Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Alus chyba poćwiczylas z aparacikiem bo zdjęcia Ozula w biegu nie są zamazane :razz::razz:no właśnie nie ćwiczyłam i sama aż się zdziwiłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pmoje wyrko ...wczoraj godz.22.23:razz:

;)Dobranoc

Witaj Alu i od razu dobranoc :cool3:
Dzisiaj też Ozzi zajął Twoje miejsce na łóżku :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pmoje wyrko ...wczoraj godz.22.23:razz:

;)Dobranoc
rozumiem, że Twoje to to w czerwoną kratkę - u stóp Twoich Panów:evil_lol:
tylko dlaczego tak je chowasz?

Posted

dzieńdoberek

śpiący Ozzulek nadaje się na jakąś rozkładówkę dla suniek :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a bezludzie, irysek i niebo - :loveu:

Posted

Witaj Alu, fotki swietne; nie bylo mnie jedna dobę, nie dam rady, po prostu nie dam rady wszystkiego nadrobic, nie teraz :shake:, jak zwykle 100 stron dziennie :diabloti: Zarwe nocke, hihi.

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek

śpiący Ozzulek nadaje się na jakąś rozkładówkę dla suniek :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a bezludzie, irysek i niebo - :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosia trafny komentarz :razz:
Ozzy był po intensywnym treningu przed Mundialem i padł jak mucha ;)
za to mi ciężko byłoodzyskać swoją pozycję w łozu :mad:najpierw na krajuszku a potem gadzinę zepchnęłam po chamsku na środeczek :evil_lol:.

Na pakowanko zostało jeszcze trochę czasu ale rośnie lista potrzebnych ,zeby nie powiedzieć niezbędnych rzeczy do kupienia ....typu karta pamięci do MP3 , doładowanie do telefonu , bo abonamentu za mało :evil_lol:.Oj sporo tego .