Basia&Safi Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :D:D:D Swietna fotka :):):):) Jaki boroczek siedzi nie ma juz co czytac hehe Quote
sota36 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Alus - ostatnie portreciki - mniod!!! Pamietaj o zdjeciach!!! Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='sota36']Alus - ostatnie portreciki - mniod!!! Pamietaj o zdjeciach!!!;)Pamintom ale fajny teledysk:p http://teledyski.onet.pl/10173,1106356,teledyski.html A Kuba prawie dzisiaj dostał skierowanie do sanatorium do Rabki od 16 czerwca do 12 lipca :cool1:no i mam zamieszanie w planach :razz: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy mój i w Zw.Kyn. tysz zapisany na mnie ;) :crazyeye: :-o :crazyeye: a wspólnota majątkowa?;) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] A Kuba prawie dzisiaj dostał skierowanie do sanatorium do Rabki od 16 czerwca do 12 lipca :cool1:no i mam zamieszanie w planach :razz: fajnie - jest nadzieja, że pogoda się poprawi - jedziesz z Kubą? Quote
Hanna R. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Alu jesziesz do sanatorium ? Pamiętaj , sanatoria mają złą opinię :evil_lol: Nie jedno małżeństwo przez sanatorium się rozpadło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na miejscu Pana Rydzewskiego wyprawiłabym Kubę bez Ciebie . :lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu jesziesz do sanatorium ? Pamiętaj , sanatoria mają złą opinię :evil_lol: Nie jedno małżeństwo przez sanatorium się rozpadło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na miejscu Pana Rydzewskiego wyprawiłabym Kubę bez Ciebie . :lol: a może Pan Rydzewski też się wybiera? :razz: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ale bałagan zrobił:crazyeye: ale to jak kazdy mezczyzna;) Rabka to sliczne miejsce raz bylam i sie zakochalam:loveu: Ciesz,ze do Kudowy Zdrój go nie skierowali straszne miejsce szczegolnie zima:roll: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: :-o :crazyeye: a wspólnota majątkowa?;) :evil_lol: fajnie - jest nadzieja, że pogoda się poprawi - jedziesz z Kubą? Kuba jedzie sam , My go tylko odwozimy w piątek 16 czerwca :p Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Vectra']ostatnio czytałam że w związkach w których są zwierzaki szczególnie psy i oboje partnerzy w podobnym stopniu kochają zwiarzaki to ich związki są długotrwałe , oparte na wzajemnej miłości , zrozumieniu etc -czyli żyją wspólnie długo i szczęśliwie :eviltong: :eviltong: i ileś tam razy miej dochodzi do rozpadu niż w związkach w których nie ma zwierzaków lub jeden z osobników ludzkich nie przejawia sympatii do braci mniejszych .- to jakieś "Hamerykańskie" badania :cool3: To jakaś straszna bzdura :roll: Czytam :p a co czyta? :razz: a raczej co przeczytał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A Kuba prawie dzisiaj dostał skierowanie do sanatorium do Rabki od 16 czerwca do 12 lipca :cool1:no i mam zamieszanie w planach :razz: najważniejsz eże jest i Kubie pomoze :multi: Quote
Vectra Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 PIKA napisał(a):Cytat: Napisał(a) Vectra ostatnio czytałam że w związkach w których są zwierzaki szczególnie psy i oboje partnerzy w podobnym stopniu kochają zwiarzaki to ich związki są długotrwałe , oparte na wzajemnej miłości , zrozumieniu etc -czyli żyją wspólnie długo i szczęśliwie i ileś tam razy miej dochodzi do rozpadu niż w związkach w których nie ma zwierzaków lub jeden z osobników ludzkich nie przejawia sympatii do braci mniejszych .- to jakieś "Hamerykańskie" badania To jakaś straszna bzdura coś w tym jest :eviltong: :eviltong: hamerykanie lubują się w takich wywodach Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć dziewczyny:p Pysiu i kto ściągał Zmorkę ;) Nie Zmorke tylko Szelme ;) Sama zlazła ale z wielkim trudem :evil_lol: I myślisz że dalej nie próbowała? Nie zostawiamy już jedzonka na parapecie....:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Pysia']Nie Zmorke tylko Szelme ;) Sama zlazła ale z wielkim trudem :evil_lol: I myślisz że dalej nie próbowała? Nie zostawiamy już jedzonka na parapecie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to musisz zrobić szersze parapety ;) Patko mam nadzieję ze Kubie pomoże , bo ten rok był okropny:angryy:ciągle lekarz -apteka :cool3: Quote
Moniś Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Cześć Alicjo Daję znak, że pamiętam o Was :cool3: :buzi: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu znowu akrobacje domowe :cool3: tia i już wiemy co Ozzulek i rodzinka R. robią jak się nudzą, gdy za oknem pada deszcz ;) :lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu znowu akrobacje domowe :cool3: tia i już wiemy co Ozzulek i rodzinka R. robią jak się nudzą, gdy za oknem pada deszcz ;) :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nas rozszyfrowałaś :razz:kiedyś jeszcze grali w remika ale teraz Ozzy karty kradnie i się nie da :evil_lol: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on się w berka chciał pobawić, a wy nie :obrazic: mój diabełek to plastikowe butelki podbiera, więc popitek brak ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hehe ale ten Ozzulkowy tyleczek ciezki :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Przez oparcie......:p musicie mu powiedziec zeby sprobowal od drugiej strony! bedzie łatwiej ;) Quote
LAZY Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Hihhi...ma Ozzulec fantazję z tym wchodzeniem na kanapę:) Witaj Alu! :buzi: Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 cześć Alu !:multi: Cieszę się ,że Kuba dostał skierowanie. Jestem pewna ,że fajnie trafił. Rabka to super miejsce na leczenie schorzeń dróg oddechowych , a i Wy możecie go odwiedzać.To w końcu niezbyt daleko... Quote
Paula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Hihihi, jakie sfatygowane czółko :loveu: :megagrin: Quote
Recommended Posts