Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pozazdrościłam i też zrobiłam:[SIZE=+1]Obecnie szybkość Twojego łącza mierzona od serwera TEST.4WEB.PL wynosi:

[SIZE=+2] 951.70kbps

[SIZE=-0]możesz ściągać z szybkością 118.96 KB/sec. z naszych serwerów.

:cool1:

Posted

Obecnie szybkość Twojego łącza mierzona od serwera TEST.4WEB.PL wynosi:

[SIZE=+2]951.70kbps

[SIZE=+0]możesz ściągać z szybkością 118.96 KB/sec. z naszych serwerów.

ale mam slaby..kurcze ..myslalm szybszy jest

Posted

Myślałam, ze jakiś potffór kce porwać Ozzulka, dobsze, że się wyjaśniło...uff...teraz tylko schffam tabletki od naciśnienia, bo mi skoknęło :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']http://images31.fotosik.pl/227/fd68eeea9c6b2485.jpg
bosh..:mdleje: myslalam ze na Ozziego szarzuje dzik:evil_lol:a to przeca Duska:roll:
dzik jest dziki :p

[quote name='Selket']Myślałam, ze jakiś potffór kce porwać Ozzulka, dobsze, że się wyjaśniło...uff...teraz tylko schffam tabletki od naciśnienia, bo mi skoknęło :evil_lol:
sfoffaj prochi :p

ale wiecie jak to fajnie wygląda jak idziemy z Dulczyńską , prosiaki się kotłują , ja słowiczym głosem recytuje słowa z naciskiem na RRRRRRRRRR.....:roll:...a ludzie omijają nas szerokim łukiem :roll:....dokładnie tak jak mnie z Klockiem na pasach w Jebiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='AlKil']Zdjęcia fajne, więc badziewiaki - to my- ci ze słabym internetem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
z całą lubościa do Dulki ....przy tej śwince nie da się fot robić :shake::shake:nawet automatem :evil_lol::evil_lol:
ja cierpię z powodu tego neta :cool1:

Posted

[quote name='agaciaaa']Sama bym przyjechała :razz: jak mi rodziców przekonasz do tego :shake: :diabloti:

:hmmmm: powiem że to prezent na Dzień Matki :grins:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: powiem że to prezent na Dzień Matki :grins:

Próbuj :razz: ale ja wiem że nie przejdzie :shake: no chyba że razem z Qdłaczkiem dostaniemy dom z ogrodem :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Próbuj :razz: ale ja wiem że nie przejdzie :shake: no chyba że razem z Qdłaczkiem dostaniemy dom z ogrodem :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: wyślij LOTTO :evil_lol::evil_lol:....ale bym chciała domek :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']
:hmmmm: wyślij LOTTO :evil_lol::evil_lol:....ale bym chciała domek :cool1:

Nie wierze w lotto :cool3: czasem tylko zdarza mi sie obstawiać formułe 1 :evil_lol: ale na tym fortuny nie zbije :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie wierze w lotto :cool3: czasem tylko zdarza mi sie obstawiać formułe 1 :evil_lol: ale na tym fortuny nie zbije :evil_lol::evil_lol:

ja se obstawiam ......garami kuchenke :evil_lol::evil_lol:

pomykam spaciu :loveu::loveu:pappapapappapa

Posted

[quote name='gops']foteczki piekne obejzane :) kolega bullik tez piekny ;)

koleżanka:mad::mad::mad:
[quote name='apple']Witaj Alunia A co to:crazyeye: Ozzy z Luśką:crazyeye:

http://images26.fotosik.pl/200/3040ed483ed9565f.jpg

jeju Jabłkowita............ ślepa ty czy co

toż to Dula:loveu::loveu::loveu: a nie Luska

może ...............w maju ale to od All zależy:cool1::razz:

hejka.................pokaż jak sie obstawiłaś...................garami:eviltong::eviltong: