Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Cześć!!!! :loveu: :loveu:
tak trotyl tudzież inna wersja jest najbardziej odpowiednia dla teściowej i teścia też :evil_lol: Może komuś zostało z jakieś rodzinnej imprezki to z chęcią wezmę dla swojej "rodzinki"....
Alicja, Ty nie jesteś wymagająca...Toż to jakieś tam delikatne sugestie nt dziołchy :evil_lol:

uffff a już myślałam żem zołza :p

cześć :loveu::loveu:

[quote name='clockwork']http://images32.fotosik.pl/221/ae1b79f3df40357a.jpg
:turn-l:jednooki bandyta

Ozzulek :loveu: stęskniłam sie za jełopkiem :roll::placz:

nooo Ozzulek też tęskni :-(....pakuje sie do każdego wielkiego auta na parkingu :roll:....i leci ze psacera biegiem na 4te jak powiem że Madzia przyjechała

MŁOTEK!!!!
niech se prezenty z głowy wybije :diabloti:

ja kupie teściowej gumowy :p

czy my mamy wspólną teściową??? :hmmmm: :evil_lol:

kurcze myślisz że to klony :crazyeye::crazyeye:

Witanko Ozzulińska... cmokale dla całej familii...:loveu:

cmokalki for WY :loveu:

JA!! :multi: JA pasuję do twojej wizji przyszłej synowej :multi::diabloti:

ufffff no to już mam synową:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']fakenszit odpadłam na przedbiegach :roflt::roflt::roflt:

:razz: a dlaczemu :p

cześć Mamcia :loveu::loveu::multi:

cześć córcia :multi::loveu:

[quote name='furciaczek']Słuchajcie SPRAWA PILNA!!!!!!!!
POTRZEBUJEMY KRWI DLA BRAJLA!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9974077#post9974077
Dawcą może zostać każdy pies spełniający następujące warunki:
Pies
zdrowy
waga co najmniej 26 kg
wiek pomiędzy 10 m-cy - 7 lat
regularnie odrobaczany, szczepiony przeciwko chorobom zakaźnym oraz zabezpieczony przed pchłami i kleszczami

SZUKAMY POMOCY WSZĘDZIE!!!!

mam nadzieje ze mi wybaczysz Alu tego malego offa...

pisaj koffana pisaj ....zaraz poszukam kto był na oddaniu krwi

wiem że są psiaczki na dogo co oddają krew ...Ozzy jest po gronkowcu :shake:

Posted

Hey kochani. A ja dzisiaj musiałam sama osobiście zrobić rzecz dla mne masakryczną -musiałam wyciągnąć kleszcza z mojego Pandusia :angryy:

A fe fuj be i jak to tam dalej było :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']jak to czemu?
- tipsy
- dużo różu
- tapeta
- york pod pachą

:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

córcia .......bo cza bedzie z Ciebie człowieka zrobić :mad::evil_lol:

[quote name='gops']witanko :razz: biedne te jego pilki :evil_lol: ale cos malo gadacie ..tylko 5 stron nadrabialam :diabloti:

dbamy o Twoje oczy ;)

[quote name='Selket']Hmm..ja odpadłam po pierwszym zdaniu, więc cóż..pozostaje być tą drugą :evil_lol:

w 1szym było że dziołcha mo być fajno :pczyli ....tako do wszystkiego do żartów i na powazne rozmowy ...o charakter mnie się rozchodzi :p

[quote name='evaxon']czesc Alu:diabloti::diabloti::diabloti:

co sie tak myrszczysz Effciu Rosołkowa :loveu:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale Ozzy to morderca pilek

powyżej Aga napisała że on je dostosowuje do swoich potrzeb ;)

[quote name='tygra']cześć Alu :)

cześć Beatko :)

[quote name='Pandisia']Hey kochani. A ja dzisiaj musiałam sama osobiście zrobić rzecz dla mne masakryczną -musiałam wyciągnąć kleszcza z mojego Pandusia :angryy:

A fe fuj be i jak to tam dalej było :evil_lol:

Panduś złapał krwiopijcę :roll:...osz kurcze ....po Ozzym spacerowały ale nie wbijały się ....jak psu mam wyciągać jest oki ...ale jak wlezie taki na mnie to dostaje drgawek :roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']Alus kiedy wpadniesz do Suwalk?:razz:

do schronu zobaczyć co z Nestorkiem ;) ...

a tak na serio to mieliśmy jechać 2 lata temu ale nie chcieli psiaka na kwaterze ...miejscowość ......:hmmmm: Filipowo :razz:...ale mamy plany jeszcze tam kiedyś pojechać w wasze okolice

Posted

[quote name='Alicja']do schronu zobaczyć co z Nestorkiem ;) ...

a tak na serio to mieliśmy jechać 2 lata temu ale nie chcieli psiaka na kwaterze ...miejscowość ......:hmmmm: Filipowo :razz:...ale mamy plany jeszcze tam kiedyś pojechać w wasze okolice
O z tym schrinem to dobry pmysl:cool3::cool3:

Serdecznie zapraszam, ale byloby super sie poznac:multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']O z tym schrinem to dobry pmysl:cool3::cool3:

Serdecznie zapraszam, ale byloby super sie poznac:multi::multi:

może kiedyś ;)

[quote name='Selket']A ja jestem fajna i mnie teściowie nie lubią ni chuchu..to chyba nie o charakter chodzi :evil_lol:

moja też mnie nie lubi ;)a teść mnie nie cierpiał bo jako jedyna zniosłam w ich domu patriarchat :diabloti:...powiedziałam własne zdanie za co wyleciałam na pysk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale to odległe dzieje ...zresztą teść już od kilku lat nie żyje ....mimo wszystko jestem z siebie dumna :p.....bo NIKT mną nie będzie pomiatał :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']

moja też mnie nie lubi ;)a teść mnie nie cierpiał bo jako jedyna zniosłam w ich domu patriarchat :diabloti:...powiedziałam własne zdanie za co wyleciałam na pysk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ale to odległe dzieje ...zresztą teść już od kilku lat nie żyje ....mimo wszystko jestem z siebie dumna :p.....bo NIKT mną nie będzie pomiatał :cool1:
Aha...to chyba taka sama histria..Bo ja też powiedziałam parę słów prawdy i tego co myślę... Za to dostałam kilka wyzwisk etc.. No i kij jak kcą żyć w swym myimaginowanym swiatki niech zyją..przynajmniej ich synowi klapki z oczu odpadły:diabloti:
A co mnie zawsze rozbrajaja teksty typu bardzo CIę lubię, szanuję Ciebie i Twoje zdanie, jesteś mądra, dobra etc...Po czym powiem coś innego niż sobie zaplanowali i jest gadka, bo się nie znasz, bo Ty wprowadzasz wszystkie konflikty, Twoje życie i marzenia są bezwartosciowe etc:shake:

Posted

To ja Wam napisze, że kocham swoją teściową, przyjęła mnie jak swoje dziecko i bardzo nam pomogła gdy moje dziecko było maleńkie a ja musiałam wrócić do pracy. To samo teść. :loveu:

Posted

ja mam fajną teściową... wsio olewa!!!!:multi:
Na Twoją synową to się już nie nadaję, ale mam córcię :diabloti: Ma same zalety:
mało tapety, brak tipsów, poczucie humoru, dzieci toleruje i kocha psy....oraz jest leniwa!!! Poszukuję pracowitego zięcia!!!:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']a mnie nikt nie lubi:roll::shake::niewiem:...nawet tesciowie mojego meza:roll:

posłać Ci moją :angryy:...mojej Ty byś nie polubiła :shake:....ja Ciem lubie;)

czesc Alusia:loveu::multi:

cześć Lolusia :loveu:

[quote name='Selket']Aha...to chyba taka sama histria..Bo ja też powiedziałam parę słów prawdy i tego co myślę... Za to dostałam kilka wyzwisk etc.. No i kij jak kcą żyć w swym myimaginowanym swiatki niech zyją..przynajmniej ich synowi klapki z oczu odpadły:diabloti:
A co mnie zawsze rozbrajaja teksty typu bardzo CIę lubię, szanuję Ciebie i Twoje zdanie, jesteś mądra, dobra etc...Po czym powiem coś innego niż sobie zaplanowali i jest gadka, bo się nie znasz, bo Ty wprowadzasz wszystkie konflikty, Twoje życie i marzenia są bezwartosciowe etc:shake:

ja bym mogła książkę napisać :razz::razz:

[quote name='Pandisia']To ja Wam napisze, że kocham swoją teściową, przyjęła mnie jak swoje dziecko i bardzo nam pomogła gdy moje dziecko było maleńkie a ja musiałam wrócić do pracy. To samo teść. :loveu:

zazdraszczam :p

[quote name='AlKil']ja mam fajną teściową... wsio olewa!!!!:multi:
Na Twoją synową to się już nie nadaję, ale mam córcię :diabloti: Ma same zalety:
mało tapety, brak tipsów, poczucie humoru, dzieci toleruje i kocha psy....oraz jest leniwa!!! Poszukuję pracowitego zięcia!!!:diabloti::evil_lol:

:hmmmm: muszę się zastanowić czy mój syn pracowity aby :roll:
walory córci kuszace ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']sugerujesz że kim do diaska jestem :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

panieneczką :evil_lol::evil_lol:...badź ze normalna ..oklupaj tapete ...to szkodzi na cere , zdejm tipsy ....wywołują grzybicę ....yorka :hmmmm: nie wiem :evil_lol:

[quote name='anetta']Ale tęcza!
:loveu:

na szczęście ;)

[quote name='Vectra']oj biedna Ty będziesz dziołcha oj biedna ... bo Qba ma wymagająca mamausie , ale i siostre jeszcze HA :diabloti:

no wtopa :p

[quote name='agaciaaa']Wpadłam tylko dobranoc powiedzieć ;) :hand:

:hand: dogobranoc

:loveu::loveu::loveu: