Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dziś będą fotaski ale nie teraz , teraz tylko 1 z wczoraj Quote
sota36 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czesc Ozuulkowa - widze, ze u Was zaczynaja sie jesienne klimaty:(:(:( Quote
BeaC Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 he he he a teraz dzisiaj węda zdjęcia nie teraz tylko potem ha ha ha witaj-cie Allz Ozz:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 cześć Mamcia :multi::loveu: to ja z niecierpliwością czekam na fotki spacerowe Ozzulca :multi::multi: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A to co jakies ćwiczenia w maskowaniu:crazyeye::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/267/34447574f73a22c9.jpg Witaj Alutka:loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='sota36']Czesc Ozuulkowa - widze, ze u Was zaczynaja sie jesienne klimaty:(:(:( noooo:-(..tak nas dopadło [quote name='BeaC']he he he a teraz dzisiaj węda zdjęcia nie teraz tylko potem ha ha ha witaj-cie Allz Ozz:multi::multi: witanko :multi:...ano będą ;) [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::loveu: to ja z niecierpliwością czekam na fotki spacerowe Ozzulca :multi::multi: cześć Córcia :multi::loveu:...będą fotaski ale popołudnienkiem [quote name='apple']A to co jakies ćwiczenia w maskowaniu:crazyeye::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/267/34447574f73a22c9.jpg Witaj Alutka:loveu: witaj :loveu: dopadł nas romantyczny i nostalgiczny nastrój :roll: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'] witaj :loveu: dopadł nas romantyczny i nostalgiczny nastrój :roll:Ahaaaaaaa no ten romantyczny to widzę a gdzie ta nostalgia:hmmmm: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='apple']Ahaaaaaaa no ten romantyczny to widzę a gdzie ta nostalgia:hmmmm: we wnyntrzu :grins: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja']we wnyntrzu :grins:Aaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaa:roll: wiedziałam ze mam problemy ze sztuką nowoczesna:evil_lol: Quote
Pandisia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Alicjo jaki byś miała piękny kalendarz z tymi (pięknymi) Ozzulkowymi zdjęciami. Już go widzę oczyma wyobraźni :lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 witaj mamuska w jesiennych klimatach ... bu znowu zima będzie :( wpadłam na kawusie , 4 kawusie :diabloti: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 a ja goopia w samotnosci kawe piłam :roll: to ja poprosze teraz soczek jabłkowy :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Też che kawę. Jeszcze nie piłam :) heeej Aluś! :multi: Quote
Selket Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cześć Nostalgiczna Panienko :calus: Mnie też powoli dopada ten nastrój....Ale ja go lubię ;) Quote
lolka75 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czesc Ozzulki kosiane:loveu::multi: Jesien jest cuuuuuuuudowna!!!:multi: Wszystko co najlepsze w zyciu spotkalo mnie na jesien:loveu:. Uwielbian jak szeleszcza liscie, jak jest szaro i zimno na zewnatrz a ja siedze w domku, pala sie malenkie lampy i swiece, a ja mam super ksiazke w rece. Wszystko otulone takim tajemniczym klimatem. Piesek (pieski) leza i grzeja stopy.... Jak mozna nie lubic jesieni? To czas przemyslen, zastanowienia sie, filozofii. I czas na poglebienie uczuc:loveu: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lolka75 napisał(a):Czesc Ozzulki kosiane:loveu::multi: Jesien jest cuuuuuuuudowna!!!:multi: Wszystko co najlepsze w zyciu spotkalo mnie na jesien:loveu:. Uwielbian jak szeleszcza liscie, jak jest szaro i zimno na zewnatrz a ja siedze w domku, pala sie malenkie lampy i swiece, a ja mam super ksiazke w rece. Wszystko otulone takim tajemniczym klimatem. Piesek (pieski) leza i grzeja stopy.... Jak mozna nie lubic jesieni? To czas przemyslen, zastanowienia sie, filozofii. I czas na poglebienie uczuc:loveu: pięknie powiedziane :loveu: ja sobie jeszcze wyobraziłam wiejski domek np. w Bieszczadach :loveu:....ale...rzeczywistosc nie jest taka fajna :placz: w mieście zima tez jest okropna...zaraz breja i śnieg z błotem :shake: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cześc ciotka :loveu: gdzie Ty się podizewasz powiedz? Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaa:roll: wiedziałam ze mam problemy ze sztuką nowoczesna:evil_lol: null romantyzmu w tobie :obrazic: [quote name='Bullila.nl']Ja tak na szybko BRY....i lece:hand: bry i leć :hand: [quote name='Pandisia']Alicjo jaki byś miała piękny kalendarz z tymi (pięknymi) Ozzulkowymi zdjęciami. Już go widzę oczyma wyobraźni :lol: mmmmmmmmmmmmmmm...i siem rozmarzyłam ;) [quote name='Vectra']witaj mamuska w jesiennych klimatach ... bu znowu zima będzie :( wpadłam na kawusie , 4 kawusie :diabloti: teraz się zorientowałam ze wypiłam tylko 1 kaff :razz: z tego powodu że idzie zima i mija kolejny rok nie lubiam jesieni :shake: [quote name='rufusowa']a ja goopia w samotnosci kawe piłam :roll: to ja poprosze teraz soczek jabłkowy :loveu: no widzisz ....my tak rankiem razem przy kaffusi póki się da :razz: [quote name='Wyjątek']Też che kawę. Jeszcze nie piłam :) heeej Aluś! :multi: cze Rekonwalescentko :multi: [quote name='Selket']Cześć Nostalgiczna Panienko :calus: Mnie też powoli dopada ten nastrój....Ale ja go lubię ;) :evil_lol:..panienką to ja tylko jestem w świetle kościoła ;) [quote name='lolka75']Czesc Ozzulki kosiane:loveu::multi: Jesien jest cuuuuuuuudowna!!!:multi: Wszystko co najlepsze w zyciu spotkalo mnie na jesien:loveu:. Uwielbian jak szeleszcza liscie, jak jest szaro i zimno na zewnatrz a ja siedze w domku, pala sie malenkie lampy i swiece, a ja mam super ksiazke w rece. Wszystko otulone takim tajemniczym klimatem. Piesek (pieski) leza i grzeja stopy.... Jak mozna nie lubic jesieni? To czas przemyslen, zastanowienia sie, filozofii. I czas na poglebienie uczuc:loveu: moja Loluś :loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='rufusowa']pięknie powiedziane :loveu: ja sobie jeszcze wyobraziłam wiejski domek np. w Bieszczadach :loveu:....ale...rzeczywistosc nie jest taka fajna :placz: w mieście zima tez jest okropna...zaraz breja i śnieg z błotem :shake: a ja nie byłam jeszcze w Bieszczadach :shake: [quote name='Rinuś']Cześc ciotka :loveu: gdzie Ty się podizewasz powiedz? jak to gdzie ....teraz przy kompecku :grins: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'] jak to gdzie ....teraz przy kompecku :grins: a wcześniej gdzie? spowiadaj się ino mi tu :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']a wcześniej gdzie? spowiadaj się ino mi tu :evil_lol: ...................................................................................:grins: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja']...................................................................................:grins: nooo to wyczytałam z tego tajnego kodu, że byłaś na........ dziwnym spotkaniu z Panami...:diabloti: Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'] cze Rekonwalescentko :multi: cześć! Rekonwalescentka już na własnej kanapie! :D :multi: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']nooo to wyczytałam z tego tajnego kodu, że byłaś na........ dziwnym spotkaniu z Panami...:diabloti:o .... że .....niby co ....że niby Ja ....ONI zostali SAMI :roll::diabloti:a MY pojechaŁYŚMY :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116138&page=11 TAM [quote name='Wyjątek']cześć! Rekonwalescentka już na własnej kanapie! :D :multi: nie ma to jak w domeczku ;) Quote
Recommended Posts