Vectra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 po co Ci kurtka rozpustnico :mad: :angryy: :eviltong: :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Doginka']Pewnie masz rację z tym rozumieniem, bo nie podejrzewam Ozzika o złośliwość:roflt:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]:razz::razz:myślisz ...no cóż , widać tak jest :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']po co Ci kurtka rozpustnico :mad: :angryy: :eviltong: :shake: :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]:oops::oops::oops::oops:....to może i butów kupować nie będę :hmmmm: w sandałkach objade te zime :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]:oops::oops::oops::oops:....to może i butów kupować nie będę :hmmmm: w sandałkach objade te zime :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] po co ci buty , do pracy masz blisko , możesz lecieć w kapciach :diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Vectra']po co ci buty , do pracy masz blisko , możesz lecieć w kapciach :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B] ale kapcie sie mi rozlazły :shock:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] ale kapcie sie mi rozlazły :shock:[/B][/COLOR][/QUOTE] tyle epok , ludzie boso chodzili , dasz radę :diabloti: Quote
fioneczka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 aś Ty goopia, trzeba było jajów nie ucinać tylko na piesiach interes zrobić :diabloti: i byś se i kapote i buty kupiła a tak co ... będziesz boso popylać :diabloti: Quote
kacha_wawa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ozzulku wracaj szybko do zdrówka :calus: Quote
Doginka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ala, tyle drzew rośnie wokół, możesz zawsze buty z kory wyrzeźbić;-):lol: Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Aj, aj..... Ozzulek znowu na L4... A i Tobie tez by się przydało takie L4, prawda? Zdrówka dla CAŁEJ RODZINY!!! pzdr. Quote
A&L Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [B][COLOR=red]SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305[/url][/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Vectra']tyle epok , ludzie boso chodzili , dasz radę :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]no taaaa:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='fioneczka']aś Ty goopia, trzeba było jajów nie ucinać tylko na piesiach interes zrobić :diabloti: i byś se i kapote i buty kupiła a tak co ... będziesz boso popylać :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]nooooo :-([/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Doginka']Ala, tyle drzew rośnie wokół, możesz zawsze buty z kory wyrzeźbić;-):lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]ze słomy se uplote :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='kacha_wawa']Ozzulku wracaj szybko do zdrówka :calus:[/QUOTE] :calus: [quote name='maciaszek']Jak się czuje Ozzy?[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Aj, aj..... Ozzulek znowu na L4... A i Tobie tez by się przydało takie L4, prawda? Zdrówka dla CAŁEJ RODZINY!!! pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B] Wydaje mi się , ze pomału schodzi to porażenie , uszkiem porusza , nóżkami nie powłóczy , troszkę głowa przechylona i ,,joker ,, jeszcze maleńki , ale dziś były już małe zmarszczki na pysiu po prawej stronie więc chyba idzie ku dobremu . Żeby te zmarchy zobaczyć musiałam biec na spacerku z Ozzym tak by się zmęczył i przy świetle spojrzeć ...a przy moich chorych stopach bieg to extremum :diabloti:ale czego się nie robi dla swojego psiaka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
hankasanok Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 bardzo sie ciesze ze Ozulec juz sie lepiej czuje:p, oby tak dalej!!! Quote
maciaszek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Alicja'] Żeby te zmarchy zobaczyć musiałam biec na spacerku z Ozzym tak by się zmęczył i przy świetle spojrzeć ...a przy moich chorych stopach bieg to extremum :diabloti:[/QUOTE]Alicjo :loveu: :loveu: :loveu:. Cieszę się, że z Ozzym lepiej. Trzymam kciuki za całkowitą poprawę! Quote
Alicja Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Doginka']Będzie dobrze:buzi:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]musi ;)[/B][/COLOR] [quote name='hankasanok']bardzo sie ciesze ze Ozulec juz sie lepiej czuje:p, oby tak dalej!!![/QUOTE] [COLOR=navy][B]jeszcze trzymaj :kciuki:[/B][/COLOR] [quote name='maciaszek']Alicjo :loveu: :loveu: :loveu:. Cieszę się, że z Ozzym lepiej. Trzymam kciuki za całkowitą poprawę![/QUOTE] [COLOR=navy][B]bo czegóż się nie zrobi dla Naszych psiaków Dzięki :calus: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cieszę się że z Ozzym lepiej, dzielny chłopiec :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Zdrówka, zdrówka, musowo będzie lepiej:) pzdr. Quote
Gioco Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Zdrówka, zdrówka, musowo będzie lepiej:) pzdr.[/QUOTE] Racja :-) Nie ma przecież innej opcji. Quote
Alicja Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cieszę się że z Ozzym lepiej, dzielny chłopiec :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']witam :) zdrówka Ozzulkowi życzę[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Zdrówka, zdrówka, musowo będzie lepiej:) pzdr.[/QUOTE] [quote name='Gioco']Racja :-) Nie ma przecież innej opcji.[/QUOTE] [COLOR=navy][B]Dziękujemy :calus: Jutro jedziemy do weta , a dziś na spacerku sprint po osiedlu bo muszę zobaczyć jak Ozzy sapie ;)[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']wpadłam na szklankę mleka :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]z pianką ?? prosto z wymienia czy z kartonika :diabloti::evil_lol: ???[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 od ciężarnej krowy , chcę pozbawić jedzenia cielęcinę :evilbat: Quote
baster i lusi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 o kurde dopiero dziś do was wdepłam ale widzę że Ozziemu lepiej.ostatnio tez mam doła. Quote
Alicja Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Vectra']od ciężarnej krowy , chcę pozbawić jedzenia cielęcinę :evilbat:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]:diabloti:kup krowie laktator :)[/B][/COLOR] [quote name='baster i lusi']o kurde dopiero dziś do was wdepłam ale widzę że Ozziemu lepiej.ostatnio tez mam doła.[/QUOTE] :calus: Quote
Recommended Posts