Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojejejejejej!!!!!! To literowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!! Alus nie gniwaj sie !!!!!!!!!!!!
p.s. Ala bawi dalej z spodku!

Posted

sota36 napisał(a):
Ojejejejejej!!!!!! To literowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!! Alus nie gniwaj sie !!!!!!!!!!!!
p.s. Ala bawi dalej z spodku!

Taaa literowka :roll:

Wyszlo szydlo z worka :roll:

Dziewczyny na Dziwki pojechaly :crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):
Taaa literowka :roll:

Wyszlo szydlo z worka :roll:

Dziewczyny na Dziwki pojechaly :crazyeye:

Nie wierzę! :-o Alicja R na dzi*ki? Oo, to ładnie, ładnie... Ciekawe co Ozzy na to. :shake:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Nie wierzę! :-o Alicja R na dzi*ki? Oo, to ładnie, ładnie... Ciekawe co Ozzy na to. :shake: - NIE! NIE! NIE! RAZ JESZCZE DMENTUJE TO LITEROWKA!!!Kurde - chcialm napisac "literatka" :(

Posted

[quote name='sota36']- NIE! NIE! NIE! RAZ JESZCZE DMENTUJE TO LITEROWKA!!!Kurde - chcialm napisac "literatka" :(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:JOLUŚ NO WIESZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wróce ze spaceru to poopowiadam jak było;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie wierzę! :-o Alicja R na dzi*ki? Oo, to ładnie, ładnie... Ciekawe co Ozzy na to. :shake:

Ozzy to moze by zrozumial, ale Pan Rydzewski to nie wiem... :shake:

Posted

[quote name='sota36']- NIE! NIE! NIE! RAZ JESZCZE DMENTUJE TO LITEROWKA!!!Kurde - chcialm napisac "literatka" :(
Jola :calus:
Aa, to przecież Pika stwierdzila, ze Wy poszłyście... :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Jola :calus:
Aa, to przecież Pika stwierdzila, ze Wy poszłyście... :eviltong:
- ufffffffff, glodnemu chleb na mysli :) - Jezu, co ja dzis mam chcialam napisac - "chlop"

Posted

sota36 napisał(a):
- ufffffffff, glodnemu chleb na mysli :) - Jezu, co ja dzis mam chcialam napisac - "chlop"

Freud mialby duzo do powiedzenia na temat Twoich przejezyczen ;)

Posted

Ja Wam powiem, sie tlumaczac, ze mialam ciezki dzien, stad te literowki, czy literatki, - wczoraj meczyly mnie 2 baby, potem szkolenie - i meczyl mnie pies z baba, potem wet - i ten tez nas juz meczyl i w ogole - to meczace to wszystko... I jak tu nie zeswirowac????

Posted

PIKA napisał(a):
to chyba Ty ich meczylas i sil im zbraklo bo ani jednej ani drugiej nie ma :shake:
- PIKA Ty paskudo kudlata!!! Chociaz, kto wie, co sie dzialo oprocz nas????

Posted

WITAM >>>>>WITAM>>>>WITAM:multi::multi::multi::multi::multi:

Stęskniłam się za Wami :p
Wróciłysmy do domciu ok 18 , Cezary podjechał po nas do Żor :p.
Było wspaniale :multi:.Joli dziękuję za wspaniałe przyjęcie mnie jak zwykle w swoich progach , Darkowi oczywiscie też , Gutkowi ,Heniowi i Papuzkom :p.
Nagadałam się z Dogomaniakami ;)
Spotkałam : Carragan z Maleństwem , Zadziornego , Bosa , Coztego , Nitencję jeszcze 2 panie z terierów tylko nie pamiętam jak brzmi nick , Yoreczkę , Dagusię , Elenę , Sylwcię z TZtem , Staff-kę , Alojzynę z Ayką i Alfą :loveu:, Martę Chmielewską / miziałam kudłatego Grzywka i Penulkę :loveu:/Wymiziałam Achilesa i Jo-jo , poznałam ich miłe pańcie ,Pysię z Szelmą i TZtem , Malawaszkę , Gosię - Berię , Lucy , Asiunię , Pagaj , Truskawę , Paya , Aggę , Mrówę , Złośnicę z Lugerem :loveu:i MSMIMI z Pyzuchą :loveu:, Beatę /WIND/ i TZWind.
Jeśli kogoś pominęłam to tylko dlatego ,że moja pamięć jest zawodna:razz:

Guest bernulka
Posted

no pięknie :placz: to was tyle było :placz:
Ja widziałam i się przywitałam na wstępie z Asią z Mecią i potem jeszcze z Pysią z Szelmusią...

Nie wiedziałam że tyle dogomaniaków będzie :placz:
buuu...

paździoszki:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']WITAM >>>>>WITAM>>>>WITAM:multi::multi::multi::multi::multi:

Stęskniłam się za Wami :p
Wróciłysmy do domciu ok 18 , Cezary podjechał po nas do Żor :p.
Było wspaniale :multi:.Joli dziękuję za wspaniałe przyjęcie mnie jak zwykle w swoich progach , Darkowi oczywiscie też , Gutkowi ,Heniowi i Papuzkom :p.
Nagadałam się z Dogomaniakami ;)
Spotkałam : Carragan z Maleństwem , Zadziornego , Bosa , Coztego , Nitencję jeszcze 2 panie z terierów tylko nie pamiętam jak brzmi nick , Yoreczkę , Dagusię , Elenę , Sylwcię z TZtem , Staff-kę , Alojzynę z Ayką i Alfą :loveu:, Martę Chmielewską / miziałam kudłatego Grzywka i Penulkę :loveu:/Wymiziałam Achilesa i Jo-jo , poznałam ich miłe pańcie ,Pysię z Szelmą i TZtem , Malawaszkę , Gosię - Berię , Lucy , Asiunię , Pagaj , Truskawę , Paya , Aggę , Mrówę , Złośnicę z Lugerem :loveu:i MSMIMI z Pyzuchą :loveu:, Beatę /WIND/ i TZWind.
Jeśli kogoś pominęłam to tylko dlatego ,że moja pamięć jest zawodna:razz:

Alicjo nam również było bardzo miło :lol::lol::lol: jakieś foteczki moze się udały ??? :razz:

Posted

Rydzewska zyje :crazyeye:

a pozostala częśc rodziny Rydzewskich przezyla? :diabloti:

sota36 napisał(a):
- PIKA Ty paskudo kudlata!!!

a dziekuje :evil_lol: wlosow Ci u mnie dostatek :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Alicjo nam również było bardzo miło :lol::lol::lol: jakieś foteczki moze się udały ??? :razz:Foteczki niektóre wyszły , muszę tylko troszkę pokadrować :razz:Ale Jo-jek ma fajne z latającym fafelkiem :loveu:
Ja też się cieszę ,że Was poznałam

Guest bernulka
Posted

Paździoszek dzisiaj przez okno skacze :placz:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
no pięknie :placz: to was tyle było :placz:
Ja widziałam i się przywitałam na wstępie z Asią z Mecią i potem jeszcze z Pysią z Szelmusią...

Nie wiedziałam że tyle dogomaniaków będzie :placz:
buuu...

paździoszki:placz:
Bernulko jak głaskałaś Szelmę to ja też tam zagadana byłam :razz: