Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na spacerkach z piesem;)

a przepraszam, czy on spaceruje w ciepłych krajach????:crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']
Przynajmniej możecie go odnaleść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super :evil_lol:

no :placz: :placz: :placz: bo niektórzy nie mogą odnaleźć swoich psów w takiej trawie :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no :placz: :placz: :placz: bo niektórzy nie mogą odnaleźć swoich psów w takiej trawie :placz::razz:to zaczep im dzwoneczki ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:też mam w planie
a nie lepiej z psem na spacer :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadajnik Radio M.:razz:
nadajnik to w Toruniu :shake:

U was antena odbiorcza :evil_lol:

Posted

Witajcie rodzinko R. :multi:

No tak...i mi przyjdzie na solarium się wybrać, bo pogoda jest kapryśna i nie wiem kiedy ja miałabym się opalać :shake:

Ładne zielska wam urosły :evil_lol: a jedne zielsko to jakieś takie dziwne :razz: czterołapne chyba :evil_lol: :evil_lol: ....po co wam kosiarka - kózki sobie kupcie, albo krówkę :evil_lol: wszystko za darmo wykosi :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']hahaha swietna antena ojciec Rydzyk powinien byz zadowolony ze go robale sluchaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mrówkowie odbierają RM;)

Ozzulek w trawce szuka piłeczki :p, a kózków nie chcemy ani krówków bo by było za dużo rodzynek i placków :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek w trawce szuka piłeczki :p, a kózków nie chcemy ani krówków bo by było za dużo rodzynek i placków :p

..ale pomyśl jaką frajdę miałby Ozzulek :cool3: