Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][I]Aluuuu...tak myślę iść na studia na pedagogikę w Toruniu na UMK, ale nie wiem czy się w tym spełnię...myślisz, że się nadaję ? :diabloti:[/I][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Cześć pracusiu:multi::multi::multi:

to niesprawiedliwe:placz::placz::placz: ty od 4 lipca idziesz na urlop???

:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

Zapraszam do głosowania na kotka Betbet w konkursie fotograficznym Bewetu. Wystraczy wejśc na forum bewet, zalogować się, wejść w dział konkursy, głosowanie na zdjęcie miesiąca edycja II. Za wygrane pieniążki (100 zł) Betbet zakupi 20 kg karmy dla fundacji AST i chyba dla schroniska Sopot (nie pamiętam dokładnie :oops: ). Zapraszam do głosowania ;) Dzięki Wam ASTy dostaną troszkę jedzonka, a dla nich to wiele, bo są naprawdę w trudnej sytuacji.....

Alu, wybacz, że u Cia :oops: :oops:

Posted

[quote name='agbar']buuuuu..nie zdazylam na dzien dobry:placz:
Krzykne moze uslyszysz:

[SIZE=6]dzien dobry Alicjo mla:loveu::loveu::evil_lol:[/SIZE][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie ślimtaj kochaneńka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]Boshhh jakie pijaki :shake: ja tutaj grzecznie idę spać a Ci piją :diabloti:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a po co poszłaś spać :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Zapraszam do głosowania na kotka Betbet w konkursie fotograficznym Bewetu. Wystraczy wejśc na forum bewet, zalogować się, wejść w dział konkursy, głosowanie na zdjęcie miesiąca edycja II. Za wygrane pieniążki (100 zł) Betbet zakupi 20 kg karmy dla fundacji AST i chyba dla schroniska Sopot (nie pamiętam dokładnie :oops: ). Zapraszam do głosowania ;) Dzięki Wam ASTy dostaną troszkę jedzonka, a dla nich to wiele, bo są naprawdę w trudnej sytuacji.....

Alu, wybacz, że u Cia :oops: :oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz pobiegnę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']cze pracusiu:megagrin:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze choróbko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Fenris']Witam się i ja :p ale na kawem się nie załapał bo zaspał :-([/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa kaff to ja o 7 piłam ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Aluuuu...tak myślę iść na studia na pedagogikę w Toruniu na UMK, ale nie wiem czy się w tym spełnię...myślisz, że się nadaję ? :diabloti:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomyśl czy naprawdę tego chcesz :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Cześć pracusiu:multi:

to niesprawiedliwe:placz: ty od 4 lipca idziesz na urlop???

:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]hey Bea :multi:...jeszcze tylko jutro :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]Siemano ALu z ranka mowie :diabloti:[/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]siemka księżycowa ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Cześć Alu :loveu: [/quote]
:loveu:

[quote name='furciaczek']Przylazlam sie wprosic na kawe:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]za godzinke bedzie kaffa ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam się cieplutko :multi::loveu:

bowiem nad morzem dzisiaj słońce świeci i na niebie nie ma ani jednej chmurki....jest fajna pogoda :loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam się cieplutko :multi::loveu:

bowiem nad morzem dzisiaj słońce świeci i na niebie nie ma ani jednej chmurki....jest fajna pogoda :loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]berek :loveu::loveu:

u Nas też masakrycznie goraco ....:roll:
wróciłam z pracy do domku z zakupkami , ogarnęłam Bazarek ;) , zrobiłam obiadek , teraz piję zimną Colę i zaraz biorę sięza sprzątanko ...potem Was poodwiedzam i wrzucę foteczki [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

raju...jak goraco:shake:
Czesc Pracusiu Alusiu:multi::loveu::multi:
jak to robisz ze Ci sie chce? Ja musze odgruzowac chlpe a nie moge sie zmobilizowac:roll:.
A moze trzeba mnie kopnac w d........ zad:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to szybko rób co masz robić bo ja czekam na foteczki :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
wstawie wstawie ...;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']U nas tyż gorąco......A ja mam w miseczce młodzitki bób :loveu:
Narazie betbet prowadzi...Ale jeszcze kilk głosów by się przydało ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ale ja już głosowałam :oops: 16 czerwca ....zoba tam w postach ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']raju...jak goraco:shake:
Czesc Pracusiu Alusiu:multi::loveu::multi:
jak to robisz ze Ci sie chce? Ja musze odgruzowac chlpe a nie moge sie zmobilizowac:roll:.
A moze trzeba mnie kopnac w d........ zad:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nastaw to kopsnę ;)
mi zostało tylko jeszcze prańko ;)i fasolke po barbarzyńsku dokończyć

na termometrze w kuchni w cieniu mam 30 stopni :mdleje:a podobno jutro ma być jeszcze cieplej [/B][/COLOR][/FONT]