Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: nie....ostatnio wszyscy mi koty proponują ;)
Fenrisowy ma kotkę znajdę do oddania i zostałam zapytana czy nie chcę, potem jeszcze jego znajoma wspomniała że ktoś tam od niej ma małe kociaki do oddania i czy nie mam ochoty się dozwierzyć :evil_lol:
[/FONT]

a moze jednak :grins:

fioneczka napisał(a):

zajrzałam :(

Posted

[FONT=Georgia]Nie, nie :) Jeden kot w domu starczy...w chwili obecnej ja się nim muszę opiekować bo ciocia sobie pojechała na wakacje i jaki jest tego efekt? całe podrapane ręce :multi: niewdzięczne kocisko! :)[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Nie, nie :) Jeden kot w domu starczy...w chwili obecnej ja się nim muszę opiekować bo ciocia sobie pojechała na wakacje i jaki jest tego efekt? całe podrapane ręce :multi: niewdzięczne kocisko! :)[/FONT]

Tak, tak niewdzięczne kocisko:evil_lol:, zrobie fotki moich rąk:eviltong: i nosa:lmaa:

Posted

jonQuilla napisał(a):

wypchaj :)

sabinka40 napisał(a):
Aluniu widziałam kotecka:shiny:, no i ma czarne rodzeństwo podobno:kociak::eviltong:

dobrze widziałaś :)

sabinka40 napisał(a):
Tak, tak niewdzięczne kocisko:evil_lol:, zrobie fotki moich rąk:eviltong: i nosa:lmaa:

zrób fotę :)

Posted

sabinka40 napisał(a):
Łobuz koci jest rozpieszczony i pozwala sobie na coraz wiecej:razz:, poluje na mnie:nerwy: Jak sie koty tresuje:hmmmm:

powieś sobie wianek z czosnku ....to odgania wampiry :grins:

Iza z wiankiem :roflt::roflt:

Posted

[FONT=Georgia]No miałam zamiar dzisiaj go wypchać bo rzucił się na moje nogi gdy tylko przekroczyłam próg jego sanktuarium ale potem odkryłam ślady po ataku padaczki i mu odpuściłam... ten kot jest zepsuty do granic możliwości, nawet złościć się na niego nie można bo jakoś tak żal.[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
powieś sobie wianek z czosnku ....to odgania wampiry :grins:

Iza z wiankiem :roflt::roflt:

....ładnemu we wszystkim ładnie:roflt::roflt::roflt:
Mieliśmy lato pożegnać:razz:, a tu już jesień przyszła i co? Może jesień przywitamy zanim zima przyjdzie:eviltong:

Posted

sabinka40 napisał(a):
....ładnemu we wszystkim ładnie:roflt::roflt::roflt:
Mieliśmy lato pożegnać:razz:, a tu już jesień przyszła i co? Może jesień przywitamy zanim zima przyjdzie:eviltong:

no to możemy zrobić 2 w 1 ;)

Posted

Vectra napisał(a):
na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti:

Mam wrażenie, że Dogomania to skupisko "konfidentów" - podsrywa taki do urzygu:mad:
Q...wa, co komu przeszkadzała jedna fota więcej:niewiem:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Doginko !!!
Mama już po . Na szczęście wszystko dobrze . Teraz wyniki jadą do Zabrza i tam powiedzą co dalej .
[/FONT]

Alu cieszę się ogromnie, trzymałam kciukaski;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Mam wrażenie, że Dogomania to skupisko "konfidentów" - podsrywa taki do urzygu:mad:
Q...wa, co komu przeszkadzała jedna fota więcej:niewiem:

[FONT=Arial]uważaj , bo przekleństwa z gwiazdkami też denuncjuje u moderatorów :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Alu cieszę się ogromnie, trzymałam kciukaski;-)

[FONT=Arial]dzięki za wsparcie i kciukasy :calus:[/FONT]

Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
A Neonek reaguje na słowo frajer :evil_lol::evil_lol:
mowie mu: Neo "frajer" a on szczeka i go szuka:cool3::cool3::cool3:

:lol:
ja jak jakieś stworzenia nieboskie łażą po klatce schodowej to rzucam hasło obcy i chłopak popyla pod drzwi i huczy :lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
hej ciocia :hand:

przyszlam zapytac co tam slychac u was dobrego? ... jak mama sie czuje?

dobre to chyba to że póki co zdrowe my są :) i słonko za oknem ...
a mama ....mama już nigdy zdrowa nie będzie , chorobę można jedynie spowolnić i leczyć paliatywnie ... na leczenie to już nie ten wiek niestety :(

Posted

Alicja napisał(a):
dobre to chyba to że póki co zdrowe my są :) i słonko za oknem ...
slonko jest milutkie a zdrowie - troche zmienil mi sie punkt widzenia w tym temacie :roll:

a mama ....mama już nigdy zdrowa nie będzie , chorobę można jedynie spowolnić i leczyć paliatywnie ... na leczenie to już nie ten wiek niestety :(

:glaszcze:

Posted

fioneczka napisał(a):
poka zięciunia :loveu:

jutro :)

baster i lusi napisał(a):
Ala boi bo ma tylko fotaski w łóżku:evil_lol:

noo ;)

Tengusia napisał(a):
:glaszcze:

dajemy radę , mama jest super człowieczkiem i nie daje się , ale i my staramy się aby było jej lepiej
Dziś pojechalismy do lasu , tam stanowczo lepiej się mamie oddycha , a Ozzy był szczęśliwy i cały czas przeliczał czy jesteśmy wszyscy :lol:

Posted

ja dzis bylam w Beskidach na przejazdce motocyklowej ... fajnie bylo :) ... pojechalismy do Wisly ... kiedys jezdzilam tam co roku na wakacje z rodzicami ... osrodek do ktorego jezdzilismy jest teraz ruina - dawne dzieje :roll:

... tyle nam pozostaje WSPOMNIENIA ...

Posted

Tengusia napisał(a):
ja dzis bylam w Beskidach na przejazdce motocyklowej ... fajnie bylo :) ... pojechalismy do Wisly ... kiedys jezdzilam tam co roku na wakacje z rodzicami ... osrodek do ktorego jezdzilismy jest teraz ruina - dawne dzieje :roll:

... tyle nam pozostaje WSPOMNIENIA ...

dlatego trzeba szanować to co i kogo się ma

My byliśmy w Ustroniu w sobotę .... mało zostało z tego spokojnego miłego zakątka

Posted

Alicja napisał(a):
dlatego trzeba szanować to co i kogo się ma

My byliśmy w Ustroniu w sobotę .... mało zostało z tego spokojnego miłego zakątka

my przejezdzalismy obok Ustronia w niedziele ... ale w Wisle nie jest lepiej :roll: