Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam , ze jesteście .

Uciekam w wirtualny świat , ale mam w nim przecież wielu znajomych i przyjaciół ...a tak łatwiej , rozmowa z człowiekiem obok , jest bardzo trudna . Wczoraj pojechaliśmy do lasu ...dla mnie raj , cisza , zielono , spotkaliśmy tylko 2 ludzi
W życiu teraz muszę podjąć sporo nieodwracalnych decyzji i jest to dodatkowo cieżkie dla mnie , a nikt tego za mnie nie zrobi . Najprawdopodobniej będę musiała się przeprowadzić . Jak żyła mama , to była opcja że będę tam pomieszkiwać w razie gdyby już źle się czuła , ale nie myślałam , ze tak szybko będę musiała podjąć decyzję o zmianie zamieszkania wogóle . Nasze mieszkanie muszę albo sprzedać , albo wynająć ( opcja lepsza dla nas , bo w razie gdyby Kuba został na Śląsku , miałby swoje lokum ) , muszę zdobyc kasę na spłatę siostry .....Najgorsze , muszę wejść w osobiste rzeczy Rodziców i pomału likwidować , zamykając już po raz ostatni drzwi pomiędzy nami ... psychicznie jestem denat , fizycznie nie lepiej . Jem tylko dzięki temu , ze biorę leki . Trzymajcie jeszcze troszkę kciuki za to bym dała radę .

Posted

[quote name='Tengusia']Moge tylko sie domyslac jak musisz sie teraz czuc :( Pamietaj ze jestem, jak bedziesz chciala pogadac to dzwon :glaszcze:[/QUOTE]
zadzwonię , ale jeszcze nie teraz ... nie jestem w tej chwili dobrym rozmówcą

Jak wchodzimy do mieszkania Rodziców , Ozzy biegnie do fotela gdzie mama siedziała zawsze i jej szuka :(

Posted

[quote name='Alicja']zadzwonię , ale jeszcze nie teraz ... nie jestem w tej chwili dobrym rozmówcą

Jak wchodzimy do mieszkania Rodziców , Ozzy biegnie do fotela gdzie mama siedziała zawsze i jej szuka :([/QUOTE]

wiem ze nie teraz :( chce tylko zebys pamietala ze jak cos to mozesz na mnie liczyc :glaszcze:

Posted

jestem z tobą cały czas myślami :( przechodziłam naglą śmierć mojego ojca- umarł dość młodo ...
na wszystko trzeba czasu nic szybko i pochopnie a reszta z czasem jakoś się ułoży... tak więc przytulam i całuję .