Alicja Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Doginka']Ja nie palę, ale jak paliłam, to miałam fajną figurkę;-):lol:[/QUOTE] to ja chyba zacznę palić ...bo i tak wdycham ....a jak palenie poprawia figurę to może się zastanowię ;) Quote
Alicja Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 :bluepaw:[FONT=Arial]zapraszam na bazarek na boksery [/FONT]:bluepaw: :Dog_run: http://www.dogomania.pl/threads/215936-Galeria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-potrzebuj%C4%85ce-boksery-do-23.10.godz.20.00%29?p=17792992#post17792992 Quote
zuzolandia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Korzystając z okazji ze Fruziol wreszcie przestal łazić po wyrku i zasnął :evil_lol: a ja nie musze mieć oczóff we wszystkich częsciach ciała :evil_lol: przeglundam se Twój dziki bloggg i co czytamm...uuuu..same sensacyje .. Ozzulkowi calkowitego powrotu do zdrówka życze ..jakiess fatolum nad naszymi siersciuchami zawisło czy cuś z tymi choróbskami???? Mamusii ...dobrego samopoczucia i w miare normalnego funkcjonowania ! Ucałuj ode mnie rodzicielke choc mnie nie zna :loveu: Konfidentcee ...eeee szkodaa czasu i marasu na takie typy :diabloti: Ty moja dogaa też sie szanujj bo ten co chowa wsio w szafie to najmniej bolesny przipadek hihihi...a wiieszzz młodsze to juz niy bydymy :eviltong: Fotyyy cudooo ...a co do gór to ja sentymentalnie zwiazana jestem z Brenną Mam tam kilka miejsc ktore kocham i które na szczęscie nie są oblegane przez turystów :evil_lol: Swojego imienia rodowodowego nie lubie :diabloti: dopszz ze mozna je zdrobnic :multi: noo ale jak sie idzie na fleku do urzędu pierworodno cera meldowac to potym takie babole sie szczylo hihihi Buziammmmm Alusiowaa :loveu: Quote
Alicja Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='zuzolandia']Korzystając z okazji ze Fruziol wreszcie przestal łazić po wyrku i zasnął :evil_lol: a ja nie musze mieć oczóff we wszystkich częsciach ciała :evil_lol: przeglundam se Twój dziki bloggg i co czytamm...uuuu..same sensacyje .. Ozzulkowi calkowitego powrotu do zdrówka życze ..jakiess fatolum nad naszymi siersciuchami zawisło czy cuś z tymi choróbskami???? Mamusii ...dobrego samopoczucia i w miare normalnego funkcjonowania ! Ucałuj ode mnie rodzicielke choc mnie nie zna :loveu: Konfidentcee ...eeee szkodaa czasu i marasu na takie typy :diabloti: Ty moja dogaa też sie szanujj bo ten co chowa wsio w szafie to najmniej bolesny przipadek hihihi...a wiieszzz młodsze to juz niy bydymy :eviltong: Fotyyy cudooo ...a co do gór to ja sentymentalnie zwiazana jestem z Brenną Mam tam kilka miejsc ktore kocham i które na szczęscie nie są oblegane przez turystów :evil_lol: Swojego imienia rodowodowego nie lubie :diabloti: dopszz ze mozna je zdrobnic :multi: noo ale jak sie idzie na fleku do urzędu pierworodno cera meldowac to potym takie babole sie szczylo hihihi Buziammmmm Alusiowaa :loveu: :calus: Inuś ...mam nadzieję , ze wszystkim nam się wreszcie poukłada to życie jak należy Quote
Doginka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 No właśnie, może teraz wyczerpiemy wszystko złe i zostanie to dobre do zaliczenia;-) Quote
jonQuilla Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [FONT=Georgia]hej mamuś...przyszłam złożyć Ci wizytkę niezapowiedzianą :):loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hej mamuś...przyszłam złożyć Ci wizytkę niezapowiedzianą :):loveu:[/FONT] Córcia :) , a ja nawet ciasta nie upiekłam :lol: Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 z czystym sumieniem mogę pozdrowić Ozzulka od nieśmierdzącej Moniki ;) Quote
Alicja Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='fioneczka']z czystym sumieniem mogę pozdrowić Ozzulka od nieśmierdzącej Moniki ;) :lol: a gdzież to tak z samego rana dziewczynę po SPA włóczysz :hmmmm: Quote
