Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :p
Wpadłam w wir przygotowań do wyjazdu Kuby w końcu niewiele czasu zostału a jeszcze coś niecoś trzeba dokupić ;)
Będe miała kompa dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko ,że nikt za mnie z Ozzulkiem na siq nie wyjdzie :razz:a tak czasem mnie Kuba wyręczał ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam :p
Wpadłam w wir przygotowań do wyjazdu Kuby w końcu niewiele czasu zostału a jeszcze coś niecoś trzeba dokupić ;)
Będe miała kompa dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko ,że nikt za mnie z Ozzulkiem na siq nie wyjdzie :razz:a tak czasem mnie Kuba wyręczał ;)

a kuba gdzie sie wybiera?:roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam :p
;)

to Kuba szybciej zakończy rok szkolny :cool1:

Posted

Cześć Alu! :multi:
Pamietasz mnie jeszcze?

Piękny! :loveu: :loveu: :loveu:
Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo można tęsknić za Ozzulkowym pysiaczkiem, jak się nie wchodzi na DGM przez tydzień. :loveu:

Posted

[quote name='beria']Świetne, tylko żeby Pańcio główki pieskowi nie urwali :cool3:
Kiedy Kuba wyjeżdża i na jak długo ?:evil_lol:nie urwali , nie urwali :razz:

Kuba jedzie 16 czerwca a wraca 12 lipca ;)

Posted

[quote name='PIKA']A Kuba zabiera ze sobą Debecika? :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:absolutnie Debecik jest emocjonalnie związany z Ozzulkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc kto ma Ozzulka ten ma Debecika ;)
Kuba ma aparacik w komórce , nasze pierwsze fotki z niego pochodziły więc dokumentacja pobytu będzie ;)poza tym ja go odwoże i mam nadzieję ,że wpadniemy po 2 tygodniach na odwiedzinki więc jakieś fotki okolicy będą :p

A my dziś wyrwaliśmy na odludzie:multi::multi::multi:Ale tam wszystko zarosło i trzeba będzie pokosić tylko chwilowo nie ma czym :razz:
Pysiu , przyjedź ze Zmorkoszelmowską rodzinką może coś dziewczyny wykoszą ;)a może Karol:p
Mam fotki :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A my dziś wyrwaliśmy na odludzie:multi::multi::multi:Ale tam wszystko zarosło i trzeba będzie pokosić tylko chwilowo nie ma czym

:crazyeye: WY będziecie kosić bezludzie???

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: WY będziecie kosić bezludzie???

Ala się nie przyznaje :mad: Pewnie tak naprawdę jest Panią na Bezludziu :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:absolutnie Debecik jest emocjonalnie związany z Ozzulkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc kto ma Ozzulka ten ma Debecika ;)
Kuba ma aparacik w komórce , nasze pierwsze fotki z niego pochodziły więc dokumentacja pobytu będzie ;)poza tym ja go odwoże i mam nadzieję ,że wpadniemy po 2 tygodniach na odwiedzinki więc jakieś fotki okolicy będą :p

A my dziś wyrwaliśmy na odludzie:multi::multi::multi:Ale tam wszystko zarosło i trzeba będzie pokosić tylko chwilowo nie ma czym :razz:
Pysiu , przyjedź ze Zmorkoszelmowską rodzinką może coś dziewczyny wykoszą ;)a może Karol:p
Mam fotki :p

Myślę Alu że koszenie Karola by Was bardzo drogo kosztowało :evil_lol: A dziewczyny działają wybiórczo czyli wcinają jeden gatunek trawy ;)

Posted

Pysia napisał(a):
... A dziewczyny działają wybiórczo czyli wcinają jeden gatunek trawy ;)

Ala ma nadzieję, że czego nie zjedzą to zadeptają :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: WY będziecie kosić bezludzie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra nie całe , tylko trochę bo półtora hektara to za dużo;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu, ja bardzo przepraszam za wścibstewo - ale niezmiernie interesuje mnie, gdzie Pan Rydzewski tak się opalił ??? :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na spacerkach z piesem;)