Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjątek napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
no i wszystko jasne ;)

ale to nie megapixelów miliony decydują o jakości zdjęcia :cool3:
no chyba , że drukujesz foty :p to wtedy czym więcej pixwelów tym lepszej jakości i większy druk ;) więc przy wyborze aparatu , tym się nie sugeruj :diabloti:
szybkość AFu , jasność obiektywu :cool3: , to jest cenniejsze ..... bo jak lipny AF , to i 40 milionów megapixeli nie pomoże :p

Widziałam fotki :multi: fszystkie :diabloti:

a tatko to może autem jeździc ? bez uszczerbku ? :razz:

mówisz , że jeszcze 5 miesięcy w domu :crazyeye: :mdleje: :evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']http://images50.fotosik.pl/1/e003ab06cf0b2e6c.jpg
co było takie smaczne? :)

ooo mnie nie pytaj ...ja z nim w trawie nie buszuję :evil_lol:

[quote name='jonQuilla']Ozzy udoskonala swój patent na robienie kręgów :evil_lol::evil_lol:

http://img451.imageshack.us/img451/2718/crop49ju.jpg

oooo widzę jeszcze pewne niedoskonałości... chyba chłopaka muszę wziąć na przeszkolenie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']ale to nie megapixelów miliony decydują o jakości zdjęcia :cool3:
no chyba , że drukujesz foty :p to wtedy czym więcej pixwelów tym lepszej jakości i większy druk ;) więc przy wyborze aparatu , tym się nie sugeruj :diabloti:
szybkość AFu , jasność obiektywu :cool3: , to jest cenniejsze ..... bo jak lipny AF , to i 40 milionów megapixeli nie pomoże :p

i FOTOGRAF :eviltong::eviltong:

Widziałam fotki :multi: fszystkie :diabloti:

niewszystkie bo jeszcze nie wszystkie dałam :evil_lol::evil_lol:...ale te to już na 100% w koszu wylądują :p

a tatko to może autem jeździc ? bez uszczerbku ? :razz:

jeździ ... bo ma przestawiony kąt zgięcia tak że dosięga stopą do sprzęgła więc przy okazji gimnastykuje nogę [ tyle że też nie na dłuższą drogę ]... ale stawać na niej nie może ...tylko na 2 kulach i 1 nózi :p

mówisz , że jeszcze 5 miesięcy w domu :crazyeye: :mdleje: :evil_lol:

no miałam na myśli powrót do pracy i wychodzenie ze psem :p

Posted

[quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: ło jaaa ale ufo widziałam na niebie...
więc te kręgi może faktycznie są robione przez obcych a Ozzy tylko udaje :roll:

no i sie wydało :cool1:

[quote name='Rinuś']Wstałam i przyszłam sie przywitać :loveu:
Alu coraz lepsze fotki Ci wychodzą :multi:

żartowałaś ....praffda :roll:

[quote name='rwpb']To Ozzy ma prywatny samolot? No, no...

no ba .... ma sie ten gest ...na 4 te urodziny mu kupiliśmy ...mus było przetestować :p

Posted

Moj znajomy wpadl do nas na kawe i zastal mnie przy kompie ogladajaca fotki Ozziego... tak sie skubany zachwycal ze chyba z pol galerii Twojej obejzal i nie moglam go od kompa odciagnac:evil_lol:
Kazal przekazac ze jak Ozzulec zostanie tatusiem to on chce szczeniaka i juz teraz moze zarezerwowac jak zajdzie potrzeba:lol: bo to jest dopiero Ast a nie te angielskie niewygledne chudzielce:loveu:

Posted

Jak już macie ten samolocik, to może pofotkaj śloozaki odgórnie, bo obiecałaś jutro jak polezę na psacer zrobie foty śląskim śloozakom
Jutro było parę dni temu :lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Moj znajomy wpadl do nas na kawe i zastal mnie przy kompie ogladajaca fotki Ozziego... tak sie skubany zachwycal ze chyba z pol galerii Twojej obejzal i nie moglam go od kompa odciagnac:evil_lol:
Kazal przekazac ze jak Ozzulec zostanie tatusiem to on chce szczeniaka i juz teraz moze zarezerwowac jak zajdzie potrzeba:lol: bo to jest dopiero Ast a nie te angielskie niewygledne chudzielce:loveu:

aaaaa.......a uświadomiłaś kolegę , ze ja za leniwa na wystawy i Ozzulek repem nie jest :roll:.... ale miło Nam ze Ozzul się podoba :loveu::loveu::loveu:

[quote name='rwpb']Jak już macie ten samolocik, to może pofotkaj śloozaki odgórnie, bo obiecałaś jutro jak polezę na psacer zrobie foty śląskim śloozakom
Jutro było parę dni temu :lol:

:oops::oops::oops:no i stydam przeokropnie ....ale na swoje usprawiedliwienie mam niekorzystne warunki pogodowe i to że na psacerki chodzę sama z Ozzulkiem i oki muszę mieć dookoła głowy ze względu na braki cywilizacyjne wśród mieszkańców mojego wypizdowa ...którzy to wywalają rano swoje boorki z domow a wołają na nocleg jak zmierzcha :angryy:...ale postaram się ufocić nasze śląskie śloozaki ...bo już wrócił do domu mój synalek :diabloti:

Posted

31 stron watku do przegladniecia ale z was gaduly :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fajniasty tez Ozzulec jak zawsze i od zawsze :loveu:

owady, owoce, kfiatki, samolociki tez sliczniaste :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']nie żartowałam a co ? :razz:

nic :calus:

[quote name='Tengusia']31 stron watku do przegladniecia ale z was gaduly :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to ONE :roll:

fajniasty tez Ozzulec jak zawsze i od zawsze :loveu:

owady, owoce, kfiatki, samolociki tez sliczniaste :loveu:

cieszkam :multi::multi::multi:

Za tydzień o tej porze będę przeżywać straszne katorgi :roll:... 25 sierpnia wracam do pracy :placz::placz::placz: po rocznym urlopie zdrowotnym :cool1:..... już mi wysiadają nerwy :shake:

Posted

Vectra napisał(a):
ale to nie megapixelów miliony decydują o jakości zdjęcia :cool3:

No to mi powiedziała.. ;) I co ja biedna zagubiona ma tera począć? :cool3::eviltong:

A taki jak ja se wymarzyłam, to kosztuje ok 3000 z mnie nie stać o. Cała historia :evil_lol: