Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Dopełniam do 1500 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Coraz ladniejsze te foty Ci wychodza:multi: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='furciaczek']Coraz ladniejsze te foty Ci wychodza:multi: dla Takiego modela :loveu::loveu:.....WARTO ;)aczkolwiek długa droga przede mną Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 ostatnie 3 Ozzulki w tym 1 zupełnie nieudane ale mina niepowtarzalna z podgryzania dziurawca :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'] aaaaaaa...... to Wy jeszcze żyjecie :multi: No pewnie, że żyjemy :lol: Co prawda moja noga ledwo, ale mimo wszystko nastąpił wielki come back ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 znaki na niebie :roflt: i siakieś takie :cool1: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek']No pewnie, że żyjemy :lol: Co prawda moja noga ledwo, ale mimo wszystko nastąpił wielki come back ;):evil_lol: ooooo to idę zaraz poczytać co z nóżką :razz::razz: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'] ooooo to idę zaraz poczytać co z nóżką :razz::razz: Operację miałam. I za tydzień kolejną. od lutego już tak z tym żyje i czasu mi na wszystko brakuje :/ Ale już chodzę, przynajmniej chwilowo, więc jest ok :) Powracam do życia prawdziwego i na dogo :) A długo nas nie było, bo i Gamy u mnie nie było:( Mieszkała u dziadków, co ją rozbestwiali z dnia na dzień :evil_lol: Ale przypominamy o sobie i będziemy znów zaglądać :multi: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 taaa blueconnect znów szaleje.... jedyne zdjecie jakie ukazało się moim oczom to to: http://images24.fotosik.pl/266/7d8415853e8cf519.jpg a tam nie ma Ozzy'ego :placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no tak...zdecydowanie to było świateczne powitanie :) :multi::loveu: no to poszalałaś ze zdjęciami :crazyeye::crazyeye: ciut długo się otwierały ale widziałam wszystkie Ozzulowe...te na nogach i te na plecach :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: oraz roślinki :loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek']Operację miałam. I za tydzień kolejną. od lutego już tak z tym żyje i czasu mi na wszystko brakuje :/ Ale już chodzę, przynajmniej chwilowo, więc jest ok :) Powracam do życia prawdziwego i na dogo :) A długo nas nie było, bo i Gamy u mnie nie było:( Mieszkała u dziadków, co ją rozbestwiali z dnia na dzień :evil_lol: Ale przypominamy o sobie i będziemy znów zaglądać :multi: oj to współczuję bo mam operowanego / teraz po 2 operacjach nogi / TZta :roll:... miło Nam że będziecie zaglądać ;) [quote name='Wyjątek']taaa blueconnect znów szaleje.... jedyne zdjecie jakie ukazało się moim oczom to to: http://images24.fotosik.pl/266/7d8415853e8cf519.jpg a tam nie ma Ozzy'ego :placz::placz::placz: a taki miał być niezawodny :mad: [quote name='Rinuś']Mina Ozzulka bezcenna :evil_lol: za wszystko inne zaplacisz kartą MasterCard:evil_lol: [quote name='jonQuilla']no tak...zdecydowanie to było świateczne powitanie :) :multi::loveu: no to poszalałaś ze zdjęciami :crazyeye::crazyeye: ciut długo się otwierały ale widziałam wszystkie Ozzulowe...te na nogach i te na plecach :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: oraz roślinki :loveu: mówiłam że będzie tysiąc pińcet sto dziewięcet :pa tera nie bedzie :p Quote
Recommended Posts