PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']http://www.dogomania.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=80 TUTAJ DAM FOTKI a coś Ty za link wsadzila? :lol: jak klikam to wchodze w okno odpowiedzi :lol: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PIKA']a coś Ty za link wsadzila? :lol: jak klikam to wchodze w okno odpowiedzi :lol: :lol::lol::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23712 Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 PIKA no widzisz jeden dzień bez Dogo i sie człowiek traci ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: MÓJ KOFFANY OZZULEK Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA no widzisz jeden dzień bez Dogo i sie człowiek traci ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czy Ty wiesz, ze moj wnuczek juz wylazł? :mad: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PIKA']a czy Ty wiesz, ze moj wnuczek juz wylazł? :mad: :multi::multi::multi:Wiem , już wczoraj u Joli przeczytałam :razz: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA no widzisz jeden dzień bez Dogo i sie człowiek traci ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: MÓJ KOFFANY OZZULEK Ala, Ozzy ma jakiś taki POMARSZCZONY I GARBATY NOS ! I NAPEWNO ŻÓŁTE ZĘBY ! No i uszy niekopiowane ! Eeeee tam ! Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, Ozzy ma jakiś taki POMARSZCZONY I GARBATY NOS ! I NAPEWNO ŻÓŁTE ZĘBY ! No i uszy niekopiowane ! Eeeee tam ! :roflt: :roflt: :roflt: Jesuuuuu Hania :roflt: :roflt: :roflt: Poryczałam sie ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt: Jesteś kochana :loveu: Rozbawiłaś mnie tym tekstem dokumentnie :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, Ozzy ma jakiś taki POMARSZCZONY I GARBATY NOS ! I NAPEWNO ŻÓŁTE ZĘBY ! No i uszy niekopiowane ! Eeeee tam ! Haniu , czyżbyś była już u Pysi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1499745#post1499745 Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Zapomniałam jeszcze napisać , że Agga miała ze sobą w Katowicach transparent ;) Quote
beria Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A jak wypadło powitanie ze stęsknionym Ozzym :cool3: Transparentu też nie widziałam :placz: Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):a czy Ty wiesz, ze moj wnuczek juz wylazł? :mad: hahaha Pika ,wyobraż sobie ,że we trzy szukałyśmy wnusia na jednej z fot i do cholery nie mogłyśmy go wypatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale inne ujęcia pokazały maleństwo w pełnej krasie :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gadułki czemu tak mało RR mojego kochanego :mad: Alu sliczne rameczki Gratuluje :multi: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA no widzisz jeden dzień bez Dogo i sie człowiek traci ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: MÓJ KOFFANY OZZULEK Jaki śpioszek kochany!:loveu: Alu witaj! Quote
jo-jo Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Zapomniałam jeszcze napisać , że Agga miała ze sobą w Katowicach transparent ;) potwierdzam miałaa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dbsst napisał(a):Gadułki czemu tak mało RR mojego kochanego :mad: Bo się Rydzewska po Katowicach pałetala :diabloti: Cześć imprezowiczko :lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A dlaczego ja tego transparentu nie widziałam ??!! Ukryłyscie go!!:angryy: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alka napisał(a):hahaha Pika ,wyobraż sobie ,że we trzy szukałyśmy wnusia na jednej z fot i do cholery nie mogłyśmy go wypatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ślepoty juz Wam go zaznaczylam :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']A dlaczego ja tego transparentu nie widziałam ??!! Ukryłyscie go!!:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo on był tak bardzo widoczny :razz: DZIEŃ DOBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozzulek mi poobgryzał ucholce jak wróciłam i nie chciał z TZtem iść na siq tylko zaraz pycho do torby ze smakołykami wsadził:p A wieczorem na spacerku zdążył mnie wpakować w błoto , podciął mi nogi i leżałam w glino-trawce jak kłoda :lol::lol::lol:.Było pranko ciuszków ;) Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo on był tak bardzo widoczny :razz: DZIEŃ DOBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozzulek mi poobgryzał ucholce jak wróciłam i nie chciał z TZtem iść na siq tylko zaraz pycho do torby ze smakołykami wsadził:p A wieczorem na spacerku zdążył mnie wpakować w błoto , podciął mi nogi i leżałam w glino-trawce jak kłoda :lol::lol::lol:.Było pranko ciuszków ;) super przywitanko miałaś:multi: Ozzulek zadbał o Pańcie, nastała się biedna w Spodku to niech troszke poleży ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mój Tuffiasty jeszcze wiekszą sztamę z TZ trzyma :cool3:, skubaniec trochę wczoraj przesadził :cool3::cool3::cool3:, owszem przywitanko - oblizywanko było , ale potem -" jestem pieskiem Pana !!! ":diabloti: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Alka napisał(a):super przywitanko miałaś:multi: Ozzulek zadbał o Pańcie, nastała się biedna w Spodku to niech troszke poleży ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mój Tuffiasty jeszcze wiekszą sztamę z TZ trzyma :cool3:, skubaniec trochę wczoraj przesadził :cool3::cool3::cool3:, owszem przywitanko - oblizywanko było , ale potem -" jestem pieskiem Pana !!! ":diabloti::shake:no to zbój a ty mu tu ciasteczka przez pół województwa wozisz :cool3: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo on był tak bardzo widoczny :razz: DZIEŃ DOBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozzulek mi poobgryzał ucholce jak wróciłam i nie chciał z TZtem iść na siq tylko zaraz pycho do torby ze smakołykami wsadził:p A wieczorem na spacerku zdążył mnie wpakować w błoto , podciął mi nogi i leżałam w glino-trawce jak kłoda :lol::lol::lol:.Było pranko ciuszków ;) Powiedział Ci stanowczo gdzie jest Twoje miejsce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']Powiedział Ci stanowczo gdzie jest Twoje miejsce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:PYSIA :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:PYSIA :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No co??:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 hej hej Ozzulkowa rodzinko :):multi: Alu czemu nie dalas Ozzulkowi aparat jak ladowalas w błotku:cool3: :placz: Quote
Recommended Posts