Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agutka']w domku to szybciej do formy dojdziesz niż w szpitalach, poboli i niedługo zapomnisz o tym ;)
pozdrawiam :)[/QUOTE]

muszę dojść do formy , bo w kwietniu mam zaplanowany remont łazienki :lol: a w czerwcu wyjazd nad morze :) , w marcu umówiona jestem w Katowicach ( niedaleko , ale muszę być na chodzie ;) ) , gdzies tam w planie stolica , no i są jeszcze inne plany , i może po fatalnym 2013 coś się zmieni wreszcie i odetchnę z ulgą

Posted

Super, że wszytko się udało :)Alicja masz motywacje, to dobrze. Też chcę już nad morze, w tym roku nigdzie nie byłam (pechowy 2013) :( Zazdoszczę Agutce morza, mogłabym 4 miesiące mieszkać nad morzem i 8 w górach :)

Posted

[quote name='Alicja']Jestem , wróciłam ,boli .... uziemiona na jakiś czas , ale będzie dobrze :cool2:

Buziaki ogromne i podziękowania dla trzymających kciuki :calus:[/QUOTE]

Witaj Alu :multi: Teraz już będzie z górki :) szybkiego powrotu do formy !

Posted

[quote name='Alicja']Jestem , wróciłam ,boli .... uziemiona na jakiś czas , ale będzie dobrze :cool2:
Buziaki ogromne i podziękowania dla trzymających kciuki :calus:[/QUOTE]
Najwazniejsze, że juz jest PO. I że jesteś w domu:)
ale nie kozakuj, jak masz lezeć - leż! Wszystko będzie, ale w swoim czasie:)
Czekamy na Ciebie w Stolycy:)

pzdr.

Posted

[quote name='agutka']ach ten 2013 :shake: mi też ostro dał w kość :/
spokojnie do swoich planów będziesz śmigać ;)[/QUOTE]

no na naszym życiu 2013 odcisnął swoje piętno :/

no własnie nie wiem jak będzie z tym śmiganiem , bo w najbliższym zakładzie rehabilitacji zapisy będą na 2 polowę roku ....

[quote name='majoka']Super, że wszytko się udało :)Alicja masz motywacje, to dobrze. Też chcę już nad morze, w tym roku nigdzie nie byłam (pechowy 2013) :( Zazdoszczę Agutce morza, mogłabym 4 miesiące mieszkać nad morzem i 8 w górach :)[/QUOTE]
ja też uwielbiam morze ...mieliśmy w planach wrzesień nad morzem , potem wszystko się pozmieniało , póżniej czerwiec poszedł pod rozpoznanie wyjazdowe i tak miało zostać a teraz znów się wszystko pierdasi ...

[quote name='agutka']szczerze jak się ma to morze na co dzień to wcale tak fajnie nie jest ;) ale taka prawda że się docenia dopiero jak się straci ;)[/QUOTE]
mi odpowiada klimat

[quote name='monia&nero']Witaj Alu :multi: Teraz już będzie z górki :) szybkiego powrotu do formy ![/QUOTE]
z górki to jest jak popylam o kulach z 4 piętra :lol:

[quote name='zuzolandia']Zdrowiej i do formy wracaj Kochana ;-)
I zycze Ci aby 2014 był spokojnym rokiem z dużą ilością pozytywnych i radosnych dni ;-)

Buziam !!!!1[/QUOTE]
zdrowieję , a jak będzie z formą to nie wiem ...czas się zacząć ograniczać z żarciem :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Najwazniejsze, że juz jest PO. I że jesteś w domu:)
ale nie kozakuj, jak masz lezeć - leż! Wszystko będzie, ale w swoim czasie:)
Czekamy na Ciebie w Stolycy:)

pzdr.[/QUOTE]

no, w domciu już tydzień :)
w środę na kontrolę i chyba ściąganie szwów , próbuję chodzic podpierając się na pięcie
Do Stolycy plany są ...

Posted

[quote name='agutka']damy radę ;) to świeże rany a za miesiąc już będzie z górki ;) teraz zimno więc niema potrzeby latać po podwórku :)[/QUOTE]

buta to ja jeszcze z miesiac nie zaloze , obym tylko umiala zginac wogole staw to juz by bylo dobrze ....a szkoda mi Ozzulka , bo ze mna teraz mialby spacerki a tak ograniczone :/, no i ja nienauczona siedziec w domu i juz mnie w piety pali ;)

Posted

[quote name='agutka']no nie zazdroszczę tego uziemienia w domu :/
Jak dajesz radę z Ozzim wychodzić? on jest taki grzeczniutki na spacerkach?[/QUOTE]

Ozzy póki co pod opieką TZta , dostał na mnie opiekę :) i się opiekuje : robi zakupy , zmywa naczynie , wyprowadza psa :)

Dziś byłam u elDohtore i szwów jeszcze mi nie ściągnęli ,bo od spodu zrobił się krwiak i szwy by się rozlazły , więc i górę zostawili , do wtorku , ale na legalu popylam na pięcie , tyle , ze mam tylko 1 buty w które zoperowaną stopę wsadzę . Po schodach łatwiej mi na pięcie zejść i wejść na 4 piętro aniżeli o kulach .
Jak tylko poczuję się pewniej to z Ozzym mogę wychodzić , chłopak jest spoko .

Posted

ach ... z tymi operacjami :( ale po ściągnięciu szwów na pewno przyjdzie ulga bo jednak szwy to dyskomfort i ból czasem bardziej uciążliwy niż cała wewnętrzna operacja

Posted

[quote name='agutka']ach ... z tymi operacjami :( ale po ściągnięciu szwów na pewno przyjdzie ulga bo jednak szwy to dyskomfort i ból czasem bardziej uciążliwy niż cała wewnętrzna operacja[/QUOTE]

no właśnie też liczę , ze jak ściągną szwy będzie lepiej
teraz mam tylko ćwiczyc paleć .....do granicy bólu ....tylko , ze mówiłam dr , ze ja jak pitbull ma wysoki próg bólu więc moge stracić palec :lol:

[quote name='qmu']leeee to jak Ty po schodach popylasz na 4 pietro to z toba zle wcale nie jest :)[/QUOTE]

kochana są sposoby , a złego diabli nie biorą ;)
operowana noga prawa , poręcz po prawej stronie , pięta zdrowa i jedna noga zdrowa i sposobem się da ;)
ja nie jestem z tych co to paznokieć się złamie i płaczą ...nie ten typ ;)

Wg lekarza powinnam normalnie za 3 miesiące chodzić

Posted

ja też z tych do włosy sobie wyrwą a się nie dadzą bólowi;) ale stwierdzam też że co rok jest bardziej miękka i jakaś tępa? co mnie czasem wkurza bo idę załatwić jakieś błahe sprawy a zatykam się jakbym jakiś tuman była ;)

Posted

[quote name='Alicja']
kochana są sposoby , a złego diabli nie biorą ;)
operowana noga prawa , poręcz po prawej stronie , pięta zdrowa i jedna noga zdrowa i sposobem się da ;)
ja nie jestem z tych co to paznokieć się złamie i płaczą ...nie ten typ ;)
[/QUOTE]

O tego to zazdroszczę bardzo- mnie wiele nie trzeba żeby się podłamać, może nie paznokieć bo ciężko przy psach płakać po paznokciach :evil_lol: ale jak miałam kontuzję kolana to ciężko to znosiłam.. mocna psychika i pozytywne nastawienie najważniejsze

Zdrowia Alu! :)