Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']To wy na takim łóżeczku WE TRÓJKĘ śpicie ??? :crazyeye:
To Ty powinnaś słaniać się z niewyspania ... :shake:Haniu wyrko jest szerokie ....ma siakieś 160/205:razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Tylko gdzie? :roll: :roll: :roll:

No fakt:roll: TOZ to nie od tego, ale i rzecznik praw dziecka się nie nada...

Może poprstu lepiej ukryć to a najwyżej póxniej coś znajdziemy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Mój niezbędnik spacerowy ;)

Ozzy mógłby się spakować błyskawicznie :cool3: Jeszcze ma szanse wspomóc naszą reprezentację w jutrzejszym meczu :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ozzyy jedź jedź!!!! zarezerwowałam na jutro stolik w knajpie meczowej :evil_lol:

No i Ozzulec wygra za naszych mecz! :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ozzyy jedź jedź!!!! zarezerwowałam na jutro stolik w knajpie meczowej :evil_lol:

Taaa, niektórym to się powodzi, ja będę siedzieć w domu sama, bo TZ już się umówił z kolegami, że się sponiewierają troskę bez względu na wynik :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Taaa, niektórym to się powodzi, ja będę siedzieć w domu sama, bo TZ już się umówił z kolegami, że się sponiewierają troskę bez względu na wynik :diabloti:

a kto Ci każe siedzieć w domu??? :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']a kto Ci każe siedzieć w domu??? :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ale komp będzie Twój i dogo będzie lepiej chodzić :multi::multi::multi:

Posted

beria napisał(a):

Myślę, że o wynik można być całkiem spokojnym:diabloti::diabloti::diabloti:
Zawsze możesz się sponiewierać w domu...:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ale komp będzie Twój i dogo będzie lepiej chodzić :multi::multi::multi:

Oj wiesz nie zdziwie się jeżeli tu będzie oblęzenie :evil_lol:
Jak wszystkie Panie uciekną z salonu od meczu i swojego TZ'ta to zasiądą przy dogo i będą tak siedziec i siedzieć i siedziec,,,

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia ale komp będzie Twój i dogo będzie lepiej chodzić :multi::multi::multi:

Mam sporo pracy :shake: Na dogo to mogę wejść wieczorem :shake:

Posted

[quote name='beria']Mam sporo pracy :shake: Na dogo to mogę wejść wieczorem :shake:;)no nie pękaj , chyba wpadniesz na rekonesans

I na dobranoc ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)no nie pękaj , chyba wpadniesz na rekonesans

I na dobranoc ...

Przygotuj Kubie dużo ciepłych rzeczy :shake: w górach epoka lodowcowa:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']wyrko jest szerokie ....ma siakieś 160/205:razz:

:megagrin: :megagrin: :megagrin: to ma być szerokie łóżko :megagrin: :megagrin: :megagrin: To co ja mam powiedzieć o swoim?? :cool3: 200x220 :cool3: i to czasami jest za małe :angryy: jak wszyscy się zwalą na gromade :mad:

U mnie świeci słoneczko i jest w miarę ciepło :multi:

...śliczna foteczka, a to przejęcie w oczętach :loveu: Ozzulec już doleciał do naszej reprezentacji?? Czy nie chciałaś małolatowi karteczki podpisać, że się zgadzasz na jego udział w zawodach :cool3:

Posted

Najświeższe dane kryje się co chwilkę za chmurkami:mad:
Ozzulek nie pojechał , bo ....no bo tak:eviltong:

Madzia za Ozzulkiem była siateczka z prowiancikiem :p

Posted

dzien dobry :bye:
a u nas ciepla dosyc i sliczne slonko swieci :D

czy Ozzulec jest gotowy na wspieranie naszej druzyny dzis wieczorem?

Cola napisał(a):
:megagrin: :megagrin: :megagrin: to ma być szerokie łóżko :megagrin: :megagrin: :megagrin: To co ja mam powiedzieć o swoim?? :cool3: 200x220 :cool3: i to czasami jest za małe :angryy: jak wszyscy się zwalą na gromade :mad:
moje takei samo :) wlasnie sie dziwilam jak Ala powiedziala ze 160 to duzo... ja bym sie sama na takim nie zmiescila :lol: