Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś, głaski dla Ozzulka, niech chłopak więcej nie łapie żadnych dolegliwości tj zapaleń skóry bo Pańcia się nerwowo wykończy. Aluś mam nadzieję, ze to szybko minie ... ;)nie ma wyjścia , musi szybko minąć ..tylko dobrze by było wiedzieć od czego to bo to chyba jednak alergia :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam nowych fotek , bo dopiero dotarłam do domciu .Ozzulek znów ma zapalenie skóry / rany ale mi się znów trafił egzemplarz :shake:/i dostał pik od pana weta , jeszcze jutro i pojutrze dostanie a potem tableteczki .Chyba kurczaczek odjedzie całkiem z menu :razz:, indyk już dawno wyleciał :cool3:, bo karmę już ma z jagnięciną , a tu znowu kurz , brud , pyłki i się zaczynają schody , bo właściwie nie wiadomo od czego to prosięstwo :angryy: Jak się Ozzy wyśpi to może pozwoli sobie cyknać coś domowego :p Biedny Ozzulek :-( Prosimy o przekazanie całuska dla Maluszka. :buzi: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Biedny Ozzulek :-( Prosimy o przekazanie całuska dla Maluszka.całusek przekazany a Ozzulek leży na wyrku do góry brzuszkiem:p Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']całusek przekazany a Ozzulek leży na wyrku do góry brzuszkiem:p Kofane Maleństwo :angel: Quote
Patka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Lilith tez wykąpana :cool3: My Was nie odwiedzamy nawet jak kompik padł z pracy pisałam :mad: :evil_lol: całuski :loveu: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Patka']Lilith tez wykąpana :cool3: My Was nie odwiedzamy nawet jak kompik padł z pracy pisałam :mad: :evil_lol: całuski :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nareszcie się pokazały ;) Oj ale Lilith pewnie tak nie panikuje w kąpieli jak Ozzulec :razz:Ozzy koniecznie chce wyjść z wanny , a TZ go trzyma / niedobry :evil_lol:/ Quote
XXL Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nareszcie się pokazały ;) Oj ale Lilith pewnie tak nie panikuje w kąpieli jak Ozzulec :razz:Ozzy koniecznie chce wyjść z wanny , a TZ go trzyma / niedobry :evil_lol:/ bidny ozzy nom mecza go tak hahahah:) agrafka zawsze stoij i czeka jak na skazaniu ale mozna by powiedziec ze jest grzeczna podczas mycija :D Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witaj Alus :p A Ozulec co Wam za numery znowu robi? :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Czy Ozzulec już poleniuchował na wyrku? Moze Pańcia zrobiłaby mu ze dwa zdjęcia? :cool3: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Qrcze.. biedny Ozzulek - ciężki to czas dla alergików.. wiem coś o tym :shake: Quote
Patka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Lili tez jak na skazaniu :evil_lol: a jeszce z szamponem 10 min trzeba tragedia :shake: ale ogolnie chyba godzi sie ze swoim marnym losem :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Bry wieczór :p ... Klocku, Ty znowu swoją Pańcię zamartwiasz? :shake: Zdrowiej szybko :lol: ... Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Klocuś stwierdził ,że skoro babcia chora i koło niej skaczą to trzeba wypróbować czy nim też się będa tak przejmować :razz:/ hultaj zapomniał ile się umęczyliśmy z nim latem :mad:/ Ozzulek fotek dziś nie ma ale mam tęczę :p i moją wielkanocną ,, choinkę '' :p Quote
LAZY Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ale piękny świąteczny stroik. Masz kobieto zdolności:cool3: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] i moją wielkanocną ,, choinkę '' :p oooo Ala juz ma wielkanoc w domku :D ja w swoim pokoju (az wstyd sie przyznac:oops: ) ale mam stroik bozonarodzeniowy:oops: :lol: dodam do niegojakies jajeczka i zmiana klimatu bedzie:lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 LAZY napisał(a):Ale piękny świąteczny stroik. Masz kobieto zdolności:cool3::oops:nie zawstydzaj mnie .......ale przyznam ,że lubię sobie ten czas oczekiwania umilić jakimiś ozdobami / kiczowate to ale ma swój urok :p/ Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):To na Wielkanoc też są choinki? :niewiem::mad:no jak nie jak tak :p Quote
PiotrekJ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no jak nie jak tak :p No co? Tylko zapytałem :roll: ... Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co? Tylko zapytałem :roll: ... Pietrek ty sie nie kompromituj :lol: nie wiedziales ze sa choinki wielkanocne a za bombki robia jajeczka??:razz: (uważaj na swoje i Loca jak twoja panna zacznie ubierac "choinke":lol: [SIZE=2]) Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='evaxon']Pietrek ty sie nie kompromituj :lol: nie wiedziales ze sa choinki wielkanocne a za bombki robia jajeczka??:razz: (uważaj na swoje i Loca jak twoja panna zacznie ubierac "choinke":lol: [SIZE=2]):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty Ewcia nie stresuj chłopaka ;) Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty Ewcia nie stresuj chłopaka ;) a co niech strach mu zajrzy do ...oczu :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No ja nie moge :shake: Koniec świata :shake: Jajca na drzewie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):No ja nie moge :shake: Koniec świata :shake: Jajca na drzewie :evil_lol:;)ma sie w końcu w domu 3 mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)ma sie w końcu w domu 3 mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: słyszysz Pietrek co cie czeka??:lol: Quote
Recommended Posts