Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']miłego popołudnia zyczymy:)

dziękujemy :)

[quote name='Gioco']http://images10.fotosik.pl/221/c59cf55f4bc2ff54.jpg - Ozzulkowy merdaczek za strzałeczkę robi? Tylko co takiego pokazywał? :hmmmm:

http://images10.fotosik.pl/221/bab43cefc88d5cd7.jpg - bajka :happy1:

http://images10.fotosik.pl/221/58b33091a23eede3.jpg - posąg :loveu:

mordulec wskazywał gdzie chce iść a pan mu nie pozwala ...bo tam wcześniej szły sarenki

Posted

[quote name='Alicja']
mordulec wskazywał gdzie chce iść a pan mu nie pozwala ...bo tam wcześniej szły sarenki
A Ozzy, znany badacz przyrody chciałby się bliżej z sarenkami zapoznać? ;-)

Posted

Gioco napisał(a):
A Ozzy, znany badacz przyrody chciałby się bliżej z sarenkami zapoznać? ;-)

no chciał :) przecież kolorystycznie dało by się wtopić w tłum :lol:a pańcio nie pozwolił

Posted

Alicja napisał(a):
no chciał :) przecież kolorystycznie dało by się wtopić w tłum :lol:a pańcio nie pozwolił

Ozzulek grzeczny, jak pańcio mówi nie wolno do sarenki to słucha:razz:, a Sabina nawet sie obraca jak widzi sarenkę, biegnie szybko i udaje że nie słyszy:eviltong: Uwielbia biegać z sarenkami:evil_lol:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Ozzulek grzeczny, jak pańcio mówi nie wolno do sarenki to słucha:razz:, a Sabina nawet sie obraca jak widzi sarenkę, biegnie szybko i udaje że nie słyszy:eviltong: Uwielbia biegać z sarenkami:evil_lol:

oby kiedyś z jakimiś jelonkami nie pognała :diabloti::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
Witam popołuniem :)
Sliczne kolory
A Ozulkowi pasują takie kolory.
A my zapraszamy tez do siebie mamy zdjecia jesienne :P wkoncu jakies :)

:modla: objawienie ....dopsz że zyjesz ;)

sabinka40 napisał(a):
Oby nie:eviltong:, lepiej niech się z rogaczami nie zadaje:evil_lol:

noooooooo

Posted

Alicja napisał(a):
Tulkajcie, tulkajcie ...jutro wracam do pracy ...na 6 :roll: i jutro kontrola w Tychach bo C.ma urlop

Co znaczy tulkajcie:hmmmm:
A że do pracy wracasz to mi Cię żal:eviltong:

Posted

Do pracy na 6 rano??Współczuję z całego serca,ja przy takiej aurze mam trudności aby zorganizować się rano na 8.00.Z drugiej strony,jak wracasz po 8 godzinach to jesteś w stanie nacieszyć sie jeszcze dniem i promieniami słonecznymi a ja już nie...
Frustruje mnie myśl,że najfajniejszą część doby spędzamy w pracy.Ech.Życie.Ktoś to przemyślał nie tak :)

Posted

jak tam humorek dzis ? ja dzis z samego rana pojechalam do stajni, posmigalismy troche po lesie, poskakalismy troszke przez przeszkody i teraz ja sie bycze w domciu a Faza odsypia hihi :grins: sluza jej te wizyty w stajni szkoda ze Bolusia tak zabierac nie moge :roll:

Posted

sabinka40 napisał(a):
:niewiem::eviltong:

psierdoła :grins:

Obama napisał(a):
Do pracy na 6 rano??Współczuję z całego serca,ja przy takiej aurze mam trudności aby zorganizować się rano na 8.00.Z drugiej strony,jak wracasz po 8 godzinach to jesteś w stanie nacieszyć sie jeszcze dniem i promieniami słonecznymi a ja już nie...
Frustruje mnie myśl,że najfajniejszą część doby spędzamy w pracy.Ech.Życie.Ktoś to przemyślał nie tak :)

ja jak idę na 6 rano to wracam o 12-13 więc po 6-7 godzinach , więc dnia jeszcze kawałek zostaje , ale wstawanie to porażka

unikatowydiament napisał(a):
witamy popołudniowo:)

:hand:

Tengusia napisał(a):
jak tam humorek dzis ? ja dzis z samego rana pojechalam do stajni, posmigalismy troche po lesie, poskakalismy troszke przez przeszkody i teraz ja sie bycze w domciu a Faza odsypia hihi :grins: sluza jej te wizyty w stajni szkoda ze Bolusia tak zabierac nie moge :roll:

humorek spoko :)
Podobno Ozzy zdrowieje więc staram się cieszyć , ale zawsze boję sie cieszyć za bardzo ....
Mama w domu , wprawdzie wyników nie mamy wszystkich ale najważniejsze że jest ...