymi ciemnymi cieniami:loveu: :loveu: :loveu: Jego twarz jest taka szlachetna :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']A tego Pana poznajecie :razz: :razz: :loveu: :evil_lol:

hihi... jaki szczenior malutki :loveu: i oczywiście z czarną maską :evil_lol:

Posted

WITAM :multi::multi::multi:w ten słoneczny dzionek:p
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki :pAli dziękuję za prezencik;)
Pysiu , Tz wybrał Ozzulca właśnie ze względu / min/na te nietypowe umaszczenie na pysiu ;)

Posted

Cześć Ala :multi: :multi: :multi:

jaka mordusia kochana :loveu: :loveu: fajnie tak powspominać szczenięce dni :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Alka ramaeczke cuuuuuddddoooooo :klacz: :klacz:

Posted

No, jak ma sie zdjęcia z tego okresu:placz:
Mój Medor najwcześniejsze zdjęcia ma, jak ma tak około 5/6 miesiecy:loveu: , ale z okresu takiego "totalnego szczeniora" jego inteligentna Pańcia <czyt; ja> mu nie porobiła :mad: :angryy:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Pogoda CUDO!!!!:pu nas też ........Kuba w rozterce , bo czyta opinie niektórych kuracjuszy na stronce sanatorium :razz:

Posted

Ala, Ty se przypomnij, czy było tak wiele miejsc, które w wieku Kuby nie podobały Ci się, jak było dobre towarzystwo ?
A poza tym, to kto pisał te opinie ? Dzieci ? Czy ich kochani rodzice ? :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, Ty se przypomnij, czy było tak wiele miejsc, które w wieku Kuby nie podobały Ci się, jak było dobre towarzystwo ?
A poza tym, to kto pisał te opinie ? Dzieci ? Czy ich kochani rodzice ? :razz::razz:chyba młokosy ......bezapelacyjnie odwożę :razz:przecież muszę sobie zrobić luzik przy kompie :evil_lol:
Kuba ma załamkę z tego powodu ,że podobno wielkie sale a na dodatek ciuchy w jakimś magazynku :razz:i problem jak on ma w piżami po ciuchy bedzie ganiał :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba młokosy ......bezapelacyjnie odwożę :razz:przecież muszę sobie zrobić luzik przy kompie :evil_lol:
Kuba ma załamkę z tego powodu ,że podobno wielkie sale a na dodatek ciuchy w jakimś magazynku :razz:i problem jak on ma w piżami po ciuchy bedzie ganiał :evil_lol:

Się przejmuje, więcej dziewczyn poderwie :evil_lol::evil_lol: