Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']za 2 dni zacznie rechotać jak żaba ;)

ukochaj pycha od teściowej :diabloti:

i zamieni się w ROPUCHA :shock:

[quote name='Doginka']Najważniejsze, ze zaczyna zmierzać ku poprawie;-)

no tak myślę

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Biedaczek , najpierw ucho, teraz to :shake:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki.[/FONT]

[quote name='maciaszek']Przyszłam potrzymać kciuki za szybki powrót Ozzy'ego do zdrowia!

[FONT=Arial]
Dziękujemy serdecznie .

Ozzy podsłuchał jak do TZta mówiłam ostatnio jak wracaliśmy od weta (po kontroli uszka) że Ozzy wyczerpał limit i teraz moja kolej ...i muszę kupić kurtkę ...chyba coś źle zrozumiał :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']...
Ozzy podsłuchał jak do TZta mówiłam ostatnio jak wracaliśmy od weta (po kontroli uszka) że Ozzy wyczerpał limit i teraz moja kolej ...i muszę kupić kurtkę ...chyba coś źle zrozumiał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Pewnie masz rację z tym rozumieniem, bo nie podejrzewam Ozzika o złośliwość:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']Pewnie masz rację z tym rozumieniem, bo nie podejrzewam Ozzika o złośliwość:roflt:

[FONT=Arial]:razz::razz:myślisz ...no cóż , widać tak jest :cool3:[/FONT]

[quote name='Vectra']po co Ci kurtka rozpustnico :mad: :angryy: :eviltong: :shake: :evil_lol:

[FONT=Arial]:oops::oops::oops::oops:....to może i butów kupować nie będę :hmmmm: w sandałkach objade te zime :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:oops::oops::oops::oops:....to może i butów kupować nie będę :hmmmm: w sandałkach objade te zime :diabloti::evil_lol:[/FONT]
po co ci buty , do pracy masz blisko , możesz lecieć w kapciach :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']tyle epok , ludzie boso chodzili , dasz radę :diabloti:

[FONT=Arial]no taaaa:oops:[/FONT]

[quote name='fioneczka']aś Ty goopia, trzeba było jajów nie ucinać tylko na piesiach interes zrobić :diabloti:
i byś se i kapote i buty kupiła a tak co ... będziesz boso popylać :diabloti:

[FONT=Arial]nooooo :-([/FONT]
[quote name='Doginka']Ala, tyle drzew rośnie wokół, możesz zawsze buty z kory wyrzeźbić;-):lol:

[FONT=Arial]ze słomy se uplote :p[/FONT]

[quote name='kacha_wawa']Ozzulku wracaj szybko do zdrówka :calus:

:calus:

[quote name='maciaszek']Jak się czuje Ozzy?

[quote name='Asiaczek']Aj, aj..... Ozzulek znowu na L4... A i Tobie tez by się przydało takie L4, prawda?
Zdrówka dla CAŁEJ RODZINY!!!

pzdr.
[FONT=Arial]
Wydaje mi się , ze pomału schodzi to porażenie , uszkiem porusza , nóżkami nie powłóczy , troszkę głowa przechylona i ,,joker ,, jeszcze maleńki , ale dziś były już małe zmarszczki na pysiu po prawej stronie więc chyba idzie ku dobremu . Żeby te zmarchy zobaczyć musiałam biec na spacerku z Ozzym tak by się zmęczył i przy świetle spojrzeć ...a przy moich chorych stopach bieg to extremum :diabloti:ale czego się nie robi dla swojego psiaka :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'] Żeby te zmarchy zobaczyć musiałam biec na spacerku z Ozzym tak by się zmęczył i przy świetle spojrzeć ...a przy moich chorych stopach bieg to extremum :diabloti:[/QUOTE]Alicjo :loveu: :loveu: :loveu:.

Cieszę się, że z Ozzym lepiej. Trzymam kciuki za całkowitą poprawę!

Posted

[quote name='Doginka']Będzie dobrze:buzi:

musi ;)

[quote name='hankasanok']bardzo sie ciesze ze Ozulec juz sie lepiej czuje:p, oby tak dalej!!!

jeszcze trzymaj :kciuki:

[quote name='maciaszek']Alicjo :loveu: :loveu: :loveu:.

Cieszę się, że z Ozzym lepiej. Trzymam kciuki za całkowitą poprawę!
bo czegóż się nie zrobi dla Naszych psiaków
Dzięki :calus:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cieszę się że z Ozzym lepiej, dzielny chłopiec :loveu:[/FONT]

[quote name='unikatowydiament']witam :)

zdrówka Ozzulkowi życzę

[quote name='Asiaczek']Zdrówka, zdrówka, musowo będzie lepiej:)

pzdr.

[quote name='Gioco']Racja :-)
Nie ma przecież innej opcji.

Dziękujemy :calus:

Jutro jedziemy do weta , a dziś na spacerku sprint po osiedlu bo muszę zobaczyć jak Ozzy sapie ;)

[quote name='Vectra']wpadłam na szklankę mleka :diabloti:

z pianką ?? prosto z wymienia czy z kartonika :diabloti::evil_lol: ???