Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Witam :p Wpadłam w wir przygotowań do wyjazdu Kuby w końcu niewiele czasu zostału a jeszcze coś niecoś trzeba dokupić ;) Będe miała kompa dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko ,że nikt za mnie z Ozzulkiem na siq nie wyjdzie :razz:a tak czasem mnie Kuba wyręczał ;) Quote
anetta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 http://images1.fotosik.pl/79/37fe1de057276aad.jpg :roflt: Skok,a raczej przetoczenie sie :lol: przez kanape jest boskie hahahahaahha Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam :p Wpadłam w wir przygotowań do wyjazdu Kuby w końcu niewiele czasu zostału a jeszcze coś niecoś trzeba dokupić ;) Będe miała kompa dla siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko ,że nikt za mnie z Ozzulkiem na siq nie wyjdzie :razz:a tak czasem mnie Kuba wyręczał ;) a kuba gdzie sie wybiera?:roll: Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam :p Wpadłam w wir przygotowań do wyjazdu Kuby w końcu niewiele czasu zostału a jeszcze coś niecoś trzeba dokupić ;) ;) to Kuba szybciej zakończy rok szkolny :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cześć Alu! :multi: Pamietasz mnie jeszcze? Piękny! :loveu: :loveu: :loveu: Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo można tęsknić za Ozzulkowym pysiaczkiem, jak się nie wchodzi na DGM przez tydzień. :loveu: Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 witam Alu :cool3: a moze przed wyjazdem Kuby naucz Ozzulka do kowety robic siq:lol: :cool3: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Przez oparcie......:p Przyspieszony kurs: "JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ SIĘ U PANA":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Świetne, tylko żeby Pańcio główki pieskowi nie urwali :cool3: Kiedy Kuba wyjeżdża i na jak długo ? Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='beria']Świetne, tylko żeby Pańcio główki pieskowi nie urwali :cool3: Kiedy Kuba wyjeżdża i na jak długo ?:evil_lol:nie urwali , nie urwali :razz: Kuba jedzie 16 czerwca a wraca 12 lipca ;) Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='PIKA']A Kuba zabiera ze sobą Debecika? :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:absolutnie Debecik jest emocjonalnie związany z Ozzulkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc kto ma Ozzulka ten ma Debecika ;) Kuba ma aparacik w komórce , nasze pierwsze fotki z niego pochodziły więc dokumentacja pobytu będzie ;)poza tym ja go odwoże i mam nadzieję ,że wpadniemy po 2 tygodniach na odwiedzinki więc jakieś fotki okolicy będą :p A my dziś wyrwaliśmy na odludzie:multi::multi::multi:Ale tam wszystko zarosło i trzeba będzie pokosić tylko chwilowo nie ma czym :razz: Pysiu , przyjedź ze Zmorkoszelmowską rodzinką może coś dziewczyny wykoszą ;)a może Karol:p Mam fotki :p Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Mam fotki :p Czekam na fotki :cool3: Quote
malawaszka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A my dziś wyrwaliśmy na odludzie:multi::multi::multi:Ale tam wszystko zarosło i trzeba będzie pokosić tylko chwilowo nie ma czym :crazyeye: WY będziecie kosić bezludzie??? Quote
Agga Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Alu ty na to pozwalasz, aby piłka atakowała Ozziego? Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: WY będziecie kosić bezludzie??? Ala się nie przyznaje :mad: Pewnie tak naprawdę jest Panią na Bezludziu :cool3: Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:absolutnie Debecik jest emocjonalnie związany z Ozzulkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc kto ma Ozzulka ten ma Debecika ;) Kuba ma aparacik w komórce , nasze pierwsze fotki z niego pochodziły więc dokumentacja pobytu będzie ;)poza tym ja go odwoże i mam nadzieję ,że wpadniemy po 2 tygodniach na odwiedzinki więc jakieś fotki okolicy będą :p A my dziś wyrwaliśmy na odludzie:multi::multi::multi:Ale tam wszystko zarosło i trzeba będzie pokosić tylko chwilowo nie ma czym :razz: Pysiu , przyjedź ze Zmorkoszelmowską rodzinką może coś dziewczyny wykoszą ;)a może Karol:p Mam fotki :p Myślę Alu że koszenie Karola by Was bardzo drogo kosztowało :evil_lol: A dziewczyny działają wybiórczo czyli wcinają jeden gatunek trawy ;) Quote
Camara Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Marudzę Alu!!! to jest... boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Camara Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Pysia napisał(a):... A dziewczyny działają wybiórczo czyli wcinają jeden gatunek trawy ;) Ala ma nadzieję, że czego nie zjedzą to zadeptają :lol: Quote
PIKA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Alu z kosa na bezludzie się wybieracie? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: WY będziecie kosić bezludzie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra nie całe , tylko trochę bo półtora hektara to za dużo;) Quote
Hanna R. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Alu, ja bardzo przepraszam za wścibstewo - ale niezmiernie interesuje mnie, gdzie Pan Rydzewski tak się opalił ??? :p Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='PIKA']Alu z kosa na bezludzie się wybieracie? :evil_lol::mad:kosiarkiem:razz: FOTY :p Najpierw zagadka : Gdzie jest Ozzy:razz: :p Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu, ja bardzo przepraszam za wścibstewo - ale niezmiernie interesuje mnie, gdzie Pan Rydzewski tak się opalił ??? :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na spacerkach z piesem;) Quote
Recommended Posts