Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PIKA no widzisz jeden dzień bez Dogo i sie człowiek traci ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czy Ty wiesz, ze moj wnuczek juz wylazł? :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PIKA no widzisz jeden dzień bez Dogo i sie człowiek traci ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

MÓJ KOFFANY OZZULEK

Ala, Ozzy ma jakiś taki POMARSZCZONY I GARBATY NOS ! I NAPEWNO ŻÓŁTE ZĘBY !
No i uszy niekopiowane ! Eeeee tam !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, Ozzy ma jakiś taki POMARSZCZONY I GARBATY NOS ! I NAPEWNO ŻÓŁTE ZĘBY !
No i uszy niekopiowane ! Eeeee tam !
:roflt: :roflt: :roflt: Jesuuuuu Hania :roflt: :roflt: :roflt: Poryczałam sie ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt: Jesteś kochana :loveu: Rozbawiłaś mnie tym tekstem dokumentnie :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

PIKA napisał(a):
a czy Ty wiesz, ze moj wnuczek juz wylazł? :mad:

hahaha Pika ,wyobraż sobie ,że we trzy szukałyśmy wnusia na jednej z fot i do cholery nie mogłyśmy go wypatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale inne ujęcia pokazały maleństwo w pełnej krasie :loveu::loveu::loveu:

Posted

MÓJ KOFFANY OZZULEK

Jaki śpioszek kochany!:loveu:
Alu witaj!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Zapomniałam jeszcze napisać , że Agga miała ze sobą w Katowicach transparent ;)

potwierdzam miałaa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

dbsst napisał(a):
Gadułki czemu tak mało RR mojego kochanego :mad:

Bo się Rydzewska po Katowicach pałetala :diabloti:

Cześć imprezowiczko :lol:

Posted

Alka napisał(a):
hahaha Pika ,wyobraż sobie ,że we trzy szukałyśmy wnusia na jednej z fot i do cholery nie mogłyśmy go wypatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ślepoty juz Wam go zaznaczylam :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A dlaczego ja tego transparentu nie widziałam ??!! Ukryłyscie go!!:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo on był tak bardzo widoczny :razz:

DZIEŃ DOBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ozzulek mi poobgryzał ucholce jak wróciłam i nie chciał z TZtem iść na siq tylko zaraz pycho do torby ze smakołykami wsadził:p

A wieczorem na spacerku zdążył mnie wpakować w błoto , podciął mi nogi i leżałam w glino-trawce jak kłoda :lol::lol::lol:.Było pranko ciuszków ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo on był tak bardzo widoczny :razz:

Ozzulek mi poobgryzał ucholce jak wróciłam i nie chciał z TZtem iść na siq tylko zaraz pycho do torby ze smakołykami wsadził:p

A wieczorem na spacerku zdążył mnie wpakować w błoto , podciął mi nogi i leżałam w glino-trawce jak kłoda :lol::lol::lol:.Było pranko ciuszków ;)

super przywitanko miałaś:multi:

Ozzulek zadbał o Pańcie, nastała się biedna w Spodku to niech troszke poleży ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a mój Tuffiasty jeszcze wiekszą sztamę z TZ trzyma :cool3:, skubaniec trochę wczoraj przesadził :cool3::cool3::cool3:, owszem przywitanko - oblizywanko było , ale potem -" jestem pieskiem Pana !!! ":diabloti:

Posted

Alka napisał(a):
super przywitanko miałaś:multi:

Ozzulek zadbał o Pańcie, nastała się biedna w Spodku to niech troszke poleży ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a mój Tuffiasty jeszcze wiekszą sztamę z TZ trzyma :cool3:, skubaniec trochę wczoraj przesadził :cool3::cool3::cool3:, owszem przywitanko - oblizywanko było , ale potem -" jestem pieskiem Pana !!! ":diabloti:
:shake:no to zbój a ty mu tu ciasteczka przez pół województwa wozisz :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo on był tak bardzo widoczny :razz:

Powiedział Ci stanowczo gdzie jest Twoje miejsce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Powiedział Ci stanowczo gdzie jest Twoje miejsce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:PYSIA :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: