jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Foteczki niektóre wyszły , muszę tylko troszkę pokadrować :razz:Ale Jo-jek ma fajne z latającym fafelkiem :loveu: Ja też się cieszę ,że Was poznałam oj tak to był owyjątkowo piękne :lol: zapomniałaś chyba o KORONIE ?? :razz: wiec grzecznie czekam na foteczki :loveu: jeszcze na Agge bo ona nam też porobiła tego.. Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Bernulko jak głaskałaś Szelmę to ja też tam zagadana byłam :razz: Łooo kurce piczone :diabloti: a przeciez się do Pysi przedstawiałam - Bernulka z tej strony :diabloti: I nikt nic nie powiedział ... Łooo o Bernulce się zapomniało:-( paździoszki Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 bernulka napisał(a):Łooo kurce piczone :diabloti: a przeciez się do Pysi przedstawiałam - Bernulka z tej strony :diabloti: I nikt nic nie powiedział ... Łooo o Bernulce się zapomniało:-( paździoszki:oops:bo ja za chwilę jak Ty poszłaś dopiero pytałam Edytki kto to był :oops::shake: Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:bo ja za chwilę jak Ty poszłaś dopiero pytałam Edytki kto to był :oops::shake: Ojej :placz: Niooo to skoodaa skooodaa straszna :placz: A miałam potem podejść jak Wasie zobaczyłam, ale Lambo mi na rękach spał słodziusko :cool3: , a potem to się zawstydziłam i bUM :placz: paździoszki Quote
sota36 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 No i dogomania wrocila do normy - A.R. sie zameldowala!!! Alleluja!!! Quote
Alka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Witajcie !:multi: Tak jak pisała Alicja, jesteśmy juz w domku ze swoimi rodzinkami i piesiami.:multi:Było baaaardzo sympatycznie, dogomaniany to przemili ludzie !:loveu::loveu::loveu: Ala, jak twój głosik ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gdzie foty z spotkania calego? Ala a bedziesz moze z Ozzym na swiatowce?:cool3: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:bo ja za chwilę jak Ty poszłaś dopiero pytałam Edytki kto to był :oops::shake: A Edytka przezywała szok patrząc co się na ringu dzieje :evil_lol: Chciała zwiać ale honor nie pozwałam ...Ma sie ta intuicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobieto przefajna - dawaj foty to się posmiejemy ;) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia napisał(a):A Edytka przezywała szok patrząc co się na ringu dzieje :evil_lol: Chciała zwiać ale honor nie pozwałam ...Ma sie ta intuicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobieto przefajna - dawaj foty to się posmiejemy ;) Pysia a Ty znowu się od nas wywinęłaś :mad: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='KaRa_TC']Gdzie foty z spotkania calego? Ala a bedziesz moze z Ozzym na swiatowce?:cool3:Mam kilka dogomaniackich fotek :razz:ale będzie też super fotka zrobiona przez Wind i TZ Wind :multi:z napisem Dogomania :multi::multi::multi: Głosik i kondycja OK:multi: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Pysia napisał(a):A Edytka przezywała szok patrząc co się na ringu dzieje :evil_lol: Chciała zwiać ale honor nie pozwałam ...Ma sie ta intuicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobieto przefajna - dawaj foty to się posmiejemy ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz Edytko :razz: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ale najpiękniejszy był...transparent :lol::lol: Quote
Alka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 to super ( mnie głowa pęka, i jeszcze Tuffcio ucieka do Pana ,a na mnie warczy :diabloti::diabloti::diabloti: )Ala, z całą stanowczościa stwierdzam ,że służą Tobie takie spotkania :multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 hehe a do mnie właśnie mój malutki przyszedł :loveu: hmm czekamy na fotki :razz: Quote
Gosiek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 cześć... co tam sie musiało dziać skloro Jola "literówki" takie strzela a Ala coś z głosem ma :crazyeye: czekam bardzo niecierpliwie na foteczki :multi: Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 No nie no zaraz padne :-( PRzez brata z wami nie rozmawiałam :-( Najpierw zablokował dogomanie jakoś mi na dwa miechy... :-( To już o Paździoszku kochani pozapominaliscie :-( I klęska...Ale na fotki czekamy z niecierpliwością! paździoszki Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']WITAM >>>>>WITAM>>>>WITAM:multi::multi::multi::multi::multi: Stęskniłam się za Wami :p Wróciłysmy do domciu ok 18 , Cezary podjechał po nas do Żor :p. Było wspaniale :multi:.Joli dziękuję za wspaniałe przyjęcie mnie jak zwykle w swoich progach , Darkowi oczywiscie też , Gutkowi ,Heniowi i Papuzkom :p. Nagadałam się z Dogomaniakami ;) Spotkałam : Carragan z Maleństwem , Zadziornego , Bosa , Coztego , Nitencję jeszcze 2 panie z terierów tylko nie pamiętam jak brzmi nick , Yoreczkę , Dagusię , Elenę , Sylwcię z TZtem , Staff-kę , Alojzynę z Ayką i Alfą :loveu:, Martę Chmielewską / miziałam kudłatego Grzywka i Penulkę :loveu:/Wymiziałam Achilesa i Jo-jo , poznałam ich miłe pańcie ,Pysię z Szelmą i TZtem , Malawaszkę , Gosię - Berię , Lucy , Asiunię , Pagaj , Truskawę , Paya , Aggę , Mrówę , Złośnicę z Lugerem :loveu:i MSMIMI z Pyzuchą :loveu:, Beatę /WIND/ i TZWind. Jeśli kogoś pominęłam to tylko dlatego ,że moja pamięć jest zawodna:razz: Ala nie dobijaj :placz: I tak dzis z zalu po scianach chodze... Daj chociaz szybko zdjecia na pocieszenie!!! I co za transparent? Quote
beria Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Alka napisał(a):to super ( mnie głowa pęka, i jeszcze Tuffcio ucieka do Pana ,a na mnie warczy :diabloti::diabloti::diabloti: )Ala, z całą stanowczościa stwierdzam ,że służą Tobie takie spotkania :multi::multi::multi: No masz, Tuffi zachowuje się jak na mężczyznę przystało. Raz na noc nie wrócisz, a ten zaraz warczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo miło było Was poznać :multi: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=80 TUTAJ DAM FOTKI Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']http://www.dogomania.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=80 TUTAJ DAM FOTKI Ty nie gadaj tylko dawaj te fotki :razz: Quote
e.v.a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 :bigcool:foteczki :bigcool:foteczki:bigcool: foteczki :bigcool:foteczki :bigcool: :bigcool:czekamy :bigcool:czekamy :bigcool:czekamy :bigcool: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):Ty nie gadaj tylko dawaj te fotki :razz: No właśnie ....:mad: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='sota36']Ala - foty!!!!!! Bo Cie Gutem postasze!!!Joluś będą i tu i w temacie KATOWICE Quote
Recommended Posts