Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jo-jo napisał(a):Wiesz to chyba trzeba gdzieś zgłosić :evil_lol: Tylko gdzie? :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To wy na takim łóżeczku WE TRÓJKĘ śpicie ??? :crazyeye: To Ty powinnaś słaniać się z niewyspania ... :shake:Haniu wyrko jest szerokie ....ma siakieś 160/205:razz: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pysia napisał(a):Tylko gdzie? :roll: :roll: :roll: No fakt:roll: TOZ to nie od tego, ale i rzecznik praw dziecka się nie nada... Może poprstu lepiej ukryć to a najwyżej póxniej coś znajdziemy :evil_lol: Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Mój niezbędnik spacerowy ;) Ozzy mógłby się spakować błyskawicznie :cool3: Jeszcze ma szanse wspomóc naszą reprezentację w jutrzejszym meczu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ozzyy jedź jedź!!!! zarezerwowałam na jutro stolik w knajpie meczowej :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):Ozzyy jedź jedź!!!! zarezerwowałam na jutro stolik w knajpie meczowej :evil_lol: No i Ozzulec wygra za naszych mecz! :diabloti: Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):Ozzyy jedź jedź!!!! zarezerwowałam na jutro stolik w knajpie meczowej :evil_lol: Taaa, niektórym to się powodzi, ja będę siedzieć w domu sama, bo TZ już się umówił z kolegami, że się sponiewierają troskę bez względu na wynik :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 beria napisał(a):Taaa, niektórym to się powodzi, ja będę siedzieć w domu sama, bo TZ już się umówił z kolegami, że się sponiewierają troskę bez względu na wynik :diabloti: a kto Ci każe siedzieć w domu??? :cool1: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka']a kto Ci każe siedzieć w domu??? :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ale komp będzie Twój i dogo będzie lepiej chodzić :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 beria napisał(a):Taaa, niektórym to się powodzi, ja będę siedzieć w domu sama, bo TZ już się umówił z kolegami, że się sponiewierają troskę bez względu na wynik :diabloti: Myślę, że o wynik można być całkiem spokojnym:diabloti::diabloti::diabloti: Zawsze możesz się sponiewierać w domu...:cool3::cool3::cool3: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ale komp będzie Twój i dogo będzie lepiej chodzić :multi::multi::multi: Oj wiesz nie zdziwie się jeżeli tu będzie oblęzenie :evil_lol: Jak wszystkie Panie uciekną z salonu od meczu i swojego TZ'ta to zasiądą przy dogo i będą tak siedziec i siedzieć i siedziec,,, Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ale komp będzie Twój i dogo będzie lepiej chodzić :multi::multi::multi: Mam sporo pracy :shake: Na dogo to mogę wejść wieczorem :shake: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='beria']Mam sporo pracy :shake: Na dogo to mogę wejść wieczorem :shake:;)no nie pękaj , chyba wpadniesz na rekonesans I na dobranoc ... Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)no nie pękaj , chyba wpadniesz na rekonesans I na dobranoc ... Przygotuj Kubie dużo ciepłych rzeczy :shake: w górach epoka lodowcowa:angryy: Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='AlKil']Dzień "dobry"!!! u nas a u nas Quote
aga1215 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alka']a u nas u nas tysz, tylko zimno brrrrrrrrrrr......... Quote
agbar Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 szybciutko dzen dobry Ozulkowa rodzino bo do pracy fruuuuuu pedze:) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dobry dobryyyy alus :buzi: a co ozziemu na plecach wyrosło :eviltong: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']wyrko jest szerokie ....ma siakieś 160/205:razz: :megagrin: :megagrin: :megagrin: to ma być szerokie łóżko :megagrin: :megagrin: :megagrin: To co ja mam powiedzieć o swoim?? :cool3: 200x220 :cool3: i to czasami jest za małe :angryy: jak wszyscy się zwalą na gromade :mad: U mnie świeci słoneczko i jest w miarę ciepło :multi: ...śliczna foteczka, a to przejęcie w oczętach :loveu: Ozzulec już doleciał do naszej reprezentacji?? Czy nie chciałaś małolatowi karteczki podpisać, że się zgadzasz na jego udział w zawodach :cool3: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alka']a u nas No u nas też a ja chora i nie moge na dłuugi spacer z dogami iść :placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Najświeższe dane kryje się co chwilkę za chmurkami:mad: Ozzulek nie pojechał , bo ....no bo tak:eviltong: Madzia za Ozzulkiem była siateczka z prowiancikiem :p Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dzien dobry :bye: a u nas ciepla dosyc i sliczne slonko swieci :D czy Ozzulec jest gotowy na wspieranie naszej druzyny dzis wieczorem? Cola napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: to ma być szerokie łóżko :megagrin: :megagrin: :megagrin: To co ja mam powiedzieć o swoim?? :cool3: 200x220 :cool3: i to czasami jest za małe :angryy: jak wszyscy się zwalą na gromade :mad: moje takei samo :) wlasnie sie dziwilam jak Ala powiedziala ze 160 to duzo... ja bym sie sama na takim nie zmiescila :lol: Quote
Recommended Posts