e.v.a Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aluśka bys dała jakie foty bo nudno tu cos:razz::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='zuzolandia']doberek kochana!!!!!!!!!!! buziolki przesyłammmmmm........................... [quote name='gops']witanko :razz: co tam u was? ;)[/quote :roll:.....cisza [quote name='apple']Alutku gdzie ty sie podziewasz:roll: w ogłoszonkch siedzialam , troszkę bawiłam się w detektywa , troszkę odwiedzałam inne fora z ostrzezeniami :razz::razz:....podnoszę bazarki a teraz lecę na pocztę wysłać Lavinii obróżkę z licytacji ...kaska potrzebna więc wysyłam do niej bo AlKil milczy :shake: [quote name='evaxon']Aluśka bys dała jakie foty bo nudno tu cos:razz::diabloti::diabloti: będą Ewuś ...ale Qdłaczek teraz najważniejszy :razz: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no to ja sobie tu cichutko poszczekam na ciebie:roll: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']no to ja sobie tu cichutko poszczekam na ciebie:roll: ja tu dziś wrócę.......:loveu::loveu: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Alicja'] ja tu dziś wrócę.......:loveu::loveu:nooooo to ja poszczekam:roll: Quote
e.v.a Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Alicja'] będą Ewuś ...ale Qdłaczek teraz najważniejszy :razz: no wiem wiem :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:za Qdłaczka Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witanko :multi: Nadrobiłam wsystkie stronki :multi: Ozzulek, na foteckach cudny, a piłeczka śliczna, tylko jak widać nie dopasowana do Ozzulka i musiał ją uplastycznić do swojej ulubionej formy denatki :evil_lol: :evil_lol: Niezmiernie się cieszkam, że Qdłaczek się znalazł :multi: :multi: :multi: Już jeden kamyczek z serca spadł :multi: Quote
Matusz Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hej Alutka ;):loveu: super, że Qdłaczek odnaleziony :) Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Alicjo ..piskam do ciebie na gie.....i zaraz sie sfocham i bede tupac,plakac i w ogole bede niegrzeczna:diabloti: Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Alicjo....co ty na to???Pierdzigrzmot...tfuuurca nade tfuurce:roll::diabloti: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']nooooo to ja poszczekam:roll: tadammmmmmmmm [quote name='evaxon']no wiem wiem :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:za Qdłaczka :calus: [quote name='Selket']Witanko :multi: Nadrobiłam wsystkie stronki :multi: Ozzulek, na foteckach cudny, a piłeczka śliczna, tylko jak widać nie dopasowana do Ozzulka i musiał ją uplastycznić do swojej ulubionej formy denatki :evil_lol: :evil_lol: Niezmiernie się cieszkam, że Qdłaczek się znalazł :multi: :multi: :multi: Już jeden kamyczek z serca spadł :multi: fajnie ze jesteś :loveu:i szczymaj :multi: [quote name='Matusz']hej Alutka ;):loveu: super, że Qdłaczek odnaleziony :) też cieszkam :multi::loveu: [quote name='agbar']Alicjo ..piskam do ciebie na gie.....i zaraz sie sfocham i bede tupac,plakac i w ogole bede niegrzeczna:diabloti: nie tuptaj przecie jestem :loveu::p Quote
sota36 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Alus - wszystkiego nie nadrobie - poprzelecam tylko fotki! Twoj blogasek mnie pokonal - ni mom sily!!!! Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='lolka75']jestescie dzielne dziewuchy:multi: nie no ...cykora to my miały :roll:.....że nam wkońcu nasze TZty do doopalonow nakopią :evil_lol: [quote name='agbar']Alicjo....co ty na to???Pierdzigrzmot...tfuuurca nade tfuurce:roll::diabloti: i napiszesz sonet ...o psie który jeździł tramwajem :razz::razz: [quote name='sota36']Alus - wszystkiego nie nadrobie - poprzelecam tylko fotki! Twoj blogasek mnie pokonal - ni mom sily!!!! nie poprzelecaj ...przegladnij :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://images34.fotosik.pl/221/b377ef2e106354d8.jpg oOo ! nowa denatka :p:p:diabloti::evil_lol: ciekawe na jak długo ? Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='malawaszka']ooo Denatka jak zywa :loveu::evil_lol: teraz mam w domu 2 denatki :mad: [quote name='Selket']Pańcia koofffam swoją denatkę :loveu: taaaa nawet do łóżka zabiera :evil_lol: Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 cuuuuudooo:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/221/a25a87b331d139dc.jpg Quote
Selket Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ozzulek :loveu: No, a dalczego miałby nie zabierać swojej denatki, co??? Czemu jej ma byc zimno, ma czuć się samotna?? Ozzulek dba o swoją denatkę ;) Quote
Recommended Posts