Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wyjątek']No to mi powiedziała.. ;) I co ja biedna zagubiona ma tera począć? :cool3::eviltong:

A taki jak ja se wymarzyłam, to kosztuje ok 3000 z mnie nie stać o. Cała historia :evil_lol:
poczekaj na ten wymarzony jeszcze kilka miechów i go kupisz za z nawiązką 2000 zł :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']poczekaj na ten wymarzony jeszcze kilka miechów i go kupisz za z nawiązką 2000 zł :razz::razz:

Może Ala ma rację...:roll:
Tylko niecierpliwość słaba stroną ;)

Posted

[quote name='Alicja']

Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake:

O ja *******u, ale Ci współczuwam:roll::roll:

Posted

[quote name='Alicja']

Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake:

chcesz się zamienić? :razz:
Jak pójdziesz za mnie na operacje to dostaniesz jeszcze do końca roku :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']...ale postaram się ufocić nasze śląskie śloozaki ...bo już wrócił do domu mój synalek :diabloti:
To Twój synalek jest śląskim śloozokiem?????????????????

Posted

Napisał Alicja

ale ten czas poleciał .........

Napisał Wyjątek
No to mi powiedziała.. ;-) I co ja biedna zagubiona ma tera począć? :cool3::eviltong:

A taki jak ja se wymarzyłam, to kosztuje ok 3000 z mnie nie stać o. Cała historia :evil_lol:

zbieraj , odkładaj , jak pisała mamuśka ... za pare miesiecy ceny znowu spadną ;)

a mi się marzy obiektyw :diabloti: jedyne 65 tysięcy :placz: :evilbat:

Posted

[quote name='Alicja']

A co my mamy powiedziec...? Mnie jeszcze zostały 3 lata do emerytury... muszę... musze... musze... wytrzymać!
Pzdr.

Posted

[quote name='Wyjątek']Może Ala ma rację...:roll:
Tylko niecierpliwość słaba stroną ;)

ha ha ..Moją też :roll:

[quote name='Medorowa']O ja *******u, ale Ci współczuwam:roll::roll:

koffana jesteś :calus:

[quote name='Wyjątek']chcesz się zamienić? :razz:
Jak pójdziesz za mnie na operacje to dostaniesz jeszcze do końca roku :evil_lol:

operacji w rodzinie na ten rok wystarczy :roll:... TZ się właśnie regeneruje po przeszczepie więzadła więc jakoś nie scę :grins:

[quote name='rwpb']To Twój synalek jest śląskim śloozokiem?????????????????

:eviltong::eviltong::eviltong:....nie ....On est moim bodygardem :p

[quote name='Vectra']ale ten czas poleciał .........

noooo......:placz:

zbieraj , odkładaj , jak pisała mamuśka ... za pare miesiecy ceny znowu spadną ;)

a mi się marzy obiektyw :diabloti: jedyne 65 tysięcy :placz: :evilbat:

o masz .... aleś wymyśliła :roll::mad:

[quote name='wykrywka']No to sobie pooglądałam.Tyle ślicznych i radosnych Ozzulków. Następnym razem muszę zacząć wcześniej,bo mam kłopoty z rannym wstawaniem.

:evil_lol::evil_lol:aż spojrzałam na godzinę o której Tu byłas ;)

[quote name='Asiaczek']A co my mamy powiedziec...? Mnie jeszcze zostały 3 lata do emerytury... muszę... musze... musze... wytrzymać!
Pzdr.

Asiaczku.... a ja się nie załapałam na pakiet emerytalny :placz:coś mi tam zabrakło i będę walczyć do 60 tki ....jak nie padnę na placu boju ....TZ już roztacza taką wizję ....że padnę wśród dzieci ....:diabloti::evil_lol:

[quote name='Bullila.nl']Doberek:hand:
Doberek :multi:

Posted

[quote name='Alicja']

nawet stoczyłam słowną wojenkę z panem z air bites przez telefon [ aż TZ się zdziwił że w kwestiach technicznych mam takie gadane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ] na temat dostarczania na moją wsię :angryy: ustrojstwa zwanego internetem :diabloti:....alem se pogadała... musiałam na kims się wyładować :evil_lol:.....potem zresetowałam routera i zaczęło działać aczkolwiek nie jestem pewna o so w tym wszystkim biega bo za chwilkę sąsiadka posłała mi smsa że nie ma netu :roll: i czy u mnie jest ...więc ja nie wiem czy to ja se naprawiłam czy dostałam extra przesyłkę :diabloti::evil_lol:

se naprawiłaś pewnie

i nie wiem skąd w takiej małej istotce:diabloti::diabloti::diabloti: tyyyyyyyyyle agresji:crazyeye:

[quote name='Alicja']

:angryy: All nie wkurzaj ludzi którzy na takie CUDA jnie moga liczyć:eviltong::eviltong::eviltong:

rok w domu i jeszcze narzeka:cool1:

witajka

Posted

[quote name='Alicja']ale Cię szybko z wyrka wymiotło :diabloti::evil_lol:...Witam :multi::multi:
nie lubię poniedziałków :angryy: :diabloti:
bo muszę rano wstawac :placz: :placz:

Posted

czesc laleczko:loveu:
jak dzionek mija? bo u nas deszczowo i ciemno. Ale nie narzekamy bo lubimy jak zimniej:multi:.
A praca sie nie martw..... jestes twarda babeczka... mimo ze taka drobniusia:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
aaaaa.......a uświadomiłaś kolegę , ze ja za leniwa na wystawy i Ozzulek repem nie jest :roll:.... ale miło Nam ze Ozzul się podoba :loveu::loveu::loveu:

Nie... powiedzialam ze Ozzy zbyt przystojny i wszystkie laski sie go wstydza i nie chca mu dac:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']se naprawiłaś pewnie

i nie wiem skąd w takiej małej istotce:diabloti:\ tyyyyyyyyyle agresji:crazyeye:

:angryy: All nie wkurzaj ludzi którzy na takie CUDA jnie moga liczyć:eviltong:

rok w domu i jeszcze narzeka:cool1:

witajka

witajka :p

[quote name='jonQuilla']przyszłam podpisać listę obecności :eviltong:

i oczywiście grzecznie i z uśmiechem na buzi się przywitać :)

DZIEŃ DOBRY MAMUNIU :loveu::multi:

dobry wieczór córciu:loveu:

[quote name='Vectra']nie lubię poniedziałków :angryy: :diabloti:
bo muszę rano wstawac :placz:

ja nie będę lubieć poniedziałków w przyszłym tygodniu :angryy:

[quote name='evaxon']czesc czołem Aluśka:multi:

cześć Effuśka :multi::multi:

[quote name='lolka75']czesc laleczko:loveu:
jak dzionek mija? bo u nas deszczowo i ciemno. Ale nie narzekamy bo lubimy jak zimniej:multi:.
A praca sie nie martw..... jestes twarda babeczka... mimo ze taka drobniusia:loveu:

Loluś ...i ja czasem pękam :oops:

[quote name='furciaczek']Nie... powiedzialam ze Ozzy zbyt przystojny i wszystkie laski sie go wstydza i nie chca mu dac:evil_lol:

ha ha ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tengusia']przepraszam za offik :oops:

Pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna w Częstochowie, moze to wlasnie jest szansa dla Dragona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10716009#post10716009 dane osoby ktora trzeba odwiedzic poslalam maciaszek na pw wiec jak cos piszcie do niej ona wam je poda !!!

wkleiłam u Madzi też