jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjuż będę grzeczna Dziękuje :loveu: To ja się postaram o więcej fotek małych Jojków :multi: Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 witak Ala :multi: :multi: ale Ozzi ma wielką tą morduche :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 rewelacyjna dfota :loveu::loveu::loveu: witaj Alu Quote
Pysia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witajcie Ozulcowe plemie:multi: Wiesz co Alu? Wróciłam ze spacerku :) Bawiliśmy się z ASTkiem takim całym jasnym i stwierdzam że brakowało mu wyrazu jakiegoś.... Teraz już wiem! Ozulec mi się dużo bardziej podoba z tymi ciemnymi cieniami:loveu: :loveu: :loveu: Jego twarz jest taka szlachetna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A tego Pana poznajecie :razz: :razz: :loveu: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='madzia i medor']A tego Pana poznajecie :razz: :razz: :loveu: :evil_lol: hihi... jaki szczenior malutki :loveu: i oczywiście z czarną maską :evil_lol: Quote
Cola Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 szczęka mi opadła jak zobaczyłam tą rameczke :-o jest boska :loveu: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 WITAM :multi::multi::multi:w ten słoneczny dzionek:p Dziękuję wszystkim za odwiedzinki :pAli dziękuję za prezencik;) Pysiu , Tz wybrał Ozzulca właśnie ze względu / min/na te nietypowe umaszczenie na pysiu ;) Quote
Vectra Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Cześć Ala :multi: :multi: :multi: jaka mordusia kochana :loveu: :loveu: fajnie tak powspominać szczenięce dni :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Alka ramaeczke cuuuuuddddoooooo :klacz: :klacz: Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No, jak ma sie zdjęcia z tego okresu:placz: Mój Medor najwcześniejsze zdjęcia ma, jak ma tak około 5/6 miesiecy:loveu: , ale z okresu takiego "totalnego szczeniora" jego inteligentna Pańcia <czyt; ja> mu nie porobiła :mad: :angryy: Quote
Alka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Vectra, Cola , Ala , cieszę się ,że rameczka się spodobała.:multi: Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Alka napisał(a):Vectra, Cola , Ala , cieszę się ,że rameczka się spodobała.:multi: Jak się miała nie podobac skoro śliczna jest ? :roll: Quote
sota36 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:alez Pysiu to buziuchna ;) Jezu - jaki paszczak!!!! Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Alu! Pogoda CUDO!!!!:pu nas też ........Kuba w rozterce , bo czyta opinie niektórych kuracjuszy na stronce sanatorium :razz: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Vectra']a co to za opinie ???:razz:powiedzmy że niepozytywne;) Quote
Alka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:powiedzmy że niepozytywne;) odnośnie czego ? Quote
aga1215 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ala -a widziałaś takiego, coby wszystkim dogodził? a pozytywne uwagi są? Quote
Hanna R. Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ala, Ty se przypomnij, czy było tak wiele miejsc, które w wieku Kuby nie podobały Ci się, jak było dobre towarzystwo ? A poza tym, to kto pisał te opinie ? Dzieci ? Czy ich kochani rodzice ? :razz: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, Ty se przypomnij, czy było tak wiele miejsc, które w wieku Kuby nie podobały Ci się, jak było dobre towarzystwo ? A poza tym, to kto pisał te opinie ? Dzieci ? Czy ich kochani rodzice ? :razz::razz:chyba młokosy ......bezapelacyjnie odwożę :razz:przecież muszę sobie zrobić luzik przy kompie :evil_lol: Kuba ma załamkę z tego powodu ,że podobno wielkie sale a na dodatek ciuchy w jakimś magazynku :razz:i problem jak on ma w piżami po ciuchy bedzie ganiał :evil_lol: Quote
Koma Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ojej ale paszcza :lol: :lol: :lol: normalnie krokodyl :lol: Quote
nathaniel Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba młokosy ......bezapelacyjnie odwożę :razz:przecież muszę sobie zrobić luzik przy kompie :evil_lol: Kuba ma załamkę z tego powodu ,że podobno wielkie sale a na dodatek ciuchy w jakimś magazynku :razz:i problem jak on ma w piżami po ciuchy bedzie ganiał :evil_lol: Się przejmuje, więcej dziewczyn poderwie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='nathaniel']Się przejmuje, więcej dziewczyn poderwie :evil_lol::evil_lol::mad:na laski to on jeszcze ma czas :razz: Quote
Recommended Posts