Alka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 cześc Alu i Ozzulku ! :multi: Wpadłam się przywitać i życzyć Ozzinkowi duuuużo zdrówka :loveu:i oby to paskudztwo jak najprędzej poszło sobie :mad: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzień Dobry Alu i kochany Ozulcu :loveu: Kurcze - co to za paskudztwo ma Ozulec? Znam alergologa psiego dobrego. Poleciłam go kilku ASTkom i bokserom. Psiaki krotkowłose cierpią na alergie skorne o wiele czesciej niż te długowłose :( A kysz chorobsko od Ozulca !!!!:angryy: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Czesc Alu :) jak si ema dzisiaj Ozzulec? lepiej troche czy sie meczy biedak? :shake: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 WITAJCIE W JAJCARSKIM TOPIKU OZZULCA :p Rozgadały się o jajkach a ja fot nie mam :cool3: Ozzulek dziś na pik znowu jedzie , rano dzielnie połknał 4 tabletki na robale :p, najważniejsze że go to nie za bardzo swędzi więc nie drapi skórki :razz:, znajoma ASTka uczulona była na wołowinkę i wygryzla sobie placek o śr ok 8 cm na udku , po zmianie mięcha przeszło . Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a Safinka jest uczulona na miesko drobiowe :) tez sie drapie dlatego biega w ubranku naszczecie brzuszek sie juz zagoil :) jeszcze tylko na laptkach ale juz coraz lepiej :) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a Safinka jest uczulona na miesko drobiowe :) tez sie drapie dlatego biega w ubranku naszczecie brzuszek sie juz zagoil :) jeszcze tylko na laptkach ale juz coraz lepiej :):razz:oj to też masz niewesoło ..ja przeszłam wszystkie rodzaje alergii z Harleyem więc już mnie chyba nic nie zdziwi , dobrze ze chociaż weci inaczej teraz do tego podchodzą ;) Quote
Guest bernulka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ojej biedny Ozzulecek :buzi: :angel: SIOO PASKUDZTWO SIOO OD OZZULCIA :mad: :diabloti: :mad: paździoszki Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzien dobry!!! :krolik: Gaduły... :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 My już po 2 pik :razz: i po spacerku .Mamy kilka foteczek ale :angryy:serwer znów był busy :angryy:i mnie wkurzył , bo mnie co chwila wywalało :diabloti: Przeciąganie z panem :angryy:ałć , gupia piłka :evil_lol: niufam :cool1: hopsasa na paradzie:p Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć :multi: No jak Ozulek po kujkujce? :roll: Gabryjella napisał(a):Musi, bo jak nie to :mad: :mad: :mad: Wystarczy, że nie lubimy piesków i kotków:roll: przesadzasz :evil_lol: Jak nie lubi pieskow i kotkow to pewnie ptaszki polubi :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Motylem jestem la la la la... :lol: Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 eeee co tak malo fotek :roll: :evil_lol: ale pileczka Ozzulkowi w posladki wpadla:evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 jaki Ozzulek zgrabniutki :cool3: a zawzięty :crazyeye: ;) Quote
Alka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 znajome tereny spacerowe ;) , fajne foteczki :loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Jak mi serwer znów nie zrobi numeru i nie połknie fotek to będa Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 przyszla wiosna i Ala nas foteczkami zasypuje:multi: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 będę pierwszy :p Ta pilka nieczysto gra :evil_lol: Chce go podciąć :evil_lol: Quote
Agga Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ozzy chyba ciotki się muszą zrzucić na nowa piłeczke ta powinna na emeryturkę przejść. Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Agga']Ozzy chyba ciotki się muszą zrzucić na nowa piłeczke ta powinna na emeryturkę przejść.Agga nie znasz się :evil_lol:taka z obdartymi łatkami najlepsiejsza :p Quote
Agga Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Tak tak Alu tak psu wciskaj takie rzeczy niech pies wierzy ze obdarta piła najlepsza:lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Agga']Tak tak Alu tak psu wciskaj takie rzeczy niech pies wierzy ze obdarta piła najlepsza:lol::cool1:ja mu nie wciskam , tylko on kazdą nową piłkę w ciągu 1 szej godziny pozbawia łatek :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:ja mu nie wciskam , tylko on kazdą nową piłkę w ciągu 1 szej godziny pozbawia łatek :evil_lol: Ozzy lubi poprostu antyki ;) Ma chłopak gust :) Witaj Alu :) Quote
Recommended Posts