Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś,

głaski dla Ozzulka, niech chłopak więcej nie łapie żadnych dolegliwości tj zapaleń skóry bo Pańcia się nerwowo wykończy. Aluś mam nadzieję, ze to szybko minie ... ;)nie ma wyjścia , musi szybko minąć ..tylko dobrze by było wiedzieć od czego to bo to chyba jednak alergia :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam nowych fotek , bo dopiero dotarłam do domciu .Ozzulek znów ma zapalenie skóry / rany ale mi się znów trafił egzemplarz :shake:/i dostał pik od pana weta , jeszcze jutro i pojutrze dostanie a potem tableteczki .Chyba kurczaczek odjedzie całkiem z menu :razz:, indyk już dawno wyleciał :cool3:, bo karmę już ma z jagnięciną , a tu znowu kurz , brud , pyłki i się zaczynają schody , bo właściwie nie wiadomo od czego to prosięstwo :angryy:
Jak się Ozzy wyśpi to może pozwoli sobie cyknać coś domowego :p

Biedny Ozzulek :-( Prosimy o przekazanie całuska dla Maluszka. :buzi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Biedny Ozzulek :-( Prosimy o przekazanie całuska dla Maluszka.całusek przekazany a Ozzulek leży na wyrku do góry brzuszkiem:p

Posted

[quote name='Patka']Lilith tez wykąpana :cool3:
My Was nie odwiedzamy nawet jak kompik padł z pracy pisałam :mad: :evil_lol:
całuski :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nareszcie się pokazały ;)
Oj ale Lilith pewnie tak nie panikuje w kąpieli jak Ozzulec :razz:Ozzy koniecznie chce wyjść z wanny , a TZ go trzyma / niedobry :evil_lol:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nareszcie się pokazały ;)
Oj ale Lilith pewnie tak nie panikuje w kąpieli jak Ozzulec :razz:Ozzy koniecznie chce wyjść z wanny , a TZ go trzyma / niedobry :evil_lol:/

bidny ozzy nom mecza go tak hahahah:) agrafka zawsze stoij i czeka jak na skazaniu ale mozna by powiedziec ze jest grzeczna podczas mycija :D

Posted

Lili tez jak na skazaniu :evil_lol: a jeszce z szamponem 10 min trzeba tragedia :shake: ale ogolnie chyba godzi sie ze swoim marnym losem :evil_lol:

Posted

Klocuś stwierdził ,że skoro babcia chora i koło niej skaczą to trzeba wypróbować czy nim też się będa tak przejmować :razz:/ hultaj zapomniał ile się umęczyliśmy z nim latem :mad:/

Ozzulek fotek dziś nie ma ale mam tęczę :p

i moją wielkanocną ,, choinkę ''

:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
i moją wielkanocną ,, choinkę ''

:p
oooo Ala juz ma wielkanoc w domku :D
ja w swoim pokoju (az wstyd sie przyznac:oops: ) ale mam stroik bozonarodzeniowy:oops: :lol: dodam do niegojakies jajeczka i zmiana klimatu bedzie:lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Ale piękny świąteczny stroik. Masz kobieto zdolności:cool3:
:oops:nie zawstydzaj mnie .......ale przyznam ,że lubię sobie ten czas oczekiwania umilić jakimiś ozdobami / kiczowate to ale ma swój urok :p/

Posted

[quote name='PiotrekJ']No co? Tylko zapytałem :roll: ...
Pietrek ty sie nie kompromituj :lol: nie wiedziales ze sa choinki wielkanocne a za bombki robia jajeczka??:razz: (uważaj na swoje i Loca jak twoja panna zacznie ubierac "choinke":lol: [SIZE=2])

Posted

[quote name='evaxon']Pietrek ty sie nie kompromituj :lol: nie wiedziales ze sa choinki wielkanocne a za bombki robia jajeczka??:razz: (uważaj na swoje i Loca jak twoja panna zacznie ubierac "choinke":lol: [SIZE=2]):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty Ewcia nie stresuj chłopaka ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty Ewcia nie stresuj chłopaka ;)
a co niech strach mu zajrzy do ...oczu :evil_lol: :lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No ja nie moge :shake:

Koniec świata :shake:

Jajca na drzewie :evil_lol:
;)ma sie w końcu w domu 3 mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: