Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Alu :)
czy ktos mi wreszcie powie co to byl za transparent?!?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no był transparent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i na transparencie wypisane Jo-jo , sota i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Miała go Agga :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no był transparent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i na transparencie wypisane Jo-jo , sota i ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Miała go Agga :lol:

hahahahahha widziałam transparenciaka, uwierzcie, był przeogromnyyyyyyyyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a wogóle to czesc ala :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahha widziałam transparenciaka, uwierzcie, był przeogromnyyyyyyyyyyy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a wogóle to czesc ala :buzi::multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szkoda ze go nikt nie obfocił ;)

Posted

[quote name='Gabryjella']To była kara za porzucenie biednego, małego pieseczka:diabloti: ;):eviltong::eviltong::eviltong:ja się bawiłam z pieseczkiem piłką do koszykówki :p

Posted

asher napisał(a):
Haha, no doczekałyście się ślunzaczki, wreszcie to Warszawa wam zazdrości dogomaniackiego spotkania :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trza było przyjechać ;)

Posted

asher napisał(a):
Haha, no doczekałyście się ślunzaczki, wreszcie to Warszawa wam zazdrości dogomaniackiego spotkania :eviltong:

miałyśmy swoje 5minut :multi::multi::multi:

Posted

A mnie dzisiaj Szelma przez kałuze po łydki przeprowadziła bo Zmorke zobaczyła !!:mad: :mad: :mad: Po czym Zmorce udzieliła się radość ale w odwrotną strone i skoczyła na mnie ubłocona cała !!:mad: Ona tego nie robi - oduczona ponoć....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dodam ze miałam na sobie jasno niebieska kurtkę ....:cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
Eeetam Ala, ja bez pomocy psa wyladowaolam w blocie :roll:

Po kolana :diabloti:
:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja błoto to aż z okularów wycierałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja błoto to aż z okularów wycierałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

a ja z butow wylewalam po powrocie do domu :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
a ja z butow wylewalam po powrocie do domu :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie cza było po drodze wylać :cool3:
Dobrze ze już było bardzo ciemno i ze względu na pogodę człowieki w domu siedziały ;)bo musiałam od szkoły całe osiedle przejść :razz:

Posted

[quote name='Pysia']A ja jechałam sobie autkiem z dogomaniackim wzorkiem 50 km.......teraz Dogomania będzie sławna wzdłóż i wszerz ;):bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

malawaszka napisał(a):
Alu jak Ozzy sobie poradził bez Mamci????
:cool3:mało jadł i dużo spał :roll:ale jak przyszłam to odmówił spaceru z TZtem i mus było dreptać z chłopakami :evil_lol: