zuzolandia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 STO LAT STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH ZYJE PAN OZZULINSKI NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STO LAT STO LAT NIECH ZYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
emdziolek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witaski!:multi: I tutaj też jestem:razz: :BIG:OZZY- WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO!!:BIG: ale żem se zaległości wszedzie narobiła:evil_lol: Buziaki!:multi: Quote
Atkaaaa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wszystkiego najlepszego :D :D :D Może Pańcia sprawi Ozzulkowi kolege na urodziny :) Zapraszam na wątek dobka do adopcji-link w podpisie Quote
BoJa2 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::laola: WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO życzą Kamcia i Dusia Quote
zoil Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 i my sie dolaczamy do zyczen!!:BIG: cmok! od teq;] Quote
rwpb Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nie mogę przepuścić takiej okazyji :eviltong: Naj, naj, naj wszystkiego!!! [SIZE=1]Kiedy jubel? Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='zuzolandia'] STO LAT STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH ZYJE PAN OZZULINSKI NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STO LAT STO LAT NIECH ZYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='emdziolek']Witaski!:multi: I tutaj też jestem:razz: :BIG:OZZY- WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO!!:BIG: ale żem se zaległości wszedzie narobiła:evil_lol: Buziaki!:multi: [quote name='Atkaaaa']Wszystkiego najlepszego :D :D :D Może Pańcia sprawi Ozzulkowi kolege na urodziny :) Zapraszam na wątek dobka do adopcji-link w podpisie [quote name='BoJa']:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::laola: WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO życzą Kamcia i Dusia [quote name='zoil']i my sie dolaczamy do zyczen!!:BIG: cmok! od teq;] [quote name='rwpb']Nie mogę przepuścić takiej okazyji :eviltong: Naj, naj, naj wszystkiego!!! [SIZE=1]Kiedy jubel? Dziękujemy za kolejne życzonka :multi::loveu::multi: [SIZE=3]dodatkowo nam miło ze odwiedzili nas nowi goście :multi: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 No dobra to i jubel niech jest ;) :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 juuupi mamy imprezkę :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Wyjątek']juuupi mamy imprezkę :multi::multi::multi: licha bo licha ale jest ;) [quote name='Vectra']Już mam śpiewac ? :diabloti: no ja nie wiem na co czekasz ;) Quote
furciaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [CENTER]:BIG::tort::BIG: :laola: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :loveu: [/CENTER] Quote
groszek83 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 O urodzinki Sto lat!! dla Ozziego:new-bday: Quote
Pandisia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Wyjątek']To ja rozkręcę tą imprezę :evil_lol: Niezła imprezka :razz: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='furciaczek']:BIG::tort::BIG: :laola: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :loveu: [quote name='rwpb']A kaj Ozzulek w czapeczce? [quote name='groszek83']O urodzinki Sto lat!! dla Ozziego:new-bday: [quote name='Wyjątek']To ja rozkręcę tą imprezę :evil_lol: [quote name='Pandisia']Niezła imprezka :razz: no prosze tu impra a Ozzy zgubił czapeczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja też wpadam z życzonkami dla Ozulka i wielkimi miziakami:multi::multi::multi: Sto lat w zdrówku, żeby ci Ozzulku zawsze coś pysznego wpadało do twojej morduchy, żeby nigdy nie brakowało piłeczek do gryzienia, pięknych miejsc do spacerkowania, koleżanek do ... wariowania, kochających ludzi u boku i ciotek do lizania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Torcik miał być Ozzulkowy, ale coś nie wyszło ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='agnes1']Ja też wpadam z życzonkami dla Ozulka i wielkimi miziakami:multi::multi::multi: Sto lat w zdrówku, żeby ci Ozzulku zawsze coś pysznego wpadało do twojej morduchy, żeby nigdy nie brakowało piłeczek do gryzienia, pięknych miejsc do spacerkowania, koleżanek do ... wariowania, kochających ludzi u boku i ciotek do lizania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Torcik miał być Ozzulkowy, ale coś nie wyszło ;):evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:udał Ci się torcik rewelacyjnie :multi::loveu:.....Ozzulek obliże Cię w podziękowaniu za życzonka przy okazji ;):multi: Quote
agnes1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:udał Ci się torcik rewelacyjnie :multi::loveu:.....Ozzulek obliże Cię w podziękowaniu za życzonka przy okazji ;):multi: Nie wiem czy mnie obliże :roll: ale na pewno Klockową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Trochę spóźniona, sorki... Sto lat dla Ozzulka! [SIZE=2]Asiaczki pamiętają... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='agnes1']Nie wiem czy mnie obliże :roll: ale na pewno Klockową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak zdążysz uciec ;) to nie :evil_lol::evil_lol:..ale Klocusiowej nie odpuści ;) [quote name='Asiaczek']Trochę spóźniona, sorki... Sto lat dla Ozzulka! [SIZE=2]Asiaczki pamiętają... Pzdr. Dziękuję w imieniu Ozzulka :loveu::multi: Wczoraj pojechaliśmy na Bezludzie , zeby Ozzulek się wyszalał urodzinkowo ...ale szalały komary :angryy:...jesteśmy podziabani wszyscy :roll:...foteczek kilka mam ale wstawię jak wrócę ;) Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 I jak tam Ozzy śpi skacowany po wczorajszej imprezce?:cool3: Quote
Rinuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ooops czyżbym ominęła urodzinki Ozzulka naszego kochanrgo ? :shake::shake: oj ja niedobra :shake::shake: 100 lat Ozulllku :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts