Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Cykaj, cykaj, bo fajne te focie cykasz:loveu:
Jednak słoneczna jesień potrafi być piękna - zanim nadejdą jesienne pluchy;-)

w pluchy to już na bank nie cyknę ...muszę znów na nowo zbierać na jaśniejsze szkiełko ....

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']zagladamy :) i buziaki przesyłamy :)

:calus:

[quote name='maciaszek']Ozzy jest stworzony do jesiennych krajobrazów. Pięknie wygląda i komponuje się z tymi barwami!

A ta fotka jak obraz normalnie: http://images10.fotosik.pl/211/fe6fd43bf8a3ee00.jpg Cudo!
a i jesień chyba Ozzyemu najbardziej pasuje

tak mamy w lesie w Wielopolu gdzie jeździlismy nad żółtą rzeczkę ...to o te lasy wtedy walczyliśmy petycją

[quote name='Julia Wielogorska']:loveu: Ozzulec ma kolorek jak liscie i ładnie wspołgraja:loveu:

mistrz kamuflażu ;)

Zaglądnijcie proszę
http://www.dogomania.pl/threads/216410-Przywi%C4%85zany-do-drzewa-wychudzony-amstaff-DA-pilnie-DT/page3#post17926435

Posted

[quote name='Doginka']Zauważyłam tę przechyloną łepetynę, ale myślałam, że on czegoś nasłuchuje:lol:;-)

bo tak to wygląda jak ktoś nie wie co mu dolega

[quote name='fioneczka']foty malowniczo piękne ... super jesień

a Ozzulek na chorego nie wygląda ... raczej ta przechylona łepetynka to tak jakby mówił "wołałaś?" :hmmmm:

:lol: fajnie by było jakby nie był chory

[quote name='sabinka40']Piękne te twoje jesienne zdjęcia, jakie kolory:lol: Pięknie Ozzulkowi w tych kolorach;)

ładnemu we wszystkim ładnie :)

[quote name='unikatowydiament']super foteczki:)
trzymam kciuki aby Ozzulcio jak najszybciej wyzdrowiał:)

dziękujemy

[quote name='maciaszek']Mam nadzieję, że już niedługo będzie ją trzymał tylko prosto!

oj , ja też