Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 beria napisał(a):Co to takiego :hmmmm: Zrobilliście to coś :shocked!: chyba geomatria ?? matematyka i takie tam ;) Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pysia napisał(a): Ozulec sam do "kociarstwa" należy :evil_lol: pieso-kot :crazyeye: Vectra napisał(a):chyba geomatria ?? matematyka i takie tam ;) wole o tym nie myslec :shake: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='beria']Co to takiego :hmmmm: Zrobilliście to coś :shocked!::evil_lol::evil_lol::evil_lol:rysunek techniczny :angryy: Kociarstwo :razz:, kurcze faftycznie same kobitki :razz: Lilith nie martwij się Ozzy Cię nie zdradzi:p Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Vectra napisał(a):najpierw i tak będziemy świętowac u Ali na imieninach 21 czerwca :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze 19 czerwca 20 rocznica zawarcia związku Małżeńskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Lilith nie martwij się Ozzy Cię nie zdradzi:p :multi: Lilith powiedziała "wiedziałam" :cool3: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze 19 czerwca 20 rocznica zawarcia związku Małżeńskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: My rocznicę ślubu mamy w Sylwestra :cool3: Co roku świętujemy z tej okazji mniej lub bardziej, ale nigdy nie obyło się bez szampana :p Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='beria']My rocznicę ślubu mamy w Sylwestra :cool3: Co roku świętujemy z tej okazji mniej lub bardziej, ale nigdy nie obyło się bez szampana :p:evil_lol:się rozumie ;) A ja zamawiam w tym roku w cukierni Torcik Szwarcwaldzki :pPychotka . Quote
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a tu znowu smakowite tematy sie pojawiaja:evil_lol: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :p [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:się rozumie ;) A ja zamawiam w tym roku w cukierni Torcik Szwarcwaldzki :pPychotka . Aluś, zrób chociaż fotki :sabber: Stale piszesz o jakichś pychotkach, a to ciasto z rabarbarem, a to serniczek, teraz torcik :roll: Gołąbki z młodej kapustki to chyba zrobię :razz: Jak siem zmobilizujem :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze 19 czerwca 20 rocznica zawarcia związku Małżeńskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o to gratuluje wytrwałości :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='beria']:p Aluś, zrób chociaż fotki :sabber: Stale piszesz o jakichś pychotkach, a to ciasto z rabarbarem, a to serniczek, teraz torcik :roll: Gołąbki z młodej kapustki to chyba zrobię :razz: Jak siem zmobilizujem :evil_lol::razz:no przeciez była fotka ciastka z rabarbarem wklejona ;) A torcik musowo ufocę , ale to nie będzie mojej roboty tylko od cukiernika :p Ozzy okienny Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 o to gratuluje wytrwałości :evil_lol: :evil_lol: no wiesz Vectra chyba wielkiej miłosci!!!! Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Patka napisał(a):no wiesz Vectra chyba wielkiej miłosci!!!!;)+wyrozumiałosci , zaufania i przyjaźni :p Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)+wyrozumiałosci , zaufania i przyjaźni :p poprawiam się :oops: :oops: Gratuluje idealnego związku :loveu: :loveu: ostatnio czytałam że w związkach w których są zwierzaki szczególnie psy i oboje partnerzy w podobnym stopniu kochają zwiarzaki to ich związki są długotrwałe , oparte na wzajemnej miłości , zrozumieniu etc -czyli żyją wspólnie długo i szczęśliwie :eviltong: :eviltong: i ileś tam razy miej dochodzi do rozpadu niż w związkach w których nie ma zwierzaków lub jeden z osobników ludzkich nie przejawia sympatii do braci mniejszych .- to jakieś "Hamerykańskie" badania :cool3: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Vectra napisał(a): ostatnio czytałam że w związkach w których są zwierzaki szczególnie psy i oboje partnerzy w podobnym stopniu kochają zwiarzaki to ich związki są długotrwałe , oparte na wzajemnej miłości , zrozumieniu etc -czyli żyją wspólnie długo i szczęśliwie :eviltong: :eviltong: i ileś tam razy miej dochodzi do rozpadu niż w związkach w których nie ma zwierzaków lub jeden z osobników ludzkich nie przejawia sympatii do braci mniejszych .- to jakieś "Hamerykańskie" badania :cool3: Bo każdy z partnerów obawia się, że przy rozstaniu drugi zabierze psiego pieszczocha. Jakby, co, to Gerda jest moja :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='beria']Bo każdy z partnerów obawia się, że przy rozstaniu drugi zabierze psiego pieszczocha. Jakby, co, to Gerda jest moja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy mój i w Zw.Kyn. tysz zapisany na mnie ;) Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy mój i w Zw.Kyn. tysz zapisany na mnie ;) To możesz spać spokojnie i torcik zakupić ;) Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 beria napisał(a):Bo każdy z partnerów obawia się, że przy rozstaniu drugi zabierze psiego pieszczocha. Jakby, co, to Gerda jest moja :evil_lol: hahaha jakie wytłumaczenie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Gaduły a fot to NIKT nie ogląda :mad:........następne będą za tydzień jak pojedziemy na bezludzie :eviltong: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha jakie wytłumaczenie :evil_lol: Bo PZU: Przezorny Zawsze Ubezpieczony Wg książeczki zdrowia, podatków i kwitów szczepień na wściekliznę sucz jest MOJA :eviltong: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gaduły a fot to NIKT nie ogląda :mad:........następne będą za tydzień jak pojedziemy na bezludzie :eviltong: Oglądają :eviltong: Mnie się podoba jak Ozzy po parapetach chodzi :multi: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 beria napisał(a):Oglądają :eviltong: Mnie się podoba jak Ozzy po parapetach chodzi :multi: haha a ja przeanalizowałam szerokość parapetów i mam pytanko :razz: jaka jest??? 40 cm? Quote
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no tak raptem mnie 2h nie bylo a tu znowu nagadane:evil_lol: dobrze ze foteczki tez sa :D Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 cześć Ala widzę że całkiem niezłe stadko lefonii tu sie ujawniło :lol: Ozzulek parapetowy i zabawowicz maskotkowy jak zawsze śliczny - hihi fajnie wyglada mięśniaczek z maskotkami :lol: ps.. piłam wczoraj to cynamonowe - pyyycha :lol: Quote
Recommended Posts