Teklunia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Najpierw zagadka : Gdzie jest Ozzy:razz: ja nie wiem gdzie jest Ozzy, ale widze tak w trawie jakiegos badyla :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na spacerkach z piesem;) a przepraszam, czy on spaceruje w ciepłych krajach????:crazyeye: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='AlKil']a przepraszam, czy on spaceruje w ciepłych krajach????:crazyeye:;)na naszym pięknym Śląsku :p Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 troche mi daleko na spacery...:shake: chyba skoczę do solarium...:cool1: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='Teklunia']ja nie wiem gdzie jest Ozzy, ale widze tak w trawie jakiegos badyla :evil_lol::pładne badylki mamy na bezludziu :razz: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='AlKil']troche mi daleko na spacery...:shake: chyba skoczę do solarium...:cool1::evil_lol::evil_lol:też mam w planie Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pładne badylki mamy na bezludziu :razz: Takie ogoniaste :razz: Quote
Teklunia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pładne badylki mamy na bezludziu :razz:ciekawe co z takiego badyla wyrosnie? :lol: Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Przynajmniej możecie go odnaleść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Pysia'] Przynajmniej możecie go odnaleść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super :evil_lol: no :placz: :placz: :placz: bo niektórzy nie mogą odnaleźć swoich psów w takiej trawie :placz: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='malawaszka']no :placz: :placz: :placz: bo niektórzy nie mogą odnaleźć swoich psów w takiej trawie :placz::razz:to zaczep im dzwoneczki ;) Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:kosiarkiem:razz: FOTY :p Najpierw zagadka : Gdzie jest Ozzy:razz: antenka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 evaxon napisał(a):antenka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadajnik Radio M.:razz: Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadajnik Radio M.:razz: haha Alu no wiesz.. jak mozesz tak mowic :lol: Quote
PIKA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:też mam w planie a nie lepiej z psem na spacer :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadajnik Radio M.:razz: nadajnik to w Toruniu :shake: U was antena odbiorcza :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ala moge ci pożyczyć kosiciela ze sprzętem :diabloti: :diabloti: Mój TZ lubi za kosiarą latać :p :p Quote
Gosiek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hahaha jaka antenka fajna :lol::lol::lol: cześć Ala :p Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Witajcie rodzinko R. :multi: No tak...i mi przyjdzie na solarium się wybrać, bo pogoda jest kapryśna i nie wiem kiedy ja miałabym się opalać :shake: Ładne zielska wam urosły :evil_lol: a jedne zielsko to jakieś takie dziwne :razz: czterołapne chyba :evil_lol: :evil_lol: ....po co wam kosiarka - kózki sobie kupcie, albo krówkę :evil_lol: wszystko za darmo wykosi :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hahaha swietna antena ojciec Rydzyk powinien byz zadowolony ze go robale sluchaja:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='ewelinabuck']hahaha swietna antena ojciec Rydzyk powinien byz zadowolony ze go robale sluchaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mrówkowie odbierają RM;) Ozzulek w trawce szuka piłeczki :p, a kózków nie chcemy ani krówków bo by było za dużo rodzynek i placków :p Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek w trawce szuka piłeczki :p, a kózków nie chcemy ani krówków bo by było za dużo rodzynek i placków :p ..ale pomyśl jaką frajdę miałby Ozzulek :cool3: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Cola napisał(a):..ale pomyśl jaką frajdę miałby Ozzulek :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i mógłby zaprosić Lunkę i Bolutka ;) Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale by się działo :evil_lol: a te zapaszki później w domku :evil_lol: Quote
Recommended Posts