Alicja Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Witajcie :calus: Odejście bliskich zawsze bardzo boli i dla nas zwierzolubów chyba bez znaczenia jest czy to człowiek czy pies . Wczoraj znowu byłam na pogrzebie , zmarła 65 letnia siostra teściowej , nagle ...mam nadzieję , ze już wyczerpaliśmy limit na najbliższe lata , bo już ludzie zaczepiają mnie na ulicy i pytają jak dajemy z tym wszystkim radę . Aniu , no boli , ale wiesz jak to jest zaciska człowiek wargi i idzie dalej . Na noc psikam Traumonem stopy , biorę tabletkę na deprechę i śpię . Na szczęście schudłam ( dla stóp to akurat pozytywne , dla mnie niekoniecznie ) 7 kg więc mniejsze obciążenie jest . Postaram sie wieczorem jakąś fotę Ozzulkową wrzucic bo aż mi głupio , ze tylko obiecuję . Quote
agutka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 no foteczka by się przydałą jakaś ;) a jak Ozzulec się czuje? 7 kg w krótkim okresie nic dobrego nie wróży tak więc chociaż zacznij zdrowo jeść choć w małych ilościach żebyś nam nie zniknęła ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 agutka napisał(a):no foteczka by się przydałą jakaś ;) a jak Ozzulec się czuje? 7 kg w krótkim okresie nic dobrego nie wróży tak więc chociaż zacznij zdrowo jeść choć w małych ilościach żebyś nam nie zniknęła ;) jem zdrowo , chwila moment i będzie spoko , ja się nie zagłodzę ;) Quote
agutka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 to dobrze ,wiesz musisz dbać o siebie bo jeszcze masz Ozzulca i męża ;) a gdzie fotki??:mad: Quote
Iv_ Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Mój Pakerek :loveu: http://images54.fotosik.pl/386/5752ebb79aa71a9a.jpg Quote
Alicja Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='Iv_']Mój Pakerek :loveu: http://images54.fotosik.pl/386/5752ebb79aa71a9a.jpg Utopek ;) i to niedaleko miejsca gdzie byłas :) Masz może plany przyjazdu ? Quote
agutka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 och Ozzy w swoim żywiole:loveu: od zeszłego roku nic się chyba nie zmienił co? Quote
maciaszek Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Szczęściarz :) Fajnie było go znowu zobaczyć! I to takiego zadowolonego, w swoim żywiole :loveu:. Quote
Alicja Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Tak , woda to żywioł Ozzulka . Od zeszłego roku mocno posiwiał , no ale cóż , 19 sierpnia kończy 10 lat .... W czerwcu do Polski przyjeżdża Ania , hodowczyni Ozzulka i hodowlana Mamcia do nas przyjedzie :) Quote
agutka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 nie oszukujmy się przecież bullowate bardzo szybko siwieją ;) nawet pięciolatki potrafią być zasypane siwizną a tu Ozul 10 lat i trochę wąsa zmienił :evil_lol: wiesz pewnie piesek także denerwował się twoją żałobą, teraz musicie się trochę wyszaleć Quote
Alicja Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 agutka napisał(a):nie oszukujmy się przecież bullowate bardzo szybko siwieją ;) nawet pięciolatki potrafią być zasypane siwizną a tu Ozul 10 lat i trochę wąsa zmienił :evil_lol: wiesz pewnie piesek także denerwował się twoją żałobą, teraz musicie się trochę wyszaleć tysz prowda , ze siwną ;) my też :lol: co do żałoby ...to w pierwszych dniach po śmierci mamy to las był chyba miejscem gdzie najwięcej czasu spędzaliśmy , las to moje miejsce gdzie się bardzo wyciszam , a Ozzy na pewno odczuł zmiany ...więc niech szaleje teraz jak najwięcej i najdłużej ;) Quote
Pani Profesor Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 i oczywiście ulubiona astowa zabawka - badyl :diabloti: Quote
Kaaasia Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ozzulec szuwarek w swoim żywiole :loveu: Ozzy ma prawie 10, a Oliś 4 lata a cały pychol siwy. Quote
Pani Profesor Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 a mój pies jest siwy od urodzenia :diabloti: a przynajmniej od momentu, kiedy go mam a ma max 3 lata :eviltong: Quote
agutka Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 PP- to i dobrze przynajmniej nie będziesz się zamartwiać że twój psiak się starzeje:diabloti: Quote
Obama Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 a ja dlatego kupiłam białego bulteriera :cool3: Siwizny nie będzie widać :diabloti: Takim jestem demonem strategii, wszytsko sobie zaplanowałam. Zauważyłam jednakowoż, że u bulli "siadają" uszy i zmienia się kształt głowy. Quote
Izabela124. Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 http://images53.fotosik.pl/387/447789221f5c7d68.jpg jaki zadowolony :) Quote
Recommended Posts