fioneczka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Alicja']:lol: a gdzież to tak z samego rana dziewczynę po SPA włóczysz :hmmmm: eeee SPA to ona wczoraj miała ... jakieś dziwne siły oddziaływały wieczorem na boisku i jak se tak Monisia stała to ją te siły do gleby przyciągnęły i wytarły nią pół trawnika :roll: ... szybko się dźwignęła i była z siebie dumna :stupid: że pokonała siły do gleby przyciągające jednak zapach pozostał ... samej głowy nie dało się umyć niestety :diabloti: więc jej takie SPA trzasnęłam w wannie że aż miło Quote
Alicja Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='fioneczka']eeee SPA to ona wczoraj miała ... jakieś dziwne siły oddziaływały wieczorem na boisku i jak se tak Monisia stała to ją te siły do gleby przyciągnęły i wytarły nią pół trawnika :roll: ... szybko się dźwignęła i była z siebie dumna :stupid: że pokonała siły do gleby przyciągające jednak zapach pozostał ... samej głowy nie dało się umyć niestety :diabloti: więc jej takie SPA trzasnęłam w wannie że aż miło[/QUOTE] :lol: te nieziemskie siły są straszne :diabloti: Quote
Doginka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Hahahaha, to chyba były naziemne siły:roflt: Quote
Alicja Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Jutro wyjeżdżam , wracam w niedziele . Mam jeszcze kilka fot z 2 października kiedy to zauważyliśmy to porażenie Quote
jonQuilla Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [FONT=Georgia]tak bez córci sobie wyruszasz? :roll: faktycznie Ozzulkowy pysiak jednostronnie odmówił posłuszeństwa a jak jest teraz?[/FONT] Quote
Alicja Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak bez córci sobie wyruszasz? :roll: faktycznie Ozzulkowy pysiak jednostronnie odmówił posłuszeństwa a jak jest teraz?[/FONT] no bez dziecków to wycieczka jest :) Teraz Ozzy główkę jeszcze pochyla w prawo a fafel prawie już doszedł do sprawności ...mam nadzieję , ze całkiem dojdzie do sprawności Quote
jonQuilla Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [FONT=Georgia]No chyba że tak...to bawcie się dobrze :) Ozzy to twardy gość i na pewno wszystko będzie dobrze. Musi być i tyle.[/FONT] Quote
Doginka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Bawcie się dobrze i nie zmarznijcie;-) U nas już zimno jak diabli Quote
Alicja Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 U nas też zimno :shock: na termometrze 0 stopni (!!!!!!)......aaaaaaaaaaaaaaaaaa....zima idzie :( Quote
clockwork Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Alicja']Jutro wyjeżdżam , wracam w niedziele . Mam jeszcze kilka fot z 2 października kiedy to zauważyliśmy to porażenie[/QUOTE] przy takiej suni to nie jednego twardziela by sparaliżowało ;] Quote
Izabela124. Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O pokazałaś Ozzulca :loveu: Fajnej wycieczki życzę :p Quote
Tengusia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ciotka wrocilas juz :grins: bo ja czekam na zaproszenie i smakolyki :diabloti: .... od 11 listopada mam urlop to tak jakby cus pisze :cool3: ale 15 listopada smigam do Zakopca :multi: moze komus ksiazeczke :grins: http://www.dogomania.pl/threads/216226-Bazarek-na-rzecz-fundacji-SOS-dla-zwierz%C4%85t-ksi%C4%85%C5%BCki-do-30.10.?p=17821981#post17821981 ;) Quote
Alicja Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='maciaszek']Udanego wyjazdu zatem! :) [quote name='Izabela124.']O pokazałaś Ozzulca :loveu: Fajnej wycieczki życzę :p Dzięki Wam :) [quote name='clockwork']przy takiej suni to nie jednego twardziela by sparaliżowało ;] no ba ;) [quote name='maciaszek']I jak wycieczka się udała? :) można rzec że się udała , mam też fotki :) [quote name='Tengusia']ciotka wrocilas juz :grins: bo ja czekam na zaproszenie i smakolyki :diabloti: .... od 11 listopada mam urlop to tak jakby cus pisze :cool3: ale 15 listopada smigam do Zakopca :multi: moze komus ksiazeczke :grins: http://www.dogomania.pl/threads/216226-Bazarek-na-rzecz-fundacji-SOS-dla-zwierz%C4%85t-ksi%C4%85%C5%BCki-do-30.10.?p=17821981#post17821981 ;) zadzwonię do Ciebie Quote
Recommended Posts