Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basiu ...toż to kaloryczne morderstwo :crazyeye:

zjadłam już obiadek :multi::multi::multi:
smażoną wieprzowinkę , kluseczki śląskie , sosik i sałatka marchewkowo ogórkowa ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
[B][COLOR=Purple]ciiiii.... :grins:
raz na jakiś takie morderstwo... :cool3: toż to sama przyjemność:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj mamcia :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Córcia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Wróciliśmy. Witamy :loveu::multi::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witajcie powróceni wypoczęci :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]ciiiii.... :grins:
raz na jakiś takie morderstwo... :cool3: toż to sama przyjemność:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja wolę owocki :oops::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Hej mła B.:loveu:

odespany cały tydzień?:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Hey wnuś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Hey wnuś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]a gdzie odp. na pytanie ? :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a gdzie odp. na pytanie ? :diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
aaaaaaaaaaaaaa..... :shake: nieodespany [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
aaaaaaaaaaaaaa..... :shake: nieodespany [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]aaa to pewnie dlatego nie zauważyłaś pytania :eviltong::eviltong: a czemuż nieodespany?:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]aaa to pewnie dlatego nie zauważyłaś pytania :eviltong::eviltong: a czemuż nieodespany?:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
a zebym ja to wiedziała :placz:czemu spać nie mogę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B], a jutro znów o 5 wstawanko :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

a zebym ja to wiedziała :placz:czemu spać nie mogę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B], a jutro znów o 5 wstawanko :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]dobrze, że masz blisko :eviltong: ale poczekaj, już bliżej jak dalej do emerytury :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]dobrze, że masz blisko :eviltong: ale poczekaj, już bliżej jak dalej do emerytury :diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
blisko mam:razz::razz: ...a emerytura za .............................15 lat :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

blisko mam:razz::razz: ...a emerytura za .............................15 lat :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]poczekaj no, zrobimy strajk, że zmienią ustawę i zostanie Ci tylko 5 :eviltong::diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]tzw. inicjatywa społeczna:p[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]no pa
ta to już mnie wnerwia
gdzie nie włażę to ONa się żegna wkurzając że se wyjeżdza:diabloti::diabloti::diabloti:

witka All
mam wolne ale

jade zaraz do US po zwrocik:razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

Wiesz Alutka, tak sobie myślę o tej Twojej emeryturze i myślę, i tak sobie wymyśliłam, że jakby Tobie w metrykę nie zaglądali, tylko spojrzeli na Ciebie i Twoje zachowanie i w ogóle całokształt, to by Ci emerytury nie dali wcześniej, niż za 30 lat :loveu:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]poczekaj no, zrobimy strajk, że zmienią ustawę i zostanie Ci tylko 5 :eviltong::diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]tzw. inicjatywa społeczna:p[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Koffany Wnuś ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anetta']Byłam 100 lat świetlnych wstecz i widziałam niezłego zawodnika :cool3:

Ala, 15 lat szybko minie :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myślisz :razz::razz:..........:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']Alu trzymaj sie cieplutko wrocem w piateczek to napewno odrazu do was zajrze :calus::calus::calus::calus:[/quote]
trzymaj się cieplutko:loveu: i pamiętaj o goglach ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no pa
ta to już mnie wnerwia
gdzie nie włażę to ONa się żegna wkurzając że se wyjeżdza:diabloti:
:evil_lol:[COLOR=Red].......[/COLOR]
witka All
mam wolne ale

jade zaraz do US po zwrocik:razz:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaniec ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja wróciłam z pracy i zaraz lece dalej :razz:
już US :crazyeye::crazyeye:ja jeszcze z pracy nie dostałam ...TZ też nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Wiesz Alutka, tak sobie myślę o tej Twojej emeryturze i myślę, i tak sobie wymyśliłam, że jakby Tobie w metrykę nie zaglądali, tylko spojrzeli na Ciebie i Twoje zachowanie i w ogóle całokształt, to by Ci emerytury nie dali wcześniej, niż za 30 lat :loveu:[/quote]
Asik :razz: to ty już może lepiej nie myśl :razz:................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bryyyyyyy:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:bry :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;)

Alusia kawusia?

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamcia melduję że jako przyzwoity obywatel i grzeczna Twoja przybrana córka jestem w pracy i ciężko pracuję jak widać zresztą :cool3::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll:

Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz:

U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti: