PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Cześć Alu :multi: a ja dzisiaj spalam do 13 :oops: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alu :multi: a ja dzisiaj spalam do 13 :oops::razz:my zwlekliśmy się o 10 na spacerek w .......deszczu :angryy:i dalej jest cudownie:diabloti: mokro :angryy: Ozzy znowu śpi :evil_lol:a my już po obiadku i teraz będę z Kubą robić rzut sześciokata foremnego w dimetrii ukośnej :razz: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hahahaa, przebiję was, ja tej nocy w ogóle nie spałam :eviltong: I spożywam własnie bardzo odświeżajace, acz angielsko powściągliwe śniadanko :cool1: I nawet na agility byłam, tyle, że bez psa :evil_lol: Szanowna Pani Rydzewska, oznajmiam, że bardzo, naprawde bardzo starałam się zarobic zaległości w Pani galerii. Nistety, asher - galeria 0:1 :mdleje: Z poważaniem pokonana asher :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 czesc ala :buzi: jak on słodziachnie wygląda z tym zabusiem :loveu: :loveu: :loveu: toz to miod na moje oczy :lol: Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='asher']Hahahaa, przebiję was, ja tej nocy w ogóle nie spałam :eviltong: I spożywam własnie bardzo odświeżajace, acz angielsko powściągliwe śniadanko :cool1: a co robiłaś w tym czasie, kiedy porządni obywatele spali? :cool1: Szanowna Pani Rydzewska, oznajmiam, że bardzo, naprawde bardzo starałam się zarobic zaległości w Pani galerii. Nistety, asher - galeria 0:1 :mdleje: Z poważaniem pokonana asher :placz: Aher, z góry i tak bylaś skazana na przegraną. Mnie wystarczy, ze nie ma 2 dni i już jestem pokonana :shake: Quote
asher Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Maga100']a co robiłaś w tym czasie, kiedy porządni obywatele spali? :cool1: Całe mnóstwo fajnych rzeczy :cool1: [quote name='Maga100']Aher, z góry i tak bylaś skazana na przegraną. Mnie wystarczy, ze nie ma 2 dni i już jestem pokonana :shake: No ładnie, a gdzie wiara we mnie???? :mad: Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Alu :multi: a ja dzisiaj spalam do 13 :oops: ja o 13.30 :eviltong: :eviltong: dzieńdobry Alu :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 przytulac przytulac i jeszcze pomiziac jak ozzulek slodko wyglada z Tymm krokodylkiem :) Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tak za ogon?! http://images1.fotosik.pl/78/05f8a336d0136749.jpg :nono: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='aga1215']toż to lwia galeria się zrobiła :crazyeye: :evil_lol: 15.08:multi: Przyjechałam :) Nadrabiam zaległości i co widzę ?:crazyeye: Teklunia i Ozzy mają urodzinki 19 sierpnia dokładnie tak jak...Zmoreczka:multi: :multi: :multi: No to się szykuje odlot na całego na DGM :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 aaa zapomnialam ze Luna tzz lefon :loveu: 13 sierpien :cool1: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Witajcie Lefonie i inne zodiaki :multi::multi::multi: Ozzy poszedł z chłopakami pograć w piłką a ja dorwałam się do kompika :evil_lol: mam spis Lefoniów ;) 11-Vectra 13-Luna:p 15-Aga Wektorkowa 17-Korenia 19-Teklunia, Zmorka i Ozzy:p gdzieś w okolicach 21-23 Waszeczka ;) Quote
Teklunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pysia napisał(a):Przyjechałam :) Nadrabiam zaległości i co widzę ?:crazyeye: Teklunia i Ozzy mają urodzinki 19 sierpnia dokładnie tak jak...Zmoreczka:multi: :multi: :multi: No to się szykuje odlot na całego na DGM :multi: :multi: :multi:hoho! ae mam towarzystwo szacowne :lol: dziewczyny, chyba 19 zabiore wasze psy na imprezke w miasto ;) Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Teklunia']hoho! ae mam towarzystwo szacowne :lol: dziewczyny, chyba 19 zabiore wasze psy na imprezke w miasto ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra tylko spokojne ,żeby was z opresji nie trzeba było ratować ;) Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Lefonie to specyficzne ludziki są ! Wesołe ! Mój Wojtek to lefonik :loveu: Quote
KaRa_ Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ale Ozzyś sobie słodko spał:razz: a ja polozylam sie spac dzisiaj po 6 i obudzilam sie o 17:shake: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Teklunia napisał(a):hoho! ae mam towarzystwo szacowne :lol: dziewczyny, chyba 19 zabiore wasze psy na imprezke w miasto ;) No to miałabyś spokojny spacer :evil_lol: Ozulec wygląda na niezłego babiarza a Zmorka podoba się wszystkim facetom :evil_lol: Zapomniałabym że 24 lipca urodziły się Zmorkowate małe smyki :) To też chyba lefonie są :) Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 O JA SPORO TEGO :crazyeye: KOCIARSTWA :evil_lol: 11-Vectra 13-Luna:p 15-Aga Wektorkowa 17-Korenia 19-Teklunia, Zmorka i Ozzy:p gdzieś w okolicach 21-23 Waszeczka ;-) Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Patka napisał(a):O JA SPORO TEGO :crazyeye: KOCIARSTWA :evil_lol: Ciesz się że Ozulec tego nie widzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 e tam wystawiłabym Lilith on ją "tocha" :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 najpierw i tak będziemy świętowac u Ali na imieninach 21 czerwca :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Łomatko :shake: Ale kociarstwo się Ozulcowi pod nosem zalęgło :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 PIKA napisał(a):Łomatko :shake: Ale kociarstwo się Ozulcowi pod nosem zalęgło :evil_lol: Ozulec sam do "kociarstwa" należy :evil_lol: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']teraz będę z Kubą robić rzut sześciokata foremnego w dimetrii ukośnej :razz: Co to takiego :hmmmm: Zrobilliście to coś :shocked!: Quote
Recommended Posts