Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']

aaaaaaa...... to Wy jeszcze żyjecie :multi:

No pewnie, że żyjemy :lol: Co prawda moja noga ledwo, ale mimo wszystko nastąpił wielki come back ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']No pewnie, że żyjemy :lol: Co prawda moja noga ledwo, ale mimo wszystko nastąpił wielki come back ;):evil_lol:

ooooo to idę zaraz poczytać co z nóżką :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
ooooo to idę zaraz poczytać co z nóżką :razz::razz:

Operację miałam. I za tydzień kolejną. od lutego już tak z tym żyje i czasu mi na wszystko brakuje :/ Ale już chodzę, przynajmniej chwilowo, więc jest ok :) Powracam do życia prawdziwego i na dogo :)

A długo nas nie było, bo i Gamy u mnie nie było:( Mieszkała u dziadków, co ją rozbestwiali z dnia na dzień :evil_lol:

Ale przypominamy o sobie i będziemy znów zaglądać :multi:

Posted

no tak...zdecydowanie to było świateczne powitanie :) :multi::loveu:

no to poszalałaś ze zdjęciami :crazyeye::crazyeye:

ciut długo się otwierały ale widziałam wszystkie Ozzulowe...te na nogach i te na plecach :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:
oraz roślinki
:loveu:

Posted

[quote name='Wyjątek']Operację miałam. I za tydzień kolejną. od lutego już tak z tym żyje i czasu mi na wszystko brakuje :/ Ale już chodzę, przynajmniej chwilowo, więc jest ok :) Powracam do życia prawdziwego i na dogo :)

A długo nas nie było, bo i Gamy u mnie nie było:( Mieszkała u dziadków, co ją rozbestwiali z dnia na dzień :evil_lol:

Ale przypominamy o sobie i będziemy znów zaglądać :multi:

oj to współczuję bo mam operowanego / teraz po 2 operacjach nogi / TZta :roll:...
miło Nam że będziecie zaglądać ;)

[quote name='Wyjątek']taaa blueconnect znów szaleje.... jedyne zdjecie jakie ukazało się moim oczom to to:
http://images24.fotosik.pl/266/7d8415853e8cf519.jpg
a tam nie ma Ozzy'ego :placz::placz::placz:

a taki miał być niezawodny :mad:

[quote name='Rinuś']Mina Ozzulka bezcenna :evil_lol:

za wszystko inne zaplacisz kartą MasterCard:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']no tak...zdecydowanie to było świateczne powitanie :) :multi::loveu:

no to poszalałaś ze zdjęciami :crazyeye::crazyeye:

ciut długo się otwierały ale widziałam wszystkie Ozzulowe...te na nogach i te na plecach :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:
oraz roślinki
:loveu:

mówiłam że będzie tysiąc pińcet sto dziewięcet :pa tera nie bedzie :p