Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] No cóż nie tylko Piotruś może mieć takie przygody ze mu baterie na spacerze robią śruuuuuuuuu:eviltong:

Hahaha może już nie tylko ze mnie będą się śmiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Alicjarydzewska']:pna 1 nodze

Zdolniacha :razz: ... Ale Locers też tak potrafi :p ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Hahaha może już nie tylko ze mnie będą się śmiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Zdolniacha :razz: ... Ale Locers też tak potrafi :p ...:pod Ozzulka się nauczył :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)miał patyczka :p

To on za patyczkami fikołki robi ?:crazyeye:
Foteczki super a stokrotka...ech ....Wiosna :multi:

Posted

:multi: jaaacieee super wiosenne foteczki i kwiatuszki i pączuszki a ja nie mam fotek :( nie bylam na spacerku :shake: wybralam zakupy:evil_lol: a jutro juz aparacik oddaje:placz:

Posted

Alicjo Twój Ozzy jest bardzo podobny do Asta z którym biega moja suńka :loveu: tylko tamten to ma najwięcej zdjęć doopala lub jak sika na moją sunię :angryy:

Posted

Dzień doberek :multi:
U nas dzisiaj ciepło , ale strasznie ponuro ...słoneczko chyba jeszcze śpi / pewnie było na imprezce u Gosi albo Kasi :evil_lol:/

Ozzulkowi też ta pogoda nie pasuje , bo nie ma humorku:shake:.A ja idę na 12 do pracy , a potem jedziemy do weta po tabletki na robale ;)

Posted

Witaj Alu

U nas słoneczko :) wczoraj z Tekilą prześlismy 20 kilometrów oczywiście ja padałm a on nie :evil_lol: :evil_lol: a mój facet powiedział że zatruł sie powietrzem :evil_lol: :evil_lol: bo za długi ten spacer :lol: :lol:

A więc miłego dzionka :) Wycałuj Ozziego :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi:
U nas dzisiaj ciepło , ale strasznie ponuro ...słoneczko chyba jeszcze śpi / pewnie było na imprezce u Gosi albo Kasi :evil_lol:/

Ozzulkowi też ta pogoda nie pasuje , bo nie ma humorku:shake:.A ja idę na 12 do pracy , a potem jedziemy do weta po tabletki na robale ;)

Witaj Alu :)
U nas też nieciekawie ale to nic :) I tak sie z wiosny cieszymy:multi: :multi: :multi: Tommy śpi jak zabity tak mu Zmorka w kosc dała ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi:

hahaha i spiło się żurbówką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no patrz.. my też teraz będziemy Axia odrobaxczać.. a pojutrze zakroplę mu Frontline.. specjalnie szkraba rano wykąpałam zeby 2 dni odstępu byby......
a u mnie właśnie leje :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha i spiło się żurbówką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no patrz.. my też teraz będziemy Axia odrobaxczać.. a pojutrze zakroplę mu Frontline.. specjalnie szkraba rano wykąpałam zeby 2 dni odstępu byby......
a u mnie właśnie leje :shake::pOzzulek też okompany w sobotę więc można go :razz:przeciwkleszczyć ;)
Pa pa uciekam do pracki :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Rodzinko R!! :krolik:
Będą nowe zdjęcia? :cool3::shake:nie mam nowych fotek , bo dopiero dotarłam do domciu .Ozzulek znów ma zapalenie skóry / rany ale mi się znów trafił egzemplarz :shake:/i dostał pik od pana weta , jeszcze jutro i pojutrze dostanie a potem tableteczki .Chyba kurczaczek odjedzie całkiem z menu :razz:, indyk już dawno wyleciał :cool3:, bo karmę już ma z jagnięciną , a tu znowu kurz , brud , pyłki i się zaczynają schody , bo właściwie nie wiadomo od czego to prosięstwo :angryy:
Jak się Ozzy wyśpi to może pozwoli sobie cyknać coś domowego :p