Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 :evil_lol:poopal i już ostatnia przy padającej baterii robiona :angryy: I na dzisiaj koniec :cool1: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pna 1 nodze Brawo Ozzy :loveu: To się chyba nazywa "zrobić jaskółkę" :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pna 1 nodze Ach ten Ozzy... :iloveyou: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Brawo :klacz: A ten pan to z ktorego cyrku? :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Brawo :klacz: A ten pan to z ktorego cyrku? :evil_lol::angryy:Cyrk Rydzewski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 sliczniasty Ozzuleczek.. fajne fotaski.. no i widze ze stokroteczke piękną upolowałaś :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] No cóż nie tylko Piotruś może mieć takie przygody ze mu baterie na spacerze robią śruuuuuuuuu:eviltong: Hahaha może już nie tylko ze mnie będą się śmiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']:pna 1 nodze Zdolniacha :razz: ... Ale Locers też tak potrafi :p ... Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Hahaha może już nie tylko ze mnie będą się śmiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Zdolniacha :razz: ... Ale Locers też tak potrafi :p ...:pod Ozzulka się nauczył :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pod Ozzulka się nauczył :razz: No co Ty, Boksie mają to w naturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:poopal :lol::lol::lol: Ozzulec wygląda jakby chciał fikołka zrobić! :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol::lol::lol: Ozzulec wygląda jakby chciał fikołka zrobić! :evil_lol:;)miał patyczka :p Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)miał patyczka :p To on za patyczkami fikołki robi ?:crazyeye: Foteczki super a stokrotka...ech ....Wiosna :multi: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Gabryjella']Może przez patyczka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak hamuje to często robi fikołki :razz: Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :multi: jaaacieee super wiosenne foteczki i kwiatuszki i pączuszki a ja nie mam fotek :( nie bylam na spacerku :shake: wybralam zakupy:evil_lol: a jutro juz aparacik oddaje:placz: Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']czym pachnie to drzewko :razz: Alu, co za pytanie :roll: Ktos je obsiusial, to teraz pachnie... ;) a w ogole to dobry wieczor :) Quote
Teba Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alicjo Twój Ozzy jest bardzo podobny do Asta z którym biega moja suńka :loveu: tylko tamten to ma najwięcej zdjęć doopala lub jak sika na moją sunię :angryy: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Dzień doberek :multi: U nas dzisiaj ciepło , ale strasznie ponuro ...słoneczko chyba jeszcze śpi / pewnie było na imprezce u Gosi albo Kasi :evil_lol:/ Ozzulkowi też ta pogoda nie pasuje , bo nie ma humorku:shake:.A ja idę na 12 do pracy , a potem jedziemy do weta po tabletki na robale ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witaj Alu U nas słoneczko :) wczoraj z Tekilą prześlismy 20 kilometrów oczywiście ja padałm a on nie :evil_lol: :evil_lol: a mój facet powiedział że zatruł sie powietrzem :evil_lol: :evil_lol: bo za długi ten spacer :lol: :lol: A więc miłego dzionka :) Wycałuj Ozziego :) Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi: U nas dzisiaj ciepło , ale strasznie ponuro ...słoneczko chyba jeszcze śpi / pewnie było na imprezce u Gosi albo Kasi :evil_lol:/ Ozzulkowi też ta pogoda nie pasuje , bo nie ma humorku:shake:.A ja idę na 12 do pracy , a potem jedziemy do weta po tabletki na robale ;) Witaj Alu :) U nas też nieciekawie ale to nic :) I tak sie z wiosny cieszymy:multi: :multi: :multi: Tommy śpi jak zabity tak mu Zmorka w kosc dała ;) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi: U nas dzisiaj ciepło , ale strasznie ponuro ...słoneczko chyba jeszcze śpi / pewnie było na imprezce u Gosi albo Kasi :evil_lol:/ hahaha i spiło się żurbówką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no patrz.. my też teraz będziemy Axia odrobaxczać.. a pojutrze zakroplę mu Frontline.. specjalnie szkraba rano wykąpałam zeby 2 dni odstępu byby...... a u mnie właśnie leje :shake: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha i spiło się żurbówką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no patrz.. my też teraz będziemy Axia odrobaxczać.. a pojutrze zakroplę mu Frontline.. specjalnie szkraba rano wykąpałam zeby 2 dni odstępu byby...... a u mnie właśnie leje :shake::pOzzulek też okompany w sobotę więc można go :razz:przeciwkleszczyć ;) Pa pa uciekam do pracki :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dzien dobry Rodzinko R!! :krolik: Będą nowe zdjęcia? :cool3: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Rodzinko R!! :krolik: Będą nowe zdjęcia? :cool3::shake:nie mam nowych fotek , bo dopiero dotarłam do domciu .Ozzulek znów ma zapalenie skóry / rany ale mi się znów trafił egzemplarz :shake:/i dostał pik od pana weta , jeszcze jutro i pojutrze dostanie a potem tableteczki .Chyba kurczaczek odjedzie całkiem z menu :razz:, indyk już dawno wyleciał :cool3:, bo karmę już ma z jagnięciną , a tu znowu kurz , brud , pyłki i się zaczynają schody , bo właściwie nie wiadomo od czego to prosięstwo :angryy: Jak się Ozzy wyśpi to może pozwoli sobie cyknać coś domowego :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cześć Aluś, głaski dla Ozzulka, niech chłopak więcej nie łapie żadnych dolegliwości tj zapaleń skóry bo Pańcia się nerwowo wykończy. Aluś mam nadzieję, ze to szybko minie ... ;) Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 biedny Ozzulek :shake: wytargaj go za uszka od cioci Ewy :loveu: i niech zdrowieje piesiu :D Quote
Recommended Posts