g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Jaki przystojny mężczyzna :multi: Ależ mu rozwiało uszka. :loveu: Widze, ze Alu masz w domku agresywną piłkę - ona cały czas atakuje Ozzulca... :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Jaki przystojny mężczyzna :multi: Ależ mu rozwiało uszka. :loveu: Widze, ze Alu masz w domku agresywną piłkę - ona cały czas atakuje Ozzulca... :shake: :evil_lol: Agresywny antyk ??:crazyeye: Alu - uważaj na Ozulca !! To moze jakaś odmiana " maski" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 O widzę, że piłkarz Ozzy ma tożsame zainteresowania z moim TZ. Mają szansę się dogadać, chyba że Ozzy odgryzie łatki z jego ukochanej piłki :roll: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześć Alu, :multi: Ozulcu :multi: i agresywna pilko :evil_lol: Quote
justynia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Przeciąganie z panem Oj, chyba pan nie ma tu szans... :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] A może on po prostu chciał kopnąć, taki zamach zrobił :lol:[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ałć , gupia piłka :evil_lol: Nie, no klatę to on ma niezłą :crazyeye:- macho po prostu :cool3:[quote name='Alicjarydzewska'] Quote
Basia&Safi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 ja tez sie moge z nim pobawic heheh :):):):) strasznie lubie amstafy :):):) Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ozulec baletnica :evil_lol: :evil_lol: Nie bawię się !! Wywala mnie z DGM !! Nawet fot do siebie wstawić nie mogę!!:angryy: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Hello :multi: Zimna ta nasza wiosna, co? ;) Za to serwer nie jest busy na razie:diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Witam , w to zimowe :angryy:popołudnie /nawet emotki poprzestawiali :placz:, wszystko mi na złość :placz:, bo nawet wejść na dogo nie mogłam :diabloti:/ Ozzulec dostał dziś ostatni zastrzyk i teraz ma dostawać Cipronex w tabl.zobaczymy jaki będzie efekt :cool3: Rany jaką ja mam intuicję ,że wyciągnęłam wczoraj TZta na łączkę z piechulcem , wczoraj jeszcze była śliczna wiosna :razz:, a dziś nie wiedziałam czy z dziećmi robić Palemki czy stroiki bozonarodzeniowe :cool3: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :evil_lol: ulep bałwana, postaw go koło kwitnących kwiatków - ale bedą szałowe i oryginalne zdjecia :evil_lol::eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Alu, Ozulec cudowny, jaki męski :cool3: I to wielkie karczycho z wielkim głowem i maślanymi oczkami :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ale Ozzy ma szeleczki ladne:cool3: dlaczego nikt mu nie kopie tej pilki?:mad: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale Ozzy ma szeleczki ladne:cool3: dlaczego nikt mu nie kopie tej pilki?:mad: Boja sie , zeby im ogi pila nie odgryzła :diabloti: Bo to agresywna piła :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dzien dobry Ozzulkowa Rodzinko! :multi: PIKA napisał(a):Boja sie , zeby im ogi pila nie odgryzła :diabloti: Bo to agresywna piła :evil_lol: Racja, są na to dowody. :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Alu, Ozulec cudowny, jaki męski :cool3: I to wielkie karczycho z wielkim głowem i maślanymi oczkami :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta ..ubawiłam się do łez :lol::lol::lol: hmmm .... czy te oczy mogą kłamać :p Quote
agabass Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 ach ten Ozz zawodowy napastnik piłkarz rewelacja aż oczy wychodzą z wrażenia hahah:crazyeye: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 chyba tez musze sprawic taka pile Tigrze:evil_lol: dzisiaj na osiedlu chlopca zabrala :roll: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='evaxon']chyba tez musze sprawic taka pile Tigrze:evil_lol: dzisiaj na osiedlu chlopca zabrala :roll:mówie ci najlepsiejsza zabawa , Ozy jak ma piłkę to się nas pilnuje i nie wedruje opłotkami a tak to miał fiu bździu w głowie :razz: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Gabryjella napisał(a):Witaj Alu:lol: No no jaki mięśniak:cool1: :crazyeye: i co z nim zrobiłaś?;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero doczytałam ,że Tigra porwała chłopaka :cool3: Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 haha ale wy lapiecie za slowka :lol: :eviltong: chłopcom mialo byc:lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 3 ostatnie fotki lekko :evil_lol:poruszone Quote
Recommended Posts