Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześc Alu i Ozzulku ! :multi:

Wpadłam się przywitać i życzyć Ozzinkowi duuuużo zdrówka :loveu:i oby to paskudztwo jak najprędzej poszło sobie :mad:

Posted

Dzień Dobry Alu i kochany Ozulcu :loveu:
Kurcze - co to za paskudztwo ma Ozulec? Znam alergologa psiego dobrego. Poleciłam go kilku ASTkom i bokserom. Psiaki krotkowłose cierpią na alergie skorne o wiele czesciej niż te długowłose :(
A kysz chorobsko od Ozulca !!!!:angryy: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

WITAJCIE W JAJCARSKIM TOPIKU OZZULCA :p
Rozgadały się o jajkach a ja fot nie mam :cool3:

Ozzulek dziś na pik znowu jedzie , rano dzielnie połknał 4 tabletki na robale :p,
najważniejsze że go to nie za bardzo swędzi więc nie drapi skórki :razz:, znajoma ASTka uczulona była na wołowinkę i wygryzla sobie placek o śr ok 8 cm na udku , po zmianie mięcha przeszło .

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a Safinka jest uczulona na miesko drobiowe :) tez sie drapie dlatego biega w ubranku naszczecie brzuszek sie juz zagoil :) jeszcze tylko na laptkach ale juz coraz lepiej :):razz:oj to też masz niewesoło ..ja przeszłam wszystkie rodzaje alergii z Harleyem więc już mnie chyba nic nie zdziwi , dobrze ze chociaż weci inaczej teraz do tego podchodzą ;)

Guest bernulka
Posted

Ojej biedny Ozzulecek :buzi: :angel:
SIOO PASKUDZTWO SIOO OD OZZULCIA :mad: :diabloti: :mad:

paździoszki

Posted

My już po 2 pik :razz: i po spacerku .Mamy kilka foteczek ale :angryy:serwer znów był busy :angryy:i mnie wkurzył , bo mnie co chwila wywalało :diabloti:

Przeciąganie z panem

:angryy:ałć , gupia piłka :evil_lol:

niufam :cool1:

hopsasa

na paradzie:p

Posted

Cześć :multi:

No jak Ozulek po kujkujce? :roll:

Gabryjella napisał(a):
Musi, bo jak nie to :mad: :mad: :mad: Wystarczy, że nie lubimy piesków i kotków:roll:

przesadzasz :evil_lol:
Jak nie lubi pieskow i kotkow to pewnie ptaszki polubi :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Ozzy chyba ciotki się muszą zrzucić na nowa piłeczke ta powinna na emeryturkę przejść.Agga nie znasz się :evil_lol:taka z obdartymi łatkami najlepsiejsza :p

Posted

[quote name='Agga']Tak tak Alu tak psu wciskaj takie rzeczy niech pies wierzy ze obdarta piła najlepsza:lol::cool1:ja mu nie wciskam , tylko on kazdą nową piłkę w ciągu 1 szej godziny pozbawia łatek :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:ja mu nie wciskam , tylko on kazdą nową piłkę w ciągu 1 szej godziny pozbawia łatek :evil_lol:
Ozzy lubi poprostu antyki ;) Ma chłopak gust :) Witaj Alu :)