Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rwpb']Różniście to nazywają... śpiochu. Byłaś już :painting: ???

baaaaaa....płynęłam wpław na drugą stronę ulicy :angryy::eviltong:

[quote name='apple']Nie cygań - spałaś:diabloti:

nie spałam :mad:

nawet stoczyłam słowną wojenkę z panem z air bites przez telefon [ aż TZ się zdziwił że w kwestiach technicznych mam takie gadane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ] na temat dostarczania na moją wsię :angryy: ustrojstwa zwanego internetem :diabloti:....alem se pogadała... musiałam na kims się wyładować :evil_lol:.....potem zresetowałam routera i zaczęło działać aczkolwiek nie jestem pewna o so w tym wszystkim biega bo za chwilkę sąsiadka posłała mi smsa że nie ma netu :roll: i czy u mnie jest ...więc ja nie wiem czy to ja se naprawiłam czy dostałam extra przesyłkę :diabloti::evil_lol:

Posted

rwpb napisał(a):
Różniście to nazywają... śpiochu. Byłaś już :painting: ???

Przypomniałaś mi, że muszę kundle wyprowadzić:placz::placz:
Ale nie pójdę, śpią, to niech śpia, ja też sobie pośpię i będziemy spać razem:roll:

To tyle - witaj Alu:hand:

Posted

[quote name='Alicja']

nawet stoczyłam słowną wojenkę z panem z air bites przez telefon [ aż TZ się zdziwił że w kwestiach technicznych mam takie gadane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ] na temat dostarczania na moją wsię :angryy: ustrojstwa zwanego internetem :diabloti:....alem se pogadała... musiałam na kims się wyładować :evil_lol:.....potem zresetowałam routera i zaczęło działać aczkolwiek nie jestem pewna o so w tym wszystkim biega bo za chwilkę sąsiadka posłała mi smsa że nie ma netu :roll: i czy u mnie jest ...więc ja nie wiem czy to ja se naprawiłam czy dostałam extra przesyłkę :diabloti::evil_lol:

Ukradłaś sąsiadce neta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']I znowu poszła spać :diabloti:

obiada idę skonsumować i sprzątać :p

[quote name='Medorowa']Przypomniałaś mi, że muszę kundle wyprowadzić:placz::placz:
Ale nie pójdę, śpią, to niech śpia, ja też sobie pośpię i będziemy spać razem:roll:

To tyle - witaj Alu:hand:

Ozzy też śpi ....w łóżku ...a chciałabym pościel zmienić ...tylko co mam spod psa wyciągać :hmmmm:

cze Madź :hand:

Posted

[quote name='Rinuś']Ukradłaś sąsiadce neta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll:....nooooo właśnie tak se pomyślałam :evil_lol:...ale to niemożliwe :p

Posted

[quote name='rwpb']Mieszkacie w Wenecji, czy cóś?

:razz::razz:taaaa po deszczu prawie jak Wenecja
....nawet kiedyś zapach jak kanalizacja miała awarię :roll: był ten sam :angryy:

Posted

Alu, mam tak straszne tyły w galeriach, że aż wstyd :oops: Co się stało panu C? :-o Nieźle wygląda w tym rusztowaniu, jak Robocop, mógłby na to ustrojstwo laski rwać :evil_lol: Duuużo zdrowia!

Klockowa, na Offie poznałam ludzi z Jastrzębia, którzy strasznie wychwalali niejakiego Pawcia, mającego tam salon tatuażu. Znasz ty takiego? :cool3:

Posted

[quote name='Wyjątek']Wiiiiidzęęęęęę :multi:
http://images48.fotosik.pl/1/a1be3a4d338cbac0.jpg
aaale uśmiech :D i ktoś sie chyba trawy najadł :evil_lol:

no masz ...cudownie uzdrowiona :evil_lol:
je bo lubi :pczasami ;)

[quote name='jonQuilla']ooo i Ozzy jest znów :multi::loveu:

http://images48.fotosik.pl/1/a1be3a4d338cbac0.jpg ze stylową ozdobą na języku :evil_lol:

cały czas jest :diabloti:
ozdoba to klasyka :loveu:

[quote name='Bullila.nl']http://images44.fotosik.pl/1/03fc3cbb0179e6a8.jpg

tak wyglada jakby chcial powiedziec ze jest znudzony tym aparatem:evil_lol:
oj .... całkiem możliwe że masz rację :razz::razz:

[quote name='asher']Alu, mam tak straszne tyły w galeriach, że aż wstyd :oops: Co się stało panu C? :-o Nieźle wygląda w tym rusztowaniu, jak Robocop, mógłby na to ustrojstwo laski rwać :evil_lol: Duuużo zdrowia!

Panu C . puściło więzadło w kolanku ...które nie pytaj :razz: ...konował ortopeda w naszej przychodni chirurgicznej i ortopedycznej leczył go 5 lat :angryy:...tak , że skończyło się na usunięciu 1/3 łękotki , jakiś tam kikutków :roll::evil_lol:...i przeszczepie więzadła .... czyli jest po 2 operacjach ...i se siedzi w domu od 29 maja :roll:....uffff ....podobno jeszcze z 5 iesięcy se posiedzi ...tak mu lekarz prowadzący oznajmił w szpitalu :cool1:
rusztowanko sexi ;)laski się ogladają :evil_lol:

Klockowa, na Offie poznałam ludzi z Jastrzębia, którzy strasznie wychwalali niejakiego Pawcia, mającego tam salon tatuażu. Znasz ty takiego? :cool3:

:evil_lol::evil_lol:ciekawe co im takiego zrobił ;)

Posted

O matko! Kikutki, łękotki... to się chłopina nacierpiał :shake: Ale noga będzie sprawna mam nadzieję?

:evil_lol::evil_lol:ciekawe co im takiego zrobił

Jakieś kły mamuta mieli w uszach, nie wiem, czy to sprawka Pawcia :evil_lol: Ale ludzie strasznie fajni, jak się nawzajem dowiedzieliśmy ile mamy lat, to nam szczęki opadły. Oni właśnie skończyli liceum :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rwpb']O, następne fajne fotki :loveu:
http://images46.fotosik.pl/1/e7b7e5f9caa0a0f3.jpg - śpiewa?

ćwiczy przed występem w Filharmonii :evil_lol:

[quote name='lolka75']Ozulek!!!!! mordo ty moja:loveu::multi::loveu:
jakiz on dostojny, powazny, przepiekny:loveu:

a już myślałam , że ta radość z mojego powodu :roll::razz::evil_lol:

[quote name='asher']O matko! Kikutki, łękotki... to się chłopina nacierpiał :shake: Ale noga będzie sprawna mam nadzieję?

wycieli kikutek ale ma kule :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....[Klockowa ściskała :diabloti::evil_lol: ]....no ja też mam nadzieję , zenoga wróci do pełnej sprawności :razz::razz:

Jakieś kły mamuta mieli w uszach, nie wiem, czy to sprawka Pawcia :evil_lol: Ale ludzie strasznie fajni, jak się nawzajem dowiedzieliśmy ile mamy lat, to nam szczęki opadły. Oni właśnie skończyli liceum :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaaaaa to całkiem możliwe ;)