Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki przystojny mężczyzna :multi:

Ależ mu rozwiało uszka. :loveu:
Widze, ze Alu masz w domku agresywną piłkę - ona cały czas atakuje Ozzulca... :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Jaki przystojny mężczyzna :multi:

Ależ mu rozwiało uszka. :loveu:
Widze, ze Alu masz w domku agresywną piłkę - ona cały czas atakuje Ozzulca... :shake: :evil_lol:
Agresywny antyk ??:crazyeye: Alu - uważaj na Ozulca !! To moze jakaś odmiana " maski" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

O widzę, że piłkarz Ozzy ma tożsame zainteresowania z moim TZ. Mają szansę się dogadać, chyba że Ozzy odgryzie łatki z jego ukochanej piłki :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Przeciąganie z panem
Oj, chyba pan nie ma tu szans... :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']

A może on po prostu chciał kopnąć, taki zamach zrobił :lol:[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ałć , gupia piłka :evil_lol:

Nie, no klatę to on ma niezłą :crazyeye:- macho po prostu :cool3:[quote name='Alicjarydzewska']

Posted

Witam , w to zimowe :angryy:popołudnie /nawet emotki poprzestawiali :placz:, wszystko mi na złość :placz:, bo nawet wejść na dogo nie mogłam :diabloti:/

Ozzulec dostał dziś ostatni zastrzyk i teraz ma dostawać Cipronex w tabl.zobaczymy jaki będzie efekt :cool3:

Rany jaką ja mam intuicję ,że wyciągnęłam wczoraj TZta na łączkę z piechulcem , wczoraj jeszcze była śliczna wiosna :razz:, a dziś nie wiedziałam czy z dziećmi robić Palemki czy stroiki bozonarodzeniowe :cool3:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ale Ozzy ma szeleczki ladne:cool3: dlaczego nikt mu nie kopie tej pilki?:mad:

Boja sie , zeby im ogi pila nie odgryzła :diabloti: Bo to agresywna piła :evil_lol:

Posted

Dzien dobry Ozzulkowa Rodzinko! :multi:

PIKA napisał(a):
Boja sie , zeby im ogi pila nie odgryzła :diabloti: Bo to agresywna piła :evil_lol:

Racja, są na to dowody. :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']chyba tez musze sprawic taka pile Tigrze:evil_lol: dzisiaj na osiedlu chlopca zabrala :roll:mówie ci najlepsiejsza zabawa , Ozy jak ma piłkę to się nas pilnuje i nie wedruje opłotkami a tak to miał fiu bździu w głowie :razz:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Witaj Alu:lol:

No no jaki mięśniak:cool1:

:crazyeye: i co z nim zrobiłaś?;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero doczytałam ,że Tigra porwała chłopaka :cool3: