Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy mój i w Zw.Kyn. tysz zapisany na mnie ;)

:crazyeye: :-o :crazyeye: a wspólnota majątkowa?;) :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
A Kuba prawie dzisiaj dostał skierowanie do sanatorium do Rabki od 16 czerwca do 12 lipca :cool1:no i mam zamieszanie w planach :razz:

fajnie - jest nadzieja, że pogoda się poprawi - jedziesz z Kubą?

Posted

Alu jesziesz do sanatorium ? Pamiętaj , sanatoria mają złą opinię :evil_lol: Nie jedno małżeństwo przez sanatorium się rozpadło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Na miejscu Pana Rydzewskiego wyprawiłabym Kubę bez Ciebie . :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu jesziesz do sanatorium ? Pamiętaj , sanatoria mają złą opinię :evil_lol: Nie jedno małżeństwo przez sanatorium się rozpadło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Na miejscu Pana Rydzewskiego wyprawiłabym Kubę bez Ciebie . :lol:

a może Pan Rydzewski też się wybiera? :razz:

Posted

Ale bałagan zrobił:crazyeye: ale to jak kazdy mezczyzna;)

Rabka to sliczne miejsce raz bylam i sie zakochalam:loveu: Ciesz,ze do Kudowy Zdrój go nie skierowali straszne miejsce szczegolnie zima:roll:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: :-o :crazyeye: a wspólnota majątkowa?;) :evil_lol:

fajnie - jest nadzieja, że pogoda się poprawi - jedziesz z Kubą?
Kuba jedzie sam , My go tylko odwozimy w piątek 16 czerwca :p

Posted

[quote name='Vectra']ostatnio czytałam że w związkach w których są zwierzaki szczególnie psy i oboje partnerzy w podobnym stopniu kochają zwiarzaki to ich związki są długotrwałe , oparte na wzajemnej miłości , zrozumieniu etc -czyli żyją wspólnie długo i szczęśliwie :eviltong: :eviltong: i ileś tam razy miej dochodzi do rozpadu niż w związkach w których nie ma zwierzaków lub jeden z osobników ludzkich nie przejawia sympatii do braci mniejszych .- to jakieś "Hamerykańskie" badania :cool3:
To jakaś straszna bzdura :roll:

Czytam :p

a co czyta? :razz: a raczej co przeczytał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A Kuba prawie dzisiaj dostał skierowanie do sanatorium do Rabki od 16 czerwca do 12 lipca :cool1:no i mam zamieszanie w planach :razz:
najważniejsz eże jest i Kubie pomoze :multi:

Posted

PIKA napisał(a):
Cytat:
Napisał(a) Vectra
ostatnio czytałam że w związkach w których są zwierzaki szczególnie psy i oboje partnerzy w podobnym stopniu kochają zwiarzaki to ich związki są długotrwałe , oparte na wzajemnej miłości , zrozumieniu etc -czyli żyją wspólnie długo i szczęśliwie i ileś tam razy miej dochodzi do rozpadu niż w związkach w których nie ma zwierzaków lub jeden z osobników ludzkich nie przejawia sympatii do braci mniejszych .- to jakieś "Hamerykańskie" badania

To jakaś straszna bzdura

coś w tym jest :eviltong: :eviltong: hamerykanie lubują się w takich wywodach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć dziewczyny:p
Pysiu i kto ściągał Zmorkę ;)

Nie Zmorke tylko Szelme ;) Sama zlazła ale z wielkim trudem :evil_lol: I myślisz że dalej nie próbowała? Nie zostawiamy już jedzonka na parapecie....:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie Zmorke tylko Szelme ;) Sama zlazła ale z wielkim trudem :evil_lol: I myślisz że dalej nie próbowała? Nie zostawiamy już jedzonka na parapecie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to musisz zrobić szersze parapety ;)

Patko mam nadzieję ze Kubie pomoże , bo ten rok był okropny:angryy:ciągle lekarz -apteka :cool3:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu znowu akrobacje domowe :cool3: tia i już wiemy co Ozzulek i rodzinka R. robią jak się nudzą, gdy za oknem pada deszcz ;) :lol:

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu znowu akrobacje domowe :cool3: tia i już wiemy co Ozzulek i rodzinka R. robią jak się nudzą, gdy za oknem pada deszcz ;) :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nas rozszyfrowałaś :razz:kiedyś jeszcze grali w remika ale teraz Ozzy karty kradnie i się nie da :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on się w berka chciał pobawić, a wy nie :obrazic: mój diabełek to plastikowe butelki podbiera, więc popitek brak ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

cześć Alu !:multi:

Cieszę się ,że Kuba dostał skierowanie. Jestem pewna ,że fajnie trafił. Rabka to super miejsce na leczenie schorzeń dróg oddechowych , a i Wy możecie go odwiedzać.To w końcu niezbyt daleko...