Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Foteczki niektóre wyszły , muszę tylko troszkę pokadrować :razz:Ale Jo-jek ma fajne z latającym fafelkiem :loveu:
Ja też się cieszę ,że Was poznałam

oj tak to był owyjątkowo piękne :lol: zapomniałaś chyba o KORONIE ?? :razz:

wiec grzecznie czekam na foteczki :loveu: jeszcze na Agge bo ona nam też porobiła tego..

Guest bernulka
Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Bernulko jak głaskałaś Szelmę to ja też tam zagadana byłam :razz:

Łooo kurce piczone :diabloti:
a przeciez się do Pysi przedstawiałam - Bernulka z tej strony :diabloti:
I nikt nic nie powiedział ... Łooo o Bernulce się zapomniało:-(

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
Łooo kurce piczone :diabloti:
a przeciez się do Pysi przedstawiałam - Bernulka z tej strony :diabloti:
I nikt nic nie powiedział ... Łooo o Bernulce się zapomniało:-(

paździoszki
:oops:bo ja za chwilę jak Ty poszłaś dopiero pytałam Edytki kto to był :oops::shake:

Guest bernulka
Posted

:oops:bo ja za chwilę jak Ty poszłaś dopiero pytałam Edytki kto to był :oops::shake:

Ojej :placz: Niooo to skoodaa skooodaa straszna :placz: A miałam potem podejść jak Wasie zobaczyłam, ale Lambo mi na rękach spał słodziusko :cool3: , a potem to się zawstydziłam i bUM :placz:

paździoszki

Posted

Witajcie !:multi:

Tak jak pisała Alicja, jesteśmy juz w domku ze swoimi rodzinkami i piesiami.:multi:Było baaaardzo sympatycznie, dogomaniany to przemili ludzie !:loveu::loveu::loveu:

Ala, jak twój głosik ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A Edytka przezywała szok patrząc co się na ringu dzieje :evil_lol: Chciała zwiać ale honor nie pozwałam ...Ma sie ta intuicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kobieto przefajna - dawaj foty to się posmiejemy ;)

Posted

Pysia napisał(a):
A Edytka przezywała szok patrząc co się na ringu dzieje :evil_lol: Chciała zwiać ale honor nie pozwałam ...Ma sie ta intuicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia a Ty znowu się od nas wywinęłaś :mad:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Gdzie foty z spotkania calego? Ala a bedziesz moze z Ozzym na swiatowce?:cool3:Mam kilka dogomaniackich fotek :razz:ale będzie też super fotka zrobiona przez Wind i TZ Wind :multi:z napisem Dogomania :multi::multi::multi:

Głosik i kondycja OK:multi:

Posted

Pysia napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz Edytko :razz:

Posted

to super ( mnie głowa pęka, i jeszcze Tuffcio ucieka do Pana ,a na mnie warczy :diabloti::diabloti::diabloti: )Ala, z całą stanowczościa stwierdzam ,że służą Tobie takie spotkania :multi::multi::multi:

Posted

cześć... co tam sie musiało dziać skloro Jola "literówki" takie strzela a Ala coś z głosem ma :crazyeye:

czekam bardzo niecierpliwie na foteczki :multi:

Guest bernulka
Posted

No nie no zaraz padne :-(
PRzez brata z wami nie rozmawiałam :-(
Najpierw zablokował dogomanie jakoś mi na dwa miechy... :-(
To już o Paździoszku kochani pozapominaliscie :-(
I klęska...Ale na fotki czekamy z niecierpliwością!

paździoszki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']WITAM >>>>>WITAM>>>>WITAM:multi::multi::multi::multi::multi:

Stęskniłam się za Wami :p
Wróciłysmy do domciu ok 18 , Cezary podjechał po nas do Żor :p.
Było wspaniale :multi:.Joli dziękuję za wspaniałe przyjęcie mnie jak zwykle w swoich progach , Darkowi oczywiscie też , Gutkowi ,Heniowi i Papuzkom :p.
Nagadałam się z Dogomaniakami ;)
Spotkałam : Carragan z Maleństwem , Zadziornego , Bosa , Coztego , Nitencję jeszcze 2 panie z terierów tylko nie pamiętam jak brzmi nick , Yoreczkę , Dagusię , Elenę , Sylwcię z TZtem , Staff-kę , Alojzynę z Ayką i Alfą :loveu:, Martę Chmielewską / miziałam kudłatego Grzywka i Penulkę :loveu:/Wymiziałam Achilesa i Jo-jo , poznałam ich miłe pańcie ,Pysię z Szelmą i TZtem , Malawaszkę , Gosię - Berię , Lucy , Asiunię , Pagaj , Truskawę , Paya , Aggę , Mrówę , Złośnicę z Lugerem :loveu:i MSMIMI z Pyzuchą :loveu:, Beatę /WIND/ i TZWind.
Jeśli kogoś pominęłam to tylko dlatego ,że moja pamięć jest zawodna:razz:
Ala nie dobijaj :placz:
I tak dzis z zalu po scianach chodze...

Daj chociaz szybko zdjecia na pocieszenie!!! I co za transparent?

Posted

Alka napisał(a):
to super ( mnie głowa pęka, i jeszcze Tuffcio ucieka do Pana ,a na mnie warczy :diabloti::diabloti::diabloti: )Ala, z całą stanowczościa stwierdzam ,że służą Tobie takie spotkania :multi::multi::multi:

No masz, Tuffi zachowuje się jak na mężczyznę przystało. Raz na noc nie wrócisz, a ten zaraz warczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bardzo miło było Was poznać :multi: