Alicja Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Wyjątek']No to mi powiedziała.. ;) I co ja biedna zagubiona ma tera począć? :cool3::eviltong: A taki jak ja se wymarzyłam, to kosztuje ok 3000 z mnie nie stać o. Cała historia :evil_lol: poczekaj na ten wymarzony jeszcze kilka miechów i go kupisz za z nawiązką 2000 zł :razz::razz: Quote
Wyjątek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Alicja']poczekaj na ten wymarzony jeszcze kilka miechów i go kupisz za z nawiązką 2000 zł :razz::razz: Może Ala ma rację...:roll: Tylko niecierpliwość słaba stroną ;) Quote
Medorowa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Alicja'] Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake: O ja *******u, ale Ci współczuwam:roll::roll: Quote
Wyjątek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Alicja'] Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake: chcesz się zamienić? :razz: Jak pójdziesz za mnie na operacje to dostaniesz jeszcze do końca roku :evil_lol: Quote
rwpb Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Alicja']...ale postaram się ufocić nasze śląskie śloozaki ...bo już wrócił do domu mój synalek :diabloti: To Twój synalek jest śląskim śloozokiem????????????????? Quote
Vectra Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Napisał Alicja Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake: ale ten czas poleciał ......... Napisał Wyjątek No to mi powiedziała.. ;-) I co ja biedna zagubiona ma tera począć? :cool3::eviltong: A taki jak ja se wymarzyłam, to kosztuje ok 3000 z mnie nie stać o. Cała historia :evil_lol: zbieraj , odkładaj , jak pisała mamuśka ... za pare miesiecy ceny znowu spadną ;) a mi się marzy obiektyw :diabloti: jedyne 65 tysięcy :placz: :evilbat: Quote
Wyjątek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Vectra napisał(a): a mi się marzy obiektyw :diabloti: jedyne 65 tysięcy :placz: :evilbat: to ja wolę samochód :eviltong: Quote
wykrywka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No to sobie pooglądałam.Tyle ślicznych i radosnych Ozzulków. Następnym razem muszę zacząć wcześniej,bo mam kłopoty z rannym wstawaniem. Quote
Asiaczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja'] Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake: A co my mamy powiedziec...? Mnie jeszcze zostały 3 lata do emerytury... muszę... musze... musze... wytrzymać! Pzdr. Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Wyjątek']Może Ala ma rację...:roll: Tylko niecierpliwość słaba stroną ;) ha ha ..Moją też :roll: [quote name='Medorowa']O ja *******u, ale Ci współczuwam:roll::roll: koffana jesteś :calus: [quote name='Wyjątek']chcesz się zamienić? :razz: Jak pójdziesz za mnie na operacje to dostaniesz jeszcze do końca roku :evil_lol: operacji w rodzinie na ten rok wystarczy :roll:... TZ się właśnie regeneruje po przeszczepie więzadła więc jakoś nie scę :grins: [quote name='rwpb']To Twój synalek jest śląskim śloozokiem????????????????? :eviltong::eviltong::eviltong:....nie ....On est moim bodygardem :p [quote name='Vectra']ale ten czas poleciał ......... noooo......:placz: zbieraj , odkładaj , jak pisała mamuśka ... za pare miesiecy ceny znowu spadną ;) a mi się marzy obiektyw :diabloti: jedyne 65 tysięcy :placz: :evilbat: o masz .... aleś wymyśliła :roll::mad: [quote name='wykrywka']No to sobie pooglądałam.Tyle ślicznych i radosnych Ozzulków. Następnym razem muszę zacząć wcześniej,bo mam kłopoty z rannym wstawaniem. :evil_lol::evil_lol:aż spojrzałam na godzinę o której Tu byłas ;) [quote name='Asiaczek']A co my mamy powiedziec...? Mnie jeszcze zostały 3 lata do emerytury... muszę... musze... musze... wytrzymać! Pzdr. Asiaczku.... a ja się nie załapałam na pakiet emerytalny :placz:coś mi tam zabrakło i będę walczyć do 60 tki ....jak nie padnę na placu boju ....TZ już roztacza taką wizję ....że padnę wśród dzieci ....:diabloti::evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Doberek:hand: Doberek :multi: Quote
Vectra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 witam mamuśke , Ozziego i nie tylko :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Vectra']witam mamuśke , Ozziego i nie tylko :multi: :diabloti: ale Cię szybko z wyrka wymiotło :diabloti::evil_lol:...Witam :multi::multi: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 melduję że wstałam ..................z bólem głowy:cool1: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='apple']melduję że wstałam ..................z bólem głowy:cool1: :razz::razz:ulala .....już byłam z pomocą ;) Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja'] nawet stoczyłam słowną wojenkę z panem z air bites przez telefon [ aż TZ się zdziwił że w kwestiach technicznych mam takie gadane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ] na temat dostarczania na moją wsię :angryy: ustrojstwa zwanego internetem :diabloti:....alem se pogadała... musiałam na kims się wyładować :evil_lol:.....potem zresetowałam routera i zaczęło działać aczkolwiek nie jestem pewna o so w tym wszystkim biega bo za chwilkę sąsiadka posłała mi smsa że nie ma netu :roll: i czy u mnie jest ...więc ja nie wiem czy to ja se naprawiłam czy dostałam extra przesyłkę :diabloti::evil_lol: se naprawiłaś pewnie i nie wiem skąd w takiej małej istotce:diabloti::diabloti::diabloti: tyyyyyyyyyle agresji:crazyeye: [quote name='Alicja'] Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake: :angryy: All nie wkurzaj ludzi którzy na takie CUDA jnie moga liczyć:eviltong::eviltong::eviltong: rok w domu i jeszcze narzeka:cool1: witajka Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 przyszłam podpisać listę obecności :eviltong::eviltong: i oczywiście grzecznie i z uśmiechem na buzi się przywitać :) DZIEŃ DOBRY MAMUNIU :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Vectra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja']ale Cię szybko z wyrka wymiotło :diabloti::evil_lol:...Witam :multi::multi: nie lubię poniedziałków :angryy: :diabloti: bo muszę rano wstawac :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 czesc czołem Aluśka:multi::multi::multi::multi: Quote
lolka75 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 czesc laleczko:loveu: jak dzionek mija? bo u nas deszczowo i ciemno. Ale nie narzekamy bo lubimy jak zimniej:multi:. A praca sie nie martw..... jestes twarda babeczka... mimo ze taka drobniusia:loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja'] aaaaa.......a uświadomiłaś kolegę , ze ja za leniwa na wystawy i Ozzulek repem nie jest :roll:.... ale miło Nam ze Ozzul się podoba :loveu::loveu::loveu: Nie... powiedzialam ze Ozzy zbyt przystojny i wszystkie laski sie go wstydza i nie chca mu dac:evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 przepraszam za offik :oops: Pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna w Częstochowie, moze to wlasnie jest szansa dla Dragona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10716009#post10716009 dane osoby ktora trzeba odwiedzic poslalam maciaszek na pw wiec jak cos piszcie do niej ona wam je poda !!! Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='BeaC']se naprawiłaś pewnie i nie wiem skąd w takiej małej istotce:diabloti:\ tyyyyyyyyyle agresji:crazyeye: :angryy: All nie wkurzaj ludzi którzy na takie CUDA jnie moga liczyć:eviltong: rok w domu i jeszcze narzeka:cool1: witajka witajka :p [quote name='jonQuilla']przyszłam podpisać listę obecności :eviltong: i oczywiście grzecznie i z uśmiechem na buzi się przywitać :) DZIEŃ DOBRY MAMUNIU :loveu::multi: dobry wieczór córciu:loveu: [quote name='Vectra']nie lubię poniedziałków :angryy: :diabloti: bo muszę rano wstawac :placz: ja nie będę lubieć poniedziałków w przyszłym tygodniu :angryy: [quote name='evaxon']czesc czołem Aluśka:multi: cześć Effuśka :multi::multi: [quote name='lolka75']czesc laleczko:loveu: jak dzionek mija? bo u nas deszczowo i ciemno. Ale nie narzekamy bo lubimy jak zimniej:multi:. A praca sie nie martw..... jestes twarda babeczka... mimo ze taka drobniusia:loveu: Loluś ...i ja czasem pękam :oops: [quote name='furciaczek']Nie... powiedzialam ze Ozzy zbyt przystojny i wszystkie laski sie go wstydza i nie chca mu dac:evil_lol: ha ha ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']przepraszam za offik :oops: Pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna w Częstochowie, moze to wlasnie jest szansa dla Dragona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10716009#post10716009 dane osoby ktora trzeba odwiedzic poslalam maciaszek na pw wiec jak cos piszcie do niej ona wam je poda !!! wkleiłam u Madzi też Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja'] ja nie będę lubieć poniedziałków w przyszłym tygodniu :angryy: oj już nie przesadzaj :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Wyjątek']oj już nie przesadzaj :roll::diabloti: wpadnij ...poznam Cię z Panią Dyrektor :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts