Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Alu :multi:
a ja dzisiaj spalam do 13 :oops::razz:my zwlekliśmy się o 10 na spacerek w .......deszczu :angryy:i dalej jest cudownie:diabloti: mokro :angryy:
Ozzy znowu śpi :evil_lol:a my już po obiadku i teraz będę z Kubą robić rzut sześciokata foremnego w dimetrii ukośnej :razz:

Posted

Hahahaa, przebiję was, ja tej nocy w ogóle nie spałam :eviltong: I spożywam własnie bardzo odświeżajace, acz angielsko powściągliwe śniadanko :cool1: I nawet na agility byłam, tyle, że bez psa :evil_lol:

Szanowna Pani Rydzewska,
oznajmiam, że bardzo, naprawde bardzo starałam się zarobic zaległości w Pani galerii. Nistety, asher - galeria 0:1 :mdleje:
Z poważaniem
pokonana asher :placz:

Posted

[quote name='asher']Hahahaa, przebiję was, ja tej nocy w ogóle nie spałam :eviltong: I spożywam własnie bardzo odświeżajace, acz angielsko powściągliwe śniadanko :cool1:

a co robiłaś w tym czasie, kiedy porządni obywatele spali? :cool1:

Szanowna Pani Rydzewska,
oznajmiam, że bardzo, naprawde bardzo starałam się zarobic zaległości w Pani galerii. Nistety, asher - galeria 0:1 :mdleje:
Z poważaniem
pokonana asher :placz:

Aher, z góry i tak bylaś skazana na przegraną. Mnie wystarczy, ze nie ma 2 dni i już jestem pokonana :shake:

Posted

[quote name='Maga100']a co robiłaś w tym czasie, kiedy porządni obywatele spali? :cool1:
Całe mnóstwo fajnych rzeczy :cool1:

[quote name='Maga100']Aher, z góry i tak bylaś skazana na przegraną. Mnie wystarczy, ze nie ma 2 dni i już jestem pokonana :shake: No ładnie, a gdzie wiara we mnie???? :mad:

Posted

[quote name='aga1215']toż to lwia galeria się zrobiła :crazyeye: :evil_lol:
15.08:multi:
Przyjechałam :) Nadrabiam zaległości i co widzę ?:crazyeye: Teklunia i Ozzy mają urodzinki 19 sierpnia dokładnie tak jak...Zmoreczka:multi: :multi: :multi: No to się szykuje odlot na całego na DGM :multi: :multi: :multi:

Posted

Witajcie Lefonie i inne zodiaki :multi::multi::multi:
Ozzy poszedł z chłopakami pograć w piłką a ja dorwałam się do kompika :evil_lol:

mam spis Lefoniów ;)
11-Vectra
13-Luna:p
15-Aga Wektorkowa
17-Korenia
19-Teklunia, Zmorka i Ozzy:p
gdzieś w okolicach 21-23 Waszeczka ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Przyjechałam :) Nadrabiam zaległości i co widzę ?:crazyeye: Teklunia i Ozzy mają urodzinki 19 sierpnia dokładnie tak jak...Zmoreczka:multi: :multi: :multi: No to się szykuje odlot na całego na DGM :multi: :multi: :multi:
hoho!
ae mam towarzystwo szacowne :lol:
dziewczyny, chyba 19 zabiore wasze psy na imprezke w miasto ;)

Posted

[quote name='Teklunia']hoho!
dziewczyny, chyba 19 zabiore wasze psy na imprezke w miasto ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra tylko spokojne ,żeby was z opresji nie trzeba było ratować ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
hoho!
dziewczyny, chyba 19 zabiore wasze psy na imprezke w miasto ;)

No to miałabyś spokojny spacer :evil_lol: Ozulec wygląda na niezłego babiarza a Zmorka podoba się wszystkim facetom :evil_lol:
Zapomniałabym że 24 lipca urodziły się Zmorkowate małe smyki :) To też chyba lefonie są :)

Posted

O JA SPORO TEGO :crazyeye: KOCIARSTWA :evil_lol:

11-Vectra
13-Luna:p
15-Aga Wektorkowa
17-Korenia
19-Teklunia, Zmorka i Ozzy:p
gdzieś w okolicach 21-23 Waszeczka ;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']teraz będę z Kubą robić rzut sześciokata foremnego w dimetrii ukośnej :razz:

Co to takiego :hmmmm: Zrobilliście to coś :shocked!: