PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 evaxon napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):;-)ma sie w końcu w domu 3 mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:słyszysz Pietrek co cie czeka??:lol: Matko, za jajka go na drzewie powiesza :crazyeye: :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)ma sie w końcu w domu 3 mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha a ja mam tylko jednego stad brak drzewka z jajcami :eviltong: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha a ja mam tylko jednego stad brak drzewka z jajcami :eviltong::psą jeszcze znajomi i krewni królika :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:psą jeszcze znajomi i krewni królika :razz: w sumie i tz-cik jest ale szkodaaa :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):w sumie i tz-cik jest ale szkodaaa :eviltong: TZta nie ruszaj! Mysl przyszlosciowo... Moze go bedziesz chciala na ojca swych dzieci... Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Teklunia napisał(a):TZta nie ruszaj! Mysl przyszlosciowo... Moze go bedziesz chciala na ojca swych dzieci... o nie nie nie :eviltong: to jednak powiesze jajka na drzewku :cool3: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):o nie nie nie :eviltong: to jednak powiesze jajka na drzewku :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyje :razz: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Patka']Alu ale śliczny stroik :cool3::razz:śmieszny , ale ja lubię te kiczowatą wiechę :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyje :razz: wszystkie jakie mi w łapy wpadną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):wszystkie jakie mi w łapy wpadną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziewczyny swintuchy gdzie nie wchodze to o jajach gadacie:evil_lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 evaxon napisał(a):dziewczyny swintuchy gdzie nie wchodze to o jajach gadacie:evil_lol: :lol: oj eva bo swieta idą :eviltong: :eviltong: :eviltong: zapraszamy do dyskusji :eviltong: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='evaxon']dziewczyny swintuchy gdzie nie wchodze to o jajach gadacie:evil_lol: :lol::razz:a co ty na święta nie robisz pisanek :p Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co ty na święta nie robisz pisanek :p jasne ze robie:lol: ale u mnie z jajkami to ciezko:lol: same samice w domu (z wyjatkiem taty i brata):lol: chyba ze papuga znowu zacznie znosic jaja:roll: :lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 evaxon napisał(a):jasne ze robie:lol: ale u mnie z jajkami to ciezko:lol: same samice w domu (z wyjatkiem taty i brata):lol: chyba ze papuga znowu zacznie znosic jaja:roll: :lol: :evil_lol: z braku znosicieli jajców to i papuga dobra :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):z braku znosicieli jajców to i papuga dobra :eviltong: :eviltong: :eviltong: haha no dokladnie :cool3: ale jej jajka takie jakies nie dorodne.... malusie i wogole...:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 evaxon napisał(a):haha no dokladnie :cool3: ale jej jajka takie jakies nie dorodne.... malusie i wogole...:lol: a reszta członków rodziny jakie posiada :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a reszta członków rodziny jakie posiada :evil_lol: tego nie zbadalam:lol: i nie mam zamiaru :lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 O masz widzę, ze dyskusja o jajkach przeniosla sie z mojego topiku na Ozulcowy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):O masz widzę, ze dyskusja o jajkach przeniosla sie z mojego topiku na Ozulcowy :evil_lol: Pika bo te jajka to sie wszedzie pokazuja ostatnimi czasy :roll: ja nie wiem co z ta mlodzieza sie dzieje tylko jedno im w glowie:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gabryjella']Jak popatrzyłam na stroik Ali to stwierdziłam, że czas zacząć o jakimś myśleć, ale jak was przezcytałam to doszłam do wniosku, że co ja powiesze na takim stroiku, jak ja nawet papugi nie mam:placz: :placz: :placz: to se kup :diabloti: [quote name='evaxon'] Pika bo te jajka to sie wszedzie pokazuja ostatnimi czasy :roll: ja nie wiem co z ta mlodzieza sie dzieje tylko jedno im w glowie:evil_lol: Powiedziala babcia evaxon :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Powiedziala babcia evaxon :diabloti: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):Powiedziala babcia evaxon :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gabryjella napisał(a):Moje psy wolą ptactwo gotowane i nieopierzone (chyba:roll: ) patrz gabrysia a moje kudłate kiedys bazanta złapało i moge stwierdzic ze gotowane i nie opierzone byc nie musi :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gabryjella napisał(a):Moje psy wolą ptactwo gotowane i nieopierzone (chyba:roll: ) moja tez byla kiedys opierzona :D ale powoli zaczyna sie wyskubywac :stupid: Quote
Recommended Posts