Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']haha a ja przeanalizowałam szerokość parapetów i mam pytanko :razz: jaka jest??? 40 cm?Waszeczko 35 cm;) , szersze nie dało rady ze względu na ograniczony metraż pokoju:angryy: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Ala widzę że całkiem niezłe stadko lefonii tu sie ujawniło :lol: Ozzulek parapetowy i zabawowicz maskotkowy jak zawsze śliczny - hihi fajnie wyglada mięśniaczek z maskotkami :lol: ps.. piłam wczoraj to cynamonowe - pyyycha :lol:;)Witam :multi:A nie mówiłam że cynamonowe jest The best ;) Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ozzulek kogo wypatruje?;)wskakuje do okna na hasło :ABISIA .....a to jest jego koleżanka biała boxia ;) Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']wskakuje do okna na hasło :ABISIA .....a to jest jego koleżanka biała boxia ;) Czyli tak jak myślałam do panienek go ciągnie,widać że do jednej:cool3: Quote
Patka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ach w starym domu mielismy piękne parapety ... a teraz oldschoolowy betonik :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Czyli tak jak myślałam do panienek go ciągnie,widać że do jednej:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie on nie jest monotematyczny ...na balkon biega na hasło Yuka :razz:to koleżanka ASTka:p Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Akrobata czy samobójca?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No prosze jaki spryciulek :) Witaj Alu :) :) :multi: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witajcie :multi: nono Ozzulek akrobata....wykręcić się na tym parapecie, żeby nic nie spadło...jestem pełna podziwu :cool3: Szkoda, że dopiero za tydzień będą nowe fotki :shake: ale mam nadzieje, że jakieś w archiwum są jeszcze :cool3: :p Wracając do lefoni...Joker też jest lefoń, ale z 26 lipca :p - fajnie się złożyło, bo mój TZ ma urodziny dzień wcześniej :lol: i świętowanie jest przez 2 dni :cool3: To niby wynika z hamerykańskich badań, że my sobie dłuuugo razem pożyjemy? Dwa psy, dwa koty, 2 pajączki i multum świerszczy... :razz: :lol: Pożyjemy, zobaczymy :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu, czy jest takie miejsce w waszym domu, na ktore Ozzy by nie wlazl? :lol: Jak on to robi, ze nie zlatuje z tych wszstkich parapetow, foteli itp :hmmmm: Quote
justynia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A krzesełko czy drabinkę ma podstawione????? Pewnie myślał, że się zmieści, hihi :O) Quote
agbar Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 nie , no on jest niemozliwy:) koffffany mordulec:loveu: Quote
Vectra Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ozzy okienny super :loveu: :loveu: :loveu: Alu czy też masz tak wysmarowane wszystkie okna od psiego nosa ? :evil_lol: :evil_lol: Lalka to tak godzinami może gapić się przez okno :p Pies na czatach :diabloti: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A pzrepraszam bardzo, z czystej ciekawości - które to piętro???? Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 a tu juz od rana gadaja:evil_lol: dziendoberek Alu :) Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witaj Alu :multi: Ozulec akrobata :) Szelma też raz weszła na parapet ale taki wysoki....Po stole weszła maupa jedna :angryy: Do naszych kurczaków....:evil_lol: Potem już nie udało jej się wykręcić bo okazało się że stół deczko za mały :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Cześć dziewczyny:p Pysiu i kto ściągał Zmorkę ;) Alka ;)punkt obserwacyjny jak i u Tuffika :p Bigosiku Ozy ani niakobata ani samobójca on to taki wrazidlok :evil_lol:wszędzie wejdzie Sylwia;)witaj Cola ;)macie duże szanse .A co do urodzin to u nas jest tak śmiesznie ,bo Ozzy ma urodzinki tak jak Marcin / o mało co zięć Alki ;)/ a Mini jego suczka AST tak jak mój TZ:lol: Kasiu no ...jeszcze są takie miejsca np meble:razz: Justynia on na codzień ma tam ten fotel postawiony i zawsze patrzy jak mu się nudzi;) Aga ;)pokaż raz Diliemu ze można wejść a zobaczysz :razz: Vectra :shake:o oknach wolę nie mówić :angryy::evil_lol: AlKil mieszkamy na 4 piętrze :p Nie umię wielokrotnie cytowac więc odpowiedzi dałam hurtem;)jeśli kogoś pominęłam to przepraszam;) Quote
Patka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Alu ale piękne powitanie wszystkim dogomaniaczka zrobiłaś :cool3: Quote
Vectra Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Vectra o oknach wolę nie mówić oj przesadzasz :evil_lol: :evil_lol: nie ma to jak ufaflunione okno psimi łapskami , nochalami i innymi częsciami ciała psów :diabloti: :diabloti: plecam "Clin";) ;) się nie papra i ładnie zmywa :p :p ja własnie się zastanawiam skąd się wzieły odbite psie łapy na samej górze okna balkonowego :hmmmm: to jakieś 2 m nad ziemią :roll: wczoraj myłam okno :angryy: :angryy: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hehe ale sierotka marysia :evil_lol: a radzej sierotek marys:evil_lol: Quote
agbar Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ooo mój bestion tez lubi tak czytac:) sczególnie gazetki i słowniki:) Quote
Recommended Posts