jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czyżby galeria Katowicka zaraz ruszyła dalej? 8) Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czesc Alu :) czy ktos mi wreszcie powie co to byl za transparent?!? Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Alu :) czy ktos mi wreszcie powie co to byl za transparent?!?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no był transparent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i na transparencie wypisane Jo-jo , sota i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miała go Agga :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzien dobry Alicjo R! :multi: Jaki słodziak :iloveyou: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no był transparent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i na transparencie wypisane Jo-jo , sota i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miała go Agga :lol: hahahahahha widziałam transparenciaka, uwierzcie, był przeogromnyyyyyyyyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong: a wogóle to czesc ala :buzi: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahha widziałam transparenciaka, uwierzcie, był przeogromnyyyyyyyyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong: a wogóle to czesc ala :buzi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:szkoda ze go nikt nie obfocił ;) Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Gabryjella']To była kara za porzucenie biednego, małego pieseczka:diabloti: ;):eviltong::eviltong::eviltong:ja się bawiłam z pieseczkiem piłką do koszykówki :p Quote
asher Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Haha, no doczekałyście się ślunzaczki, wreszcie to Warszawa wam zazdrości dogomaniackiego spotkania :eviltong: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 asher napisał(a):Haha, no doczekałyście się ślunzaczki, wreszcie to Warszawa wam zazdrości dogomaniackiego spotkania :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:trza było przyjechać ;) Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 asher napisał(a):Haha, no doczekałyście się ślunzaczki, wreszcie to Warszawa wam zazdrości dogomaniackiego spotkania :eviltong: miałyśmy swoje 5minut :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 no nie nie postarałyscie sie dziewczyny:mad: zeby nie ufocic transparentu ??:placz: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Eeetam Ala, ja bez pomocy psa wyladowaolam w blocie :roll: Po kolana :diabloti: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A mnie dzisiaj Szelma przez kałuze po łydki przeprowadziła bo Zmorke zobaczyła !!:mad: :mad: :mad: Po czym Zmorce udzieliła się radość ale w odwrotną strone i skoczyła na mnie ubłocona cała !!:mad: Ona tego nie robi - oduczona ponoć....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam ze miałam na sobie jasno niebieska kurtkę ....:cool3: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gabryjella napisał(a):To teraz jest kurtka ze wzorkiem dogomaniackim:lol: DOKŁADNIE !!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Gabryjella napisał(a):To teraz jest kurtka ze wzorkiem dogomaniackim:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak jak dogomaniacka chusta ;) Quote
olcha Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gabryjella napisał(a):To teraz jest kurtka ze wzorkiem dogomaniackim:lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):Eeetam Ala, ja bez pomocy psa wyladowaolam w blocie :roll: Po kolana :diabloti::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja błoto to aż z okularów wycierałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja błoto to aż z okularów wycierałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a ja z butow wylewalam po powrocie do domu :diabloti: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):a ja z butow wylewalam po powrocie do domu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie cza było po drodze wylać :cool3: Dobrze ze już było bardzo ciemno i ze względu na pogodę człowieki w domu siedziały ;)bo musiałam od szkoły całe osiedle przejść :razz: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Aluś a ja autobusem w obloconych spodniach wracalam :diabloti: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):Aluś a ja autobusem w obloconych spodniach wracalam :diabloti::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A ja jechałam sobie autkiem z dogomaniackim wzorkiem 50 km....... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']A ja jechałam sobie autkiem z dogomaniackim wzorkiem 50 km.......teraz Dogomania będzie sławna wzdłóż i wszerz ;):bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alu jak Ozzy sobie poradził bez Mamci???? Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 malawaszka napisał(a):Alu jak Ozzy sobie poradził bez Mamci????:cool3:mało jadł i dużo spał :roll:ale jak przyszłam to odmówił spaceru z TZtem i mus było dreptać z chłopakami :evil_lol: Quote
Recommended Posts