Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale by się działo :evil_lol: a te zapaszki później w domku :evil_lol:;)to ja załatwię krówkę na bezludzie a ty przyjedziesz z chłopakami :razz:

Posted

[quote name='Cola']o niee...bo krówki nie bedzie :shake: zalatają bidulke i padnie z wycieńczenia :diabloti::razz:to krówkę się schowa a placki będą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i mógłby zaprosić Lunkę i Bolutka ;)

:mad: :mad: :mad: ja Wam dam :angryy: na czystą łączkę to nas nie zapraszajom :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
Ala moge ci pożyczyć kosiciela ze sprzętem :diabloti: :diabloti: Mój TZ lubi za kosiarą latać :p :p

Witaj Alu :loveu:
Vectra- mnie pożycz ;) Sprzęt mam :evil_lol: Tylko nikt nie lubi kosić.....
A Ozulec jak do nas przyjedzie to mu krowie placki zafundujemy :) Mamy taką jedną rogatą po sąsiedzku :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:mad: :mad: :mad: ja Wam dam :angryy: na czystą łączkę to nas nie zapraszajom :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszeczko , bo cóż to za atrakcja taka czysta łączka :razz:ale jak was to interesi i mi Luna nie zje Ozzulca zamiast rodzynek:cool3:to zapraszamy :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu, czy Wy wszystkie macie takie Wichurkowe posiadłości ??? Ja Wam ZAZDROSZCZĘ ... :roll::razz:Haniu nie zazdraszczaj;)Wichurkowa posiadłość nie jest Naszą własnością , to włości Naszego znajomego i użyczył Nam Bezludzia .
Chciałabym mieć coś takiego swojego , ale wiadomo jak jest ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

z takim piłkarzem to my moze bysmy cos na tym mundialu zdziałali, tak to nie da rady :eviltong:

tak , tak Ozzy to dobry zawodnik :cool2:

tylko jak będzie jadł szczaw to nie będzie miał kondycji :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']tak , tak Ozzy to dobry zawodnik :cool2:

tylko jak będzie jadł szczaw to nie będzie miał kondycji :evil_lol::razz:no jak nie jak tak ...przecież szczaw zdrowy jest .......na uśmiech :pno i jak ładnie wypadnie potem w interview;